Umbrella Tournament Μεταλλεία Ελευσίνας - Κυριακή 20/03/2022 Ωρα: 09:30

Ξεκίνησε από Teacherdick, 12 Mar 2022, 12:17:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Πολύ καλό παιχνίδι, με περπάτημα, μπίλιες, μάχες από όλα τα μέτωπα και συνεχείς εναλλαγές των σημείων ελέγχου. Έγιναν κάποια λαθάκια αλλά πραγματικά δε νομίζω ότι αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς με αυτά. Ο καιρός υπέροχος (αραιό χιονακι χωρίς υπερβολικό κρύο). Ακόμα προσπαθώ να μετρήσω πόσα μπιλακια έχει μέσα μια οπλοβομβίδα!!!!!
Το κυριότερο όλων...Δεν άκουσα διενέξεις του τύπου "τόσες μπίλιες έριξα, ούτε μια δε σε πέτυχε"????
Τα καλά παιχνίδια, τα κάνουν ΠΑΝΤΑ οι παίχτες. Οπότε σας ευχαριστούμε πολύ για το καλό παιχνίδι που κάναμε ΟΛΟΙ σήμερα.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Umbrella Trashsweepers.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Ortega

Κύριοι έχω να καταθέσω ότι ο ένοχος για την high cup ήμουν εγώ.. είμαι καινούργιος στο παιχνίδι και δεν έδωσα την κατάλληλη βαρύτητα στην απαγόρευση  του συγκεκριμένου αξεσουάρ...ελπίζω να μην σας χάλασα το παιχνίδι! οποίος κατηγορήθηκε για λογαριασμό μου του οφείλω μια μπυριτσα να πάνε κάτω τα φαρμάκια...

dimcossie

Εκ μέρους της Medusa airsoft team να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την όμορφη Κυριακή. Το σενάριο πολύ καλό αν και θα δούλευε καλύτερα με περισσότερα άτομα αλλά πραγματικά πολύ καλό είχε συνεχόμενη κίνηση και δεν κόλλαγε πουθενα,παντού παιζαν μπίλιες και άλλαζαν χέρια τα capture points.το κερασάκι ήταν το χιονακι που έπεφτε!
AKA HELLMARINE