Πιστευετε οτι οταν καποιος διοργανωνει παιχνιδι σε πεδιο αλλης ομαδας πρεπει....

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 31 Δεκ 2009, 16:38:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

πρεπει να ρωταμε οταν ανεβαζουμε σεναριο σε πεδιο αλλης ομαδας?

ναι πρεπει να ρωταμε...
οχι δεν με ενδιαφερει...
καμια φορα...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

εθεσα αυτο το ερωτημα γιατι το φαινομενο αυτο υπαρχει στον χωρο του airsoft και προσωπικα δεν μου αρεσει...οταν μια ομαδα σπαταλα χρονο για να βρει καποιο πεδιο ειναι το λιγοτερο αγενεια να κανω παιχνιδι εκει χωρις να ρωτησω κανενα...αν λοιπον κανω καποια στιγμη σεναριο σε πεδιο που δεν ειναι I-4 θα ρωτησω...η ερωτηση ειναι μερος της ευγενικης συμπεριφορας που πρεπει να εχουμε μεταξυ μας εντος παιχνιδιων και εκτος..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

MitsoS_O_Yakuza

μα φυσικα και δεν πρεπει να ρωταμε σε καμια περιπτωση επειδη κανενα πεδιο δεν ανηκει σε κανεναν ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!αδιαφορω για το αν δεν καταλαβαινει καποιος τους λογους οπως και εχει πει και καποιος ακομα αυτο το περιφημο ΑΔΙΑΦΟΡΩ!!ουτε κοντρα θελω να ανοιξω μαζι σας ουτε τιποτα απλα ειπα τη γνωμη μου.δηλαδη οταν θα σας δειξω και γω καποιο απο τα πεδια που παιζω σε prive games με φιλαρακια θα πρεπει να με ρωτησετε αν σηκωσετε παιχνιδι??ωραια ξεκινησαμε τη χρονια!!για να σοβαρευομαστε σιγα σιγα υποτιθετε δεν ειμαστε μικρα παιδακια αλλα τελικα επειδη εισαστε εγω δε θα σας κανω τη χαρη να παιξω το παιχνιδι σας.φιλικα παντα!!αυτο ηταν το prive msg που δεχτηκα οταν σηκωσα παιχνιδι σε μερος που βρηκε καποιος φιλος :καλησπερα και χρονια πολλα!ευτιχισμενο το καινουριο ετος!

Καλε μου φιλε με ολο το σεβασμο,<<<<το πεδιο στη μαλακασα το εχω βρει εγω και το φιλακιο!
για τη ν τιμη των οπλων,που λεμε <<λαικα>>επρεπε να με παρεις ενα τηλεφωνο και να με ρωτησεις,για να ανεβασεις σε αυτο το μερος,σεναριο!
Να εισαι συγουρος,πως θα σου ελεγα,και βεβαια μπορεις και τα σχετικα!

καλο θα ειναι να κραταμε τους τυπους πιστευω και να συνενοηομαστε μεταξι μας!

(((((((((το πεδιο,δεν ειναι δικο μου,αλλα νομιζω πως πρεπει να κραταμε <<αυτο που λεμε --τα προσχιματα--)))))))))

με τιμη και σεβασμο ενας τρελος αιρσοφτερ! ;)

Υ.Γ Περιμενω απαντηση!

τα συμπερασματα δικα σας το τι εννοει και το τι θελει να πει. και θελει αλλα και δε θελει και αδεια και γεματα.
εγω παλι λεω οτι κανουμε ενα βημα εμπρος και δυο πισω
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Maleficus

ποτε γιναμε σαν την χρωματοσφαιρηση για να λεμε οτι ενα πεδιο ανηκει σε εναν αλλο, εκτος απο την κοινοτητα ?οχι ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ δεν υπαρχει περιπτωση να σου πει κανεις οτι αυτο το πεδιο ανηκει σε εμενα και ουτε προκειται
περιττο να πω οτι πιστευω πως αν καπιοιος διοργανωνει ενα μεγαλο Παιχνιδι το γραφει στο φορουμ και οι ομαδες που θελουν να κανουν προπονηση  σεβονται την ημερομηνια , την τοποθεσια και πραττουν αναλογα
εκτος και αν δεν εχει ανακοινωθει κανα παιχνιδι και ανακοινωνει καποια ομαδα τον τοπο προπονησης της πραγμα π νομιζω πως και οι υπολοιπες ομαδες οπως και οι υπολοιποι "μισθοφοροι" σεβομαστε οπως ειχε γινει και παλιοτερα στο παρελθον σε ποστ π ελεγε οτι εκεινη την ημερα θα κανουμε προπονηση ΕΚΕΙ

Yakuza δεν εχουν ολοι πληρη επιγνωση για την δομη της δικης μας κοινοτητας η οποια ειναι διαφορετικη απο αυτη της Χρωματοσφαιρησης σε σημειο να  ρωτανε π μπορουν να νοικιασουν ΑΕΓΚ και αν πρεπει να αγοραζουν μπιλιες απο πεδια τα οποια νομιζαν οτι ανηκουν σε ιδιωτες
καταλαβαινω γιατι γραφεις αυτα π γραφεις αλλα μπορει να ειναι καθαρα μια απορια π στο κατω κατω δε πρεπει να τη "λεμε" στο καθενα επειδη ρωτησε κατι

οταν λες οτι οι "υπολοιποι" ειμαστε μικρα παιδια νομιζω πως βαζεις και καποιους αλλους στο σημαδι
υπαρχουν χιλιαδες λογοι μεσα και εξω απο εδω(φορουμ) για να αναρτησει καποιος ενας ποστ σαν αυτο

Παντα φιλικα με Αγαθες προθεσεις
Κωνσταντινος

Powerplant

Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο φορουμ, τηρούμε την ορολογία και την ετυμολογία της λέξης.
Συνεπώς "συγκεντρωνόμαστε" με την βοήθεια της τεχνολογίας και συζητάμε και καταθέτουμε γνώμες, γνώσεις, απόψεις ώστε να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε.
Απο τη στιγμή που κάποια άτομα ξόδεψαν χρόνο, ενέργεια, χρήμα και οτιδήποτε άλλο και ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των "εξερευνήσεων" τους, το έκαναν για να το μοιραστούν με όλους μας για να παίζουμε public ή και prive παιχνίδια (και μην ανοίξουμε το θέμα ποιο είναι το καλύτερο). Αν ήθελαν να το κρατήσουν για να παίζουν με τα κολλητάρια τους θα ήταν αλλού και δεν θα μας μίλαγαν απλά θα μας κορόιδευαν ότι είμαστε χαμηλού επιπέδου.
Θεωρώ σωστό να ανακοινώνεται οποιαδήποτε δραστηριότητα παιχνίδια public ή prive και ακόμα και προπονήσεις όπως πολύ σωστά κάνει η HADES ώστε να αποφεύγονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις.
Από εκεί και πέρα στη διάθεση του διοργανωτή είναι και πιστεύω καλό είναι να καθιερωθεί στη ανακοίνωση του σεναρίου να αναφέρονται τα άτομα που βρήκαν το χώρο και τον ανακοίνωσαν οπότε να ανταμειβεται η προσπάθεια τους και για να μπαίνουμε όλοι στο νόημα ότι πιο σημαντικό σε μια κοινότητα ανθρώπων η αξία σου φαίνεται από την προσφορά σου στην κοινότητα και όχι από προσωπικά "επιτευγματα".

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

το ερωτημα ηταν γενικο και εξηγησα σε πιο πνευμα το εθεσα...επειδη απλα δεν μου αρεσουν τα παιχνιδια τυπου prive γιατι δεν θελω να αποκλειεται κανεις απο τα games ουτε να χωριζεται η κοινοτητα σε δηθεν pro και παρακατιανους εθεσα αυτο το ερωτημα..Π.Χ.προσωπικα δεν εχω καθαρη συνειδηση να παω να σηκωσω σεναριο στην ελευσινα χωρις να παρω ενα τηλ τον saper..πιστευω επισης οτι ειναι θεμα προαιρετικο το ολο θεμα..δεν θελησα να θιξω κανεναν,καλη χρονια σε ολους..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

Powerplant

Φίλε Παύλο Μελά έβαλες ένα πάρα πολύ ωραίο θέμα οπότε μην απολογείσαι.
Για το θέμα του πριβέ. Εχω παίξει 15 παιχνίδια, ΟΛΑ public. Οπότε καταλαβαίνεις αν είμαι υπερ του χωρισμού της κοινότητας.
Τώρα αν χάρη σε κάποια άτομα που έχουν τάσεις ελιτισμού δεν φταίει το prive. Είναι σαν να λέμε ότι φταίει η Μερσεντές που κάποιοι "έχοντες" φέρονται στους άλλους σαν παρακατιανούς.
Δεν νομίζω ότι αν καλέσεις 10 άτομα και πάτε και παίξετε έτσι όπως θέλετε εσείς γιατί κολλάνε τα χνώτα σας, να πρέπει να θιχτώ εγώ ή κάποιος άλλος από την στιγμή που έρχεσαι σε παιχνίδια και συμμετέχεις φιλικά στην κοινότητα. Γιατί θα πρέπει να παρεξηγηθούμε να κάποιες ομάδες οργανώσουν ένα παιχνίδι μεταξύ τους, αν τους βλέπουμε να συμμετέχουν ενεργά στην κοινοτητά μας.
Επίσης επειδή όπως σε όλα στην Ελλάδα χέσαμε την δημοκρατία και περάσαμε στην ασυδοσία για αυτό το λόγο απαξιώθηκε το public και ωθείται ο κόσμος στην εσωστρέφεια.
Για όλα αυτά και επειδή η ανακοίνωση όλων των παιχνιδιών δείχνει σεβασμό σε όλους και επειδή και το θέμα των πεδίων είναι σημαντικό κομμάτι και αυτό στο να δείχνεις ότι βλέπεις τους άλλους σαν φίλους νομίζω ότι το θέμα που έθεσες είναι από τα πιο σημαντικά που έχουν τεθεί.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: powerplantmaster στις  31 Δεκ 2009, 21:09:24 ΜΜ
Φίλε Παύλο Μελά έβαλες ένα πάρα πολύ ωραίο θέμα οπότε μην απολογείσαι.
Για το θέμα του πριβέ. Εχω παίξει 15 παιχνίδια, ΟΛΑ public. Οπότε καταλαβαίνεις αν είμαι υπερ του χωρισμού της κοινότητας.
Τώρα αν χάρη σε κάποια άτομα που έχουν τάσεις ελιτισμού δεν φταίει το prive. Είναι σαν να λέμε ότι φταίει η Μερσεντές που κάποιοι "έχοντες" φέρονται στους άλλους σαν παρακατιανούς.
Δεν νομίζω ότι αν καλέσεις 10 άτομα και πάτε και παίξετε έτσι όπως θέλετε εσείς γιατί κολλάνε τα χνώτα σας, να πρέπει να θιχτώ εγώ ή κάποιος άλλος από την στιγμή που έρχεσαι σε παιχνίδια και συμμετέχεις φιλικά στην κοινότητα. Γιατί θα πρέπει να παρεξηγηθούμε να κάποιες ομάδες οργανώσουν ένα παιχνίδι μεταξύ τους, αν τους βλέπουμε να συμμετέχουν ενεργά στην κοινοτητά μας.
Επίσης επειδή όπως σε όλα στην Ελλάδα χέσαμε την δημοκρατία και περάσαμε στην ασυδοσία για αυτό το λόγο απαξιώθηκε το public και ωθείται ο κόσμος στην εσωστρέφεια.
Για όλα αυτά και επειδή η ανακοίνωση όλων των παιχνιδιών δείχνει σεβασμό σε όλους και επειδή και το θέμα των πεδίων είναι σημαντικό κομμάτι και αυτό στο να δείχνεις ότι βλέπεις τους άλλους σαν φίλους νομίζω ότι το θέμα που έθεσες είναι από τα πιο σημαντικά που έχουν τεθεί.

συγνωμη που δεν το διευκρινησα,τα λες πολυ σωστα και φυσικα συμφωνω..δεν ειναι κακο να παιξει καποιος με την παρεα του και ειναι και δικαιωμα του ουτε λογος..αν τωρα καποιοι αισθανονται ελιτ....τι να κανουμε,ας ειναι καλα τα παιδια κι ας μην συμφωνουμε..ολοι ανθρωποι με λαθη ειμαστε..

Powerplant

Εγώ είμαι υπερ σε παιχνίδια που συμμετέχουν άτομα και ομάδες που έχουν πάνω από όλα την άμιλλα και όχι την νίκη και σέβονται τους κανόνες. Μέχρι τώρα "προβληματικά" άτομα μένουν έξω μόνο στα οποιαδήποτε πριβέ. Αν καταφέρουμε και αποκλείσουμε και στα public θα έχουμε κάνει το καλύτερο για το χώρο. Θα γίνουμε κακοί αλλά οφείλουμε να το κάνουμε για να μην ωθήσουμε τον κόσμο να κλειστεί σε μικρόκοσμους και να στερήσουμε επιχειρημάτων τα άτομα που επιδιώκουν τον διαχωρισμό.
Δυστυχώς όμως και αυτή τη στιγμή βλέπεις ότι λόγω της ανάρτησης 2 σεναρίων ταυτόχρονα, χαλιόμαστε. Αντί να είμαστε χαρούμενοι ότι υπάρχουν και πεδία και σενάρια να επιλέξουμε να παίξουμε για μια χαζή παρεξήγηση δημιουργήθηκε μια περίεργη ατμόσφαιρα.
Νομίζω ότι αποδυκνείεσαι προφητικός με το θέμα που ανέβασες.
Καλή πρωτοχρονιά σε εσένα και όλα τα παιδιά-συνχομπίστες-συμπαίκτες!

Έυχομαι κάποια στιγμή ,με τον νέο χρόνο, να σπαταλήσουμε 1 ωρα από το χρόνο ενός παιχνιδιού και να κάτσουμε να συζητήσουμε όσοι είμαστε εκεί, κατα πρόσωπο όλα αυτά που μας χαλάνε.

alegolas

Κατ' αρχήν καλή χρονιά σε όλους.

Θεωρώ ότι από τη στιγμή που οι χώροι για τους οποίους μιλάμε δεν βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία κανενός δεν τίθεται θέμα "άδειας" για να παίξει μια ομάδα εκεί, σίγουρα όμως χρειάζεται μια συνενόηση έτσι ώστε να μην κανονίζονται 2-3 διαφορετικά παιχνίδια στο ίδιο μέρος και γίνει μπάχαλο.  Άλλο όμως αδειοδότηση και άλλο συνενόηση. Το "πρέπει να ρωτάμε..." δεν κατάλαβα αν ζητά άδεια ή διευκρίνηση για το αν το πεδίο είναι ελεύθερο...
Kefalonia Airsoft Club
http://airsoftkefalonia.com

MitsoS_O_Yakuza

alegolas να ρε και που και καποιος που επιασε το νοημα.φιλε ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ και παληκαρια απο δω και κατω ας διεκρινιζετε καλυτερα ενα ερωτημα μια ψηφοφορια με τις αδειες και τα σχετικα γιατι τους τροχονομους ξερουμε να τους κανουμε ολοι αλλα οταν μας γραφουν ολοι κλεγομαστε...και οποιος καταλαβε καταλαβε τι θελω να πω και που σπονταρω(ριχνω σποντες δηλαδη!)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ROOKIEJO

συγνωμη αλλα τωρα εχω ξυπνησει και δεν καταλαβα την ερωτηση
ποιος τολμησε και πηγε σε ιδιωτικο  περιφραγμενο σηματοδοτιμενο χωρο καποιας ομαδας και καλεσε κοσμο να ανταλαξουνε μπιλιες???????

jumbo

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  01 Μαρ 2010, 14:37:05 ΜΜ
alegolas να ρε και που και καποιος που επιασε το νοημα.φιλε ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ και παληκαρια απο δω και κατω ας διεκρινιζετε καλυτερα ενα ερωτημα μια ψηφοφορια με τις αδειες και τα σχετικα γιατι τους τροχονομους ξερουμε να τους κανουμε ολοι αλλα οταν μας γραφουν ολοι κλεγομαστε...και οποιος καταλαβε καταλαβε τι θελω να πω και που σπονταρω(ριχνω σποντες δηλαδη!)
εγω παλι δεν καταλαβα.... :-\ απο που προεκυψε αυτη η κοντρα...κατα την αποψη μου οταν μια ομαδα ή καποιος παικτης βρισκει ενα νεο πεδιο, δικαιοματικα και μονο επιβαλεται να ετοιμασει, και να σηκωσει τα αρχικα παιχνιδια...αυτο, τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ZINJA

χρονια πολλα και καλα σε ολους!

καταρχην!ξοδεψα αρκετα χρηματα και χρονο,για να βρω το πεδιο στη μαλακασα!(μαζι με φιλακιο)
στο πρωσωπικο ΠΜ που εστειλα στο γιακουζα εια και το ξαναλεω και το διαβασατε κιολας(που δεν επρεπε γιατι ειναι πρωσωπικο μυνημα!)του λεω λοιπον!-για την τιμη των οπλων και μονο!και οτι δεν με πειραζει(κια βεβαια δεν με πειραζει!)να κανει ο οποιοσδιποτε σεναριο!εξαλου το πεδιο το βρηκαμε για ολους μας!

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!

(((αλλα μαλλον τον πειραξε που ειμαι πρωταθλιτης  χεειμωνα!))))και αυτο για να ηρεμισω τα πνευματα και τιποτα παραπανω η παρακατω!

<<<<<<<<,και τωρα τη να πεις καλε μου φιλε?>>>>>
αλλη φορα να κανεις κινησεις ματ και οχι κινισεις θανατου!

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MitsoS_O_Yakuza

οχι δε με πειραζει οτι εισαι πρωταθλητης χειμωνα γιατι το Μαη θαναι παλι ωραια με τη κουπα στο Περαια....και δε ξεχασα οτι γιορταζεις αλλα εσυ μου τη χαλασες πρωτος μερα που ηταν σημερα ουτε σεβαστηκες ουτε καταλαβες οτι απλα σεναριο για να υπαρχει εβαλα και να χαβαλεδιαζαμε τοκανα αφου το γραφω κιολας στο σεναριο και το σηκωσα και πρωτος!!αργοπορημενα παντος χρονια πολλα για την ονομαστικη σου γιορτη ρε Βασιλαρε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: ZINJA στις  01 Μαρ 2010, 19:16:20 ΜΜ
χρονια πολλα και καλα σε ολους!

καταρχην!ξοδεψα αρκετα χρηματα και χρονο,για να βρω το πεδιο στη μαλακασα!(μαζι με φιλακιο)
στο πρωσωπικο ΠΜ που εστειλα στο γιακουζα εια και το ξαναλεω και το διαβασατε κιολας(που δεν επρεπε γιατι ειναι πρωσωπικο μυνημα!)του λεω λοιπον!-για την τιμη των οπλων και μονο!και οτι δεν με πειραζει(κια βεβαια δεν με πειραζει!)να κανει ο οποιοσδιποτε σεναριο!εξαλου το πεδιο το βρηκαμε για ολους μας!

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!

(((αλλα μαλλον τον πειραξε που ειμαι πρωταθλιτης  χεειμωνα!))))και αυτο για να ηρεμισω τα πνευματα και τιποτα παραπανω η παρακατω!

<<<<<<<<,και τωρα τη να πεις καλε μου φιλε?>>>>>
αλλη φορα να κανεις κινησεις ματ και οχι κινισεις θανατου!

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!
παρακαλω μην συζητατε για ασχετα θεματα εδω μεσα...

queef

Τι λέτε ρε άτομα γιορτινές μέρες;Πάτε καλά;Από πότε έγιναν τα πεδία ιδιοκτησία κάποιας ομάδας;
Ποιός μπορεί να μου αποδείξει ότι του "ανήκει" ένα πεδίο;Επειδή το ανακοίνωσε;ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.
Μήπως θέλετε να πληρώνουμε και συμμετοχή σαν το paintball;ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.
Για να χαμηλώσω λίγο τους τόνους θα πω το εξής για να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως βολεύουν κάποιους,και δεν το λέω γιατί μου "ανήκει" το πεδίο,αυτά κάντε τα εσείς οι γνωστοί άγνωστοι γραφικοί.Όταν ανακοινώθηκε το πεδίο της Μαλακάσας υπάρχει στο άλλο φόρουμ ερώτησή μου προς τον φυλάκιο αν παίζουν στο ένα ή στο άλλο μέρος της Μαλακάσας(2 διαφορετικά πεδία).Ουδέποτε διεκδήκησα την εύρεση την ιδιοκτησία του πεδίου όπως λέτε να γίνεται τώρα.
Άρα το γεγονός ότι κάποιοι χαλάσατε κόπο και χρήμα είναι αδιάφορο για την υπόλοιπη κοινότητα που,ένα μέρος της,ίσως να έπαιζε εκεί πολύ νωρίτερα και,αντίθετα από αυτά που διαβάζω να προτείνονται,ουδέποτε ζήτησαν τη μη δημοσίευσή του.

Powerplant

Θανάση το ότι κάποιοι ξόδεψαν χρήμα ή χρόνο για να βρουν πεδίο να παίζουμε ή το έκαναν χωρίς να βρουν κάτι κατάλληλο ίσως για εσένα να είναι αδιάφορο  αλλά όχι για εμένα και πιστεύω ότι είναι και άλλοι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Μαλακάσσα.
Τώρα ότι κάποιοι το ήξεραν και δεν το έλεγαν θα πρέπει να τους πω μπράβο επειδή το βρήκαν πρώτοι ή θα πρέπει να πω ευχαριστώ σε αυτους που το ανακοίνωσαν σε όλους μας πρώτοι;
Ποιος δείχνει ότι σέβεται την κοινότητα; Αναφέρομαι σε πρακτικές και όχι σε άτομα. Και αν κάποιοι είπαν να μην δημοσιευτούν πεδία, άσ'το να πάει. Τα "ιδιωτικά" πεδία είναι περισσότερα από τα γνωστά και όσα βγαίνουν στη φόρα είναι για άλλους λόγους και όχι από καλωσύνη.
Δεν είδα κανένα να ζητάει "αμοιβές" για την ανακοίνωση πεδίου. Το θέμα έιναι να μπορούμε να συννενοούμαστε και να μην τρωγόμαστε και το να ανακοινώνουμε ότι θα κάνουμε χρήση ενός πεδίου και να ρωτάμε μήπως ενοχλήσουμε κάποιους άλλους νομίζω είναι απλοί κανόνες σωστής συμπεριφοράς.
Μην γινόμαστε εριστικοί και ας διαφωνούμε.

Goodspeed

Αφού πέρασε και η πρώτη μέρα του χρόνου,  ας πώ κι εγώ την άποψή μου. ;)

Πόσες φορές πρέπει να σας ευχαριστήσουμε prive και δημοσίως για να σταματήσετε να ζητάτε άδεια για να σηκώσει κάποιος παιχνίδι στη Μαλακάσα ??

Χαλάσατε χρήμα και χρόνο. Μπράβο σας, σας ξαναευχαριστούμε και μέχρι εδώ !!

Βλέπω μέχρι τώρα 14 θετικές ψήφους αλλά κανένας από αυτούς που ψήφισε για να ζητήται η άδεια δεν έχει γράψει την γνώμη του με το Username του.  Όλοι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ τουλάχιστον γράψαμε και 2 λέξεις. Για βγείτε ρε παλλικάρια και πείτε μας γιατί ψηφίσατε να ζητήται η άδεια για να πάει η κουβέντα παρακάτω, αλλιώς κλειδώστε το θέμα να πάει στην ευχή !!  

Με όλο το σεβασμό όπως πάντα !!

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

queef

Παράθεση από: powerplantmaster στις  02 Μαρ 2010, 20:29:31 ΜΜ
Θανάση το ότι κάποιοι ξόδεψαν χρήμα ή χρόνο για να βρουν πεδίο να παίζουμε ή το έκαναν χωρίς να βρουν κάτι κατάλληλο ίσως για εσένα να είναι αδιάφορο  αλλά όχι για εμένα και πιστεύω ότι είναι και άλλοι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Μαλακάσσα.
Τώρα ότι κάποιοι το ήξεραν και δεν το έλεγαν θα πρέπει να τους πω μπράβο επειδή το βρήκαν πρώτοι ή θα πρέπει να πω ευχαριστώ σε αυτους που το ανακοίνωσαν σε όλους μας πρώτοι;
Ποιος δείχνει ότι σέβεται την κοινότητα; Αναφέρομαι σε πρακτικές και όχι σε άτομα. Και αν κάποιοι είπαν να μην δημοσιευτούν πεδία, άσ'το να πάει. Τα "ιδιωτικά" πεδία είναι περισσότερα από τα γνωστά και όσα βγαίνουν στη φόρα είναι για άλλους λόγους και όχι από καλωσύνη.
Δεν είδα κανένα να ζητάει "αμοιβές" για την ανακοίνωση πεδίου. Το θέμα έιναι να μπορούμε να συννενοούμαστε και να μην τρωγόμαστε και το να ανακοινώνουμε ότι θα κάνουμε χρήση ενός πεδίου και να ρωτάμε μήπως ενοχλήσουμε κάποιους άλλους νομίζω είναι απλοί κανόνες σωστής συμπεριφοράς.
Μην γινόμαστε εριστικοί και ας διαφωνούμε.
Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.Το να μην δημοσιεύεται ένα πεδίο δεν είναι κάτι που επικροτώ αλλά,προσωπικά,αν δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ένα δημόσιο παιχνίδι σε αυτό το πεδίο δεν θα επιφέρει κινδύνους ή προβλήματα κάθε είδους δεν θα το δημοσιεύσω.Όσον αφορά τον κόπο και το χρήμα,ναι θα πω μπράβο,ναι θα επικροτήσω την κίνηση αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα ζητήσω την άδεια κάποιου για να παίξω σε μια περιοχή που ούτως ή άλλως καταπατώ.

Γενικότερα πιστεύω ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές μόνο κακό κάνουν στην κοινότητα.
Όσον αφορά τη δημοσίευση ή όχι μιας προπόνησης ή ενός παιχνιδιού με βρίσκεις σύμφωνο και επικροτώ τους HADES γι'αυτήν τους την κίνηση σε οποιαδήποτε δραστηριότητά τους.Αλλά άλλο πράγμα η ευγένεια και άλλο πράγμα η δουλοπρέπεια.
OVER AND OUT

Whiskey

Αποψη μου ... αν μια ομαδα εχει βρει ενα πεδιο ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ PUBLIC ... τοτε σημαινει οτι απλα και αυτοματα το μοιραζεται με ολη την κοινοτητα οποτε δεν εχει νοημα να ερωτηθει κανεις μια και η ομαδα που βρηκε το πεδιο προφανως επιθυμει να το δωσει public.

Στην περιπτωση ομως που υπαρχουν 2 ομαδες και η 2η ανακαλυψε ενα πεδιο που η 1η το εχει βρει ηδη απο πριν αλλα δεν το ανακοινωνει θελωντας να το χρησιμοποιησει prive ... τοτε για μενα, εκει ειναι το προβλημα (αν και εφοσον η 2η θελησει να το δωσει public) !!

Αληθεια οταν μιλαμε για χωρο που δεν ανηκει περιουσιακα σε οποιον τον "ανακαλυψε" ... ειναι δυνατον να μιλαμε για αδεια απο την ομαδα ή το ατομο που τον ειδε πρωτος ?