3-1-2010-Μαλακασα <<Ο ΚΑΚΟΣ Αϊ ΒΑΣΙΛΗΣ>>

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 31 Δεκ 2009, 12:59:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Noob

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  01 Μαρ 2010, 23:40:37 ΜΜ
300 bb's

μη ξοδευεσαι... χεχε...

Παιδια αν θετε φερνουμε και βασιλόπιτα και Μελομακάρονα και οτι τραβα η ψυχη σας...

Εγω θα φερω γλυκά για το καλο πάτνως
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

ROOKIEJO

νομιζω οτι διοργανωση για "τι κοπι τι πιτα " πρεπει να διοργανωθει στις 17/1  στην ελευσινα με ολους μαζι

Noob

νομιζω οτι ο Βασιλης εχει ηδη αποφασισει κατι τετοια για την Καισαριανη μεθαυριο

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  01 Μαρ 2010, 02:43:12 ΠΜ
δεν χρειαζετε να πεταγεστε ολοι  να μου υπενθυμιζετε τις συμμετοχες μου. Ξερω βιαστηκα λιγο να δηλωσω συμετοχη και ζητω συγνωμη απο τον μιτσο και ειναι ο μονος που δεν μηλισε αποτομα σε μενα οποτε ειναι ο μονος που μπορει να μο κανει υποδιξεις οσο για το που θα παω θα το σκεφτο λιγο γιατι ειναι κιριακη και ισως εχει κινηση στη επιστροφη αλλα μαλλον εδω θα ερθω

α και κατι αλλο μητσο βαλε εναν xάρτη αμα σου ειναι ευκολο ρε συ για το πως θα ερθουμε ευχαριστω

Σε ενα φορουμ δε πεταγομαστε... Μιλαμε αν δε γουσταρεις δημοσια απαντηση μην γραφεις δημοσια.. να στελνεις ΠΜ στον διοργανωτη

Δε σου μιλησε κανεις απότομα, μονος σου βλεπεις φανταζματα εκει που δεν υπάρχουν..

Τόσο καιρο γκρινιαζεις για το μεταφορικό μεσο.. Τώρα σε ενοχλεί η κίνηση...

Δε μπορω να σε καταλαβω και ειχα αρχισει να σε συμπαθώ..

Με εκτιμηση Μιχάλης, Καλη χρονια να έχουμε !!!

Αριστοτέλης

ανθυπασπιστης

Παράθεση από: Noob στις  02 Μαρ 2010, 05:08:29 ΠΜ
νομιζω οτι ο Βασιλης εχει ηδη αποφασισει κατι τετοια για την Καισαριανη μεθαυριο

Σε ενα φορουμ δε πεταγομαστε... Μιλαμε αν δε γουσταρεις δημοσια απαντηση μην γραφεις δημοσια.. να στελνεις ΠΜ στον διοργανωτη

Δε σου μιλησε κανεις απότομα, μονος σου βλεπεις φανταζματα εκει που δεν υπάρχουν..

Τόσο καιρο γκρινιαζεις για το μεταφορικό μεσο.. Τώρα σε ενοχλεί η κίνηση...

Δε μπορω να σε καταλαβω και ειχα αρχισει να σε συμπαθώ..

Με εκτιμηση Μιχάλης, Καλη χρονια να έχουμε !!!
ρε επειδη ισως ερθω με εναν ξαδερφο για αυτο λεο για την κινηση τελος παντων ειμουν στον κοσμο μου την ωρα που σου απανταγα συγνωμη ειχα νευριασει με καπιον κιαι ξεσπασα σε εσενα οκ? πες και στον φαλκον να ερθει
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

Chemical

Αγαπητοί συνχομπίστες και από LOST PATROL μέσα οι παρακάτω:

Chemical
CountX

Genocide ?
Fearfree ?
Bope ?

Άντε καλή χρονια να έχουμε!
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Xaris36

Θα τα πούμε απο κοντά !!! Στο πεδίο της Μαλακάσας .σωστά?

dash

Noob

Αριστοτέλης

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pakatsao

Θάνος

Παράθεση από: pakatsao στις  03 Μαρ 2010, 15:07:12 ΜΜ
Να τέτοια λές και μου τον τρομάζεις και δεν έρχεται  ;D
...λες να ήθελε να μου τα δώσει σε σακουλάκι ο άνθρωπος και τον παρεξήγησα?  ??? ;D :P
keep safe distance...

WAR ANGEL

Παράθεση από: Θάνος στις  03 Μαρ 2010, 15:53:27 ΜΜ
...λες να ήθελε να μου τα δώσει σε σακουλάκι ο άνθρωπος και τον παρεξήγησα?  ??? ;D :P
Αυτο εννουσε φυσικα ...σε σακουλακι.Ξερεις πως γινετε?Σε στεινει στα 10 μετρα σου δινει ενα αδειο σακουλακι και μετα σε πυροβολει full auto φωναζοντας "Θανο πιασε"

Θάνος

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  03 Μαρ 2010, 16:19:09 ΜΜ
Αυτο εννουσε φυσικα ...σε σακουλακι.Ξερεις πως γινετε?Σε στεινει στα 10 μετρα σου δινει ενα αδειο σακουλακι και μετα σε πυροβολει full auto φωναζοντας "Θανο πιασε"
χαχαχαχαχα...πολύ καλό..καιρό είχα να γελάσω έτσι..χαχχαχα, κι αυτό μέχρι να μαζέψω 300???  ;D ;D ;D

εντιτ. ζητώ συγνώμη από τον Μήτσο γιά το οφ τόπικ.  :-[
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

ευχαρηστω που με τιμησατε και περασατε μαζι μου την πρωτη Κυριακη του χρονου.Καλη βδομαδα σε ολους!!πλακα κανεις ρε ΘΑΝΟ σου εχω δειξει εγω οτι παρεξηγουμε ετσι ευκολα απο και μεσω pc????απο κοντα το καταλαβαινεις που σε στελνω safe house....χχαχαχαχαχαχχχαχχ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE