20/12/09 ''TO KAΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ'' ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 16 Δεκ 2009, 15:28:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: Noob στις  20 Δεκ 2009, 16:00:07 ΜΜ
Ειχα αρχισει να φοαμαι οτι δε θα ξανα κερδιζα μιας και περασα 2 σερι Κυριακες χωρις νίκη..

Ενα μεγαλο μπραβο πρωτα απο όλα στον διοργανωτη και φίλο για το καταπληκτικο σημερινο παιχνιδι...

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που εδειξαν οτι το καλο σεναριο απαιτει και σωστους παικτες με διακαιο παιχνιδι.. αθανατοι δεν υπηρξαν ευτυχως..

Και απο πλευρας μου θελω να ευχαριστησω το παιδι που του εκανα μπαμ και λυσαμε το θεμα πολιτισμερνα με παρλε (ή οπως αλλιως λέγετε)

Δυστυχως αμα κοιτας να κερδισεις σε αυτο το ΠΑΙΧΝΙΔΙ μαλλον εχεις προβλημα....κοιτα να διασκεδαζεις,χανεις-κερδιζεις,μεταλλιο δεν θα σου δωσει κανεις! ;)
why so serious...?

Bb1

Συγχαρητήρια στον Μελά για την διοργάνωση( που ήταν και η πρώτη του!). Εγώ πήγα 10:40 και το παιδί μέτραγε ήδη fps για να μη φύγει εκτός ώρας. Είναι το τρίτο παιχνίδι πού παίρνω μέρος και το πιό συνεπές. Επίσης για πρώτη φορά είδα χοντρή ταινία που είναι πιό ευδιάκριτη. Βέβαια την παράσταση έκλεψε το αλεύρι ¨) ¨) ¨).
Όλα ήταν πολύ ωραία. Μπράβο.

Mozart

Να πω κι εγω με τη σειρα μου ενα μπραβο κι ενα ευχαριστω στον Παυλο Μελα για το σεναριο του στο πεδιο της Καισαριανης. Μ'αρεσε πολυ το σεναριο και παρ'όλο που υπηρξαν πολλες συμμετοχες, το παιχνιδι αρχισε εγκαιρα.
Και παλι μπραβο και περιμενω με ανυπομονα το επομενο παιχνιδι.
I'm gonna make you an offer you can't refuse...

MAG

μπραβο στον διοργανωτη πολυ καλο σεναριο και μπραβο στους συμμετεχοντες το διασκεδασαμε......
my name is death

theon

Συγχαρητήρια για το παιχνίδι σας ,που δυστυχώς δεν παραβρέθηκα :(,αλλά κάποιοι παλιότεροι που ήταν εκεί θα έπρεπε να εποπτέυσουν το θέμα τον αυτοκινήτων εκατέροθεν του κεντρικού δρόμου >:(
Ο διοικητής της τροχαίας Καισαριανής είναι καλός άνθρωπος αλλά μην ξεχηλώνουμε και την ανοχή των αρμοδίων....μου είπαν χθές το βράδυ κάτι πηγές γάργαρες!
Γιαυτό προσοχή! ;)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

kukuras7