geia sas k apo mena.....

Ξεκίνησε από tzo007, 04 Δεκ 2009, 00:39:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tzo007

γεία σας παιδιά και από μένα... χαίρομαι πραγματικά που μπήκα στην παρέα σας....!!!!καταρχήν ειμαι τελείως άσχετος με το άθλημα και έχω μερικές απορίες.....

1)βλέπω σε μερικά όπλα ένα πορτοκαλι χρώμα μπροστά στην κάνη....αυτό το έχουμε και στην ελλάδα???νομίζω είναι κάτι περί νομου αν δεν κάνω λάθος...

2)θέλω να αγοράσω το desert eagle.50ΑΕ chrome stailnless...(να πω ότι το θέλω μονο για την πλακα μου γιατί εδώ στην καστορια δεν έχει κάπου να οργανώνουμε παιχνίδια :-[)και θα ήθελα μερικά tips για να κρατάω το "όπλο" μου σε καλή κατάσταση τα βασικα τουλαχιστον γιατι δεν ξερω τιποτα....

αυτά για αρχή ευχαριστω πολύ εκ τον προτερων....

ROOKIEJO

καλως ηρθες στην παρεα
το κοκκινο μπροστα στην κανη επιβαλετε σε καποιες χωρες οχι ομως και εδω.
αν πας προς την βιγλα θα βρεις πολλα σημεια και ερημα χωρια για παιχνιδι αλλα για συμπαιχτες θα εχεις συνοριακους και λαθρομεταναστες με αληθινα ;D ;D :) :) :( :(
περα απο την πλακα υπαρχουν σημεια αρκετα που μπορει να γινει παιχνιδι στη περιοχη και αν μιλησεις με συνοριακους οι περισοτεροι ψηνονται για τετοια φαση 

tzo007

ναι ναι τα ξέρω τα μέρη....έχουμε πολύ καλά σημεία για airsoft απλά δεν υπάρχει οργάνωση και δεν υπάρχουν και παίχτες....

εσύ από που είσαι και τα ξέρεις αυτά τα μέρη...?? :P

tzo007

ρε παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο τι gas πρέπει να χρησιμοποιήσω στο όπλο μου...???αυτά εδώ στο  είναι τα ίδια και τα 2...???