Ιδρυση airsoft συλλόγου

Ξεκίνησε από transporter, 17 Δεκ 2009, 00:13:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ιδρυση airsoft συλλόγου

ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

transporter

Με αφορμή κάποιας συζήτησης θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το αν θέλετε την δημιουργία airsoft συλλόγου

mirrage

Πλάκα μας κάνεις έτσι?
Συγγνώμη κι όλας αλλά έχει μαλιάσει η
γλώσσα μας να το λέμε αυτό και να το
συζητάμε.
Πρέπει να ανοίξει νέο θέμα ακόμα μία φορά?

transporter

κοίταξε να δεις,χωρίς να θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα και χώρις παρεξήγηση εκτός από μια συζήτηση που είδα στο forum δεν έχω δει να μαλιάζει γλώσσα η δική σου ή κάποιου άλλου,εκτός από αυτό η συζήτηση αυτή δεν ήταν για αυτο το θέμα.Βέβαια αν κάνω λάθος(και συγχωρίστεμε αν όντως κάνω)ξεχάστε αυτά που είπα ή έγγραψα και απλά γράψτε την γνώμη σας....

Horus

φιλε transporter, ο συλλογος ειναι κατι που μαλλον ολοι θελουμε αλλα βαριόμαστε να ασχοληθουμε με αυτο. του λογου το αληθες αποδεικνύει οτι δεν υπαρχει κανενας συλλογος ακομα στην Αθηνα  :( ξερεις κανενα που να μην θελει να εχει ησυχο το κεφαλι του κ να ειναι νομιμος 100%? χωρια που με την ιδρυση συλλογων το χομπυ περναει σε αλλο επιπεδο κ η αναπτυξη του θα ειναι τουλαχιστον μεγαλη.
μαλλον ομως χρειαζεται ΠΟΛΥ τρεξιμο (ισως κ καποια χρηματα) κ μονο ελαχιστοι airsofters εχουν την πολυτελεια κ κυριως τη ΔΙΑΘΕΣΗ να ασχοληθουν.
enemies..we need more enemies!!

transporter

Εχεις δίκιο απλά κάποια στιγμή πρέπει να το λάβουμε σαν σοβαρό θέμα :-\

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Ευγε αδερφε,σωστοτατη ιδεα και πιστευω πολλοι απο εμας την επικροτουν,ειμαι μεσα σε οτι χρειαστει για την υλοποιηση τετοιων προτασεων...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

transporter

φίλε Μελά δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι αν μαζευτούμε 1 ή 2 άτομα..εδώ χρειάζεται μαζικη κινητοποίηση.Σε ευχαριστώ πάντος για την υποστήριξη

bomber

Συμφωνώ με την ίδρυση Συλλόγου. Πολλά χρήματα δεν χρειάζονται, σίγουρα όμως χρειάζετε υπευθηνότητα. Και φυσικά βάση Νόμου(1712)  20 άτομα για να ξεκινήσουν ενέργειες. Εγώ όπως έχω πει μπορώ να βοηθήσω. Και τα πάντα είναι το τι θέλουμε. Όλα τα άλλα   (χρήματα, χρόνος, κλπ) είναι δικαιολογίες.   

baldcoyote

αν και αγνοω τι διαδικασιες χρειαζονται για την ιδρυση ενος συλλογου,ειμαι διατεθημενος να αναλαβω ενα κομματι-ρολο στην ολη προσπαθεια.χρονο εχω αφθονο.κι επειδη νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι θελουμε ενα συλλογο(ή και περισσοτερους) ας δουμε τουλαχιστον μεσω αυτου του ποστ ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να αναλαβουν ενα ενεργο ρολο σε ενα τετοιο εγχειρημα μπας και προχωρησει η διαδικασια.
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

mirrage

Παράθεση από: Horus στις  17 Δεκ 2009, 16:44:50 ΜΜ
φιλε transporter, ο συλλογος ειναι κατι που μαλλον ολοι θελουμε αλλα βαριόμαστε να ασχοληθουμε με αυτο. του λογου το αληθες αποδεικνύει οτι δεν υπαρχει κανενας συλλογος ακομα στην Αθηνα  :( ξερεις κανενα που να μην θελει να εχει ησυχο το κεφαλι του κ να ειναι νομιμος 100%? χωρια που με την ιδρυση συλλογων το χομπυ περναει σε αλλο επιπεδο κ η αναπτυξη του θα ειναι τουλαχιστον μεγαλη.
μαλλον ομως χρειαζεται ΠΟΛΥ τρεξιμο (ισως κ καποια χρηματα) κ μονο ελαχιστοι airsofters εχουν την πολυτελεια κ κυριως τη ΔΙΑΘΕΣΗ να ασχοληθουν.

H ύπαρξη συλλόγου δεν σημαίνει άμεσα και apriori νομιμότητα.
Σημαίνει οτι απλά θα έχουμε ένα σημείο αναφοράς για την κοινότητα
και οτι θα έχουμε ένα μέσο για να προάγουμε τα αιτήματα και τις θέσεις
μας, να μάθουν οι φορείς οτι δεν είμαστε παρά hobbbyists και να ξέρουν
οτι αν θελήσουν να βρουν πληροφορίες θα αποτανθούν στον σύλλογο.
Όμως αυτό δεν σημαίνει οτι αυτομάτως θα παίζουμε όπου θέλουμε χωρίς
πρόβλημα η οτι θα κουβαλάμε τα AEG στον ώμο.Ακόμα και με τον σύλλογο
ο Ν.2168/1993 θα ισχύει και αν ο σύλλογος δεν κινηθεί δεν θα αλλάξει τπτ.
Π.χ. ξεκαθάριση του θέματος των εισαγωγών και του καθεστώτος διεξαγωγής
των παιχνιδιών και των κανόνων ασφαλείας που τα διέπουν.
Πράγματα δλδ που καίνε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εμε κυριότερο το
2ο ειδικά όταν πρόκειται για αναγνωρισμένο σύλλογο.

Όσο για το αν υπάρχουν θέμματα θα πω οτι σχεδόν 5/10 θέματα εχουν ένα
τουλάχιστον post που εύχεται τη δημιουργία συλλόγου.
Τεσπα...

SAPPER

Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί αρκετές φορές, παρακαλώ παραμείνετε στο θέμα ψηφοφορία και όχι στην ανάλυση.
Ανατρέξτε για περισσότερες πληροφορίες σε παλαιότερα νήματα.

aroutha

Φυσικά και είμαι υπέρ της ίδρυσης ενός συλλόγου airsoft! Και όλοι πρέπει να είμαστε και να πάρουμε παράδειγμα την κοινότητα της Θεσσαλονίκης που τελικά τα κατάφεραν. Σίγουρα θέλει χρόνο και κόπο, αλλά πιστεύω ότι αξίζει! Προσωπικά, στον βαθμό που μπορώ, θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω. :)

Laetius

Ψηφίζω υπέρ αν και δεν έχω δυνατότητες να προσφέρω πολλά αλλά όπως προαναφέρατε αν μπορούν στη θεσσαλονίκη μπορούμε και εμείς σαν σύνολο πάντα
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

wildweasel

Υπέρ, αλλά χωρίς δεσμεύσεις (εννοώ υπέρογκες συνδρομές, τακτική παρουσία κλπ.) Ευχαριστώ.
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

MARKSMAN

VasiliaS

Ναι σιγουρα θα βοηθουσε τη κοινοτητα :) :) :)