Ταυτότητα AIRSOFTER!

Ξεκίνησε από Θάνος, 16 Δεκ 2009, 18:35:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Πως σας φαίνεται η δημιουργία "ταυτότητας" AIRSOFTER?

Ναί, γιατί όχι?
Όχι βέβαια.
Μου είναι αδιάφορο.

Laetius

καλησπέρα σε όλους .(τα σέβη μου κυριε maleficus :P) και εγώ είμαι υπέρ της ταυτότητας airsofter για τους λόγους π ήδη προαναφέρατε .Τώρα όσο αναφορά την ΟΑ ε αφήστε να βρούνε κάτι και οι γιατροί άμα γίνει τπτ (που να μην γίνει ποτέ) γιατί όπως είπε και ο κύριος Γιάννης (rookiejo) γίνοντε λάθη με την ΟΑ εμένα ο γαμπρόσ μ ασ πούμε άλλη του βρήκαν στο στρατό, άλλη όταν πηγέναμε για αιμοδοσία οπότε θα έλεγα να είναι προαιρετικό στοιχείο αναγραφής.Η ιδέα πάντως μου αρέσει πολύ.
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Weasel V

Ναι! Καλή ιδέα αν υπήρχε.

ghost-71

θα μου άρεσε και έμενα η ιδέα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ..δεν είναι κακό να ανήκεις  κάπου ,,καθόλου κακό ..
ας το προωθήσουμε λιπών ..

lizard

και εγω μέσα είμαι στο θέμα της ταυτότητας. Αρκεί να δημιουργηθεί κάποιος φορέας που να σου την παρέχει με τα ανάλογα δικαιολογητικά φυσικά.
Ι-4 AIRSOFT TEAM

Aeronflame

ψήφισα θετικά αν και έχω ήδη ταυτότητα από τον σύλλογο μας στη Θεσσαλονίκη.Είναι μια πολύ καλή κίνηση που μπορεί να δώσει μέχρι και ένα μικρό βηματάκι στην θέσπιση νομικού πλαισίου που να αναγνωρίζει το airsoft σαν άθλημα - σπορ και να φύγουμε επιτέλους από αυτην την γκρίζα ζώνη ,που δεν μας παρέχει ούτε νομική κάλυψη αλλά ούτε και αναγνώριση.Προσωπικά έχω βαρεθεί να προσπαθώ να εξηγώ σε όλους ότι δεν κουβαλάω όπλο - φονιά μαζί μου. (αλήθεια έχετε δοκιμάσει να στείλετε με ελτα Aeg ???πολύ γέλιο μα και κλάμα καθώς η έντρομος υπάλληλος είδε μπροστά της ένα Mp5 ,ανεξάρτητα που ήταν στο κουτί του με τη μπαταρία έξω και την απόδειξη αγοράς του. :( Ευτηχώς που ήταν πλαστικό και το "κατάλαβε" ότι είναι ψεύτικο από το βάρος   ::) )Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι πως κάθε κίνηση , ιδέα και εφαρμογή που γίνεται γύρω από το airsoft όπως η δημιουργία οργανωμένων παιχνιδιών ,ομάδων , συλλόγων κτπ. μόνο καλό μπορεί να κάνει στο χόμπυ μας.Ακόμα και ένα χαρτάκι με την ομαδα αίματος μας και το όνομα μας δείχνει μια σοβαρότητα και υπευθηνότητα σε αυτό που κάνουμε και  θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στον στόχο μας .Να αποκτήσουμε επιτέλους νομική κάλυψη καθώς και δικαίωμα οργάνωσης αγώνων όπως γίνεται στο εξωτερικό.   8)
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

ALEX

καλο  θα  ηταν  αλλα  πρεπει  πρωτα να  οργανωθουμε  καλητερα  και  μετα  ολα τα  αλλα
ΕΛ  ΛΑΣ

CARIBOU-8

Καλησπερα σε ολους.Συμφωνω και εγω με την εκδοση ταυτοτητας
γι'αυτο και ψηφισα θετικα.κατι πρεπει να γινη και με την αστυνομια
ομως μην βρουμε κανα μπελα βρε παιδια  εεε/ ??? ???
κωστας- CARIBOU-8

nekrothafths

αν και κενουριος θα πω την γνωμη μου μηπωσ σασ αρεσει.....μπορουμε να φτιαξουμε στρατιοτικεσ ταυτοτητεσ(ταπ)και να αναγραφοντε πανω το ονομα η nick name η ομαδα αν υπαρχει και η ομαδα αιματοσ...για αρχη και οταν οργανοθουμε καλητερα φτιαχουμε και κανονικεσ.....τι λετε?????

Maleficus

Παράθεση από: nekrothafths στις  07 Mar 2010, 02:13:46 ΠΜ
αν και κενουριος θα πω την γνωμη μου μηπωσ σασ αρεσει.....μπορουμε να φτιαξουμε στρατιοτικεσ ταυτοτητεσ(ταπ)και να αναγραφοντε πανω το ονομα η nick name η ομαδα αν υπαρχει και η ομαδα αιματοσ...για αρχη και οταν οργανοθουμε καλητερα φτιαχουμε και κανονικεσ.....τι λετε?????
δεν είμαστε και ούτε πρόκειται να γίνουμε στρατιώτες (μιλάω μόνο για το Αirsoft κομμάτι της ζωης μας...αν κάποιος θέλει ΕΠΟΠ ή Ευελπίδων μπορεί ελεύθερα να το κάνει )
για να κάνουμε επίσημες ταυτότητες πρέπει να υπάρχει κάποιος επίσημος αναγνωρισμένος φορέας ο οποίος δεν μπορεί να αντικαταστασήσει με κανένα τρόπο την Πολιτική Ταυτότητα (Αστυνομική).
Στρατιωτική Ταυτότητα έχουν μόνο οι Οπλίτες οι Υπαξιωματικοί και οι Αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού ή (κσι) οι συνεργάτες τους !!!
το Airsoft δεν προάγει τον πόλεμο , δεν προετοιμάζει κανένα για καταστάσεις αληθινών συράξεων , καθώς δεν προάγει τη βία παρά την ομαδικότητα και την καλοπέραση μέσα απο δραστηριότητες που το μόνο που κάνουν είνια να αναπαριστάνε τέτοιες καταστάσεις όπως τα Οπλιτικά Αγήματα με την μόνη διαφορά πως εμέις φτιάχνουμε και τις δικές μας καταστάσεις και δεν πραγματοποιούμε τις δραστηριοτητές μας σε επετείους μαχών και πως αναφέρονται σε σύγχρονους πολέμους και όχι σε αυτούς του μεσαίωνα και της αρχαιότητας
Οι αναπαταστάσεις μας δεν είναι ασκήσεις όπως διαφόρων συλλόγων Έφεδρων Αξιωματικών οι οποίες πραγματοποιούνται με όπλα Paintball ή Airsoft!

nekrothafths

οκ καταλαβενω......εγω απλα το ειπα γιατι ολα σε αυτο το παιχνιδι ειναι ρεαλιστικα ετσι ελεγα να προτινω και τισ ταυτοτιτεσ να τισ κανουμε οπωσ του στρατου....

Doni

Κάτι δικό ου που έκανα μήνες πόλος πριν +D

+
μπορεί να υπάρχει επίσης μια ειδική GRC (Gear Registration Card), στην οποία θα καταχωρούνται και γραπτά τα όπλα και τα ειδικά εργαλεία των παιχτών, με κάποια S / Ν, οι οποίοι θα είναι γραπτή, οπότε να μην μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αν κάποιος η κάποιοι χάσουν κάτι ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις γιατί νομίζω ότι μπορεί να είναι χρήσιμο.

Dharry

Nαι στην ταυτοτητα ...,αλλα για να εχουν ουσιαστικη αξια ή χρησιμοτητα,θα πρεπει να δημιουργηθουν συλλογοι δηλ επισημη αναγνωριση απο το κρατος και τις υπηρεσιες του...

Satyros

Και εγώ ψήφησα ναι, όμως αν δεν υπάρχει κάποιος φορέας (ομοσπονδία) να τις βγάζει με μοναδικό ID στον κάθε έναν, τότε όποιος θέλει θα βγάζει μόνος του και στο τέλος δεν θα έχουν σοβαρό λόγο ύπαρξης εκτός από διακοσμητικό.

sticker

ταυτοτητα = συλλογος = εκπτωσεις σε καποια μαγαζια = ελενχος σε καποιο παιχνιδι

Sniper_Gr

Φίλε Θάνο σαφώς και η ιδέα σου είναι πάρα πάρα πολύ καλή ...
Και φυσικά την επικροτώ..

Ψήφισα όμως ότι μου είναι αδιάφορο ...

Γιατί...???

Εδώ έχετε τρομερά προβλήματα στην Πρωτεύουσα και δεν νομίζω ότι η - κατά τα άλλα τρομερή ιδέα σου - ταυτότητα θα τα λύσει...

Ας λύσετε πρώτα τα προβλήματα σας και μετά φτιάξτε ταυτότητες , ΤΑΠ , χτυπήστε τατουάζ , κάντε barcode στο μέτωπο και γενικότερα κάντε ότι σας φωτίσει Ο Ύψιστος

Μέχρι όμως να λύσετε τα προβλήματα μάλλον χαμένος κόπος/χρόνος/χρήμα...

fanioles

Παράθεση από: sticker στις  10 Απρ 2010, 11:36:12 ΠΜ
ταυτοτητα = συλλογος = εκπτωσεις σε καποια μαγαζια = ελενχος σε καποιο παιχνιδι

Εκτός απο την έκπτωση (οχι οτι θα μας χαλαγε) , όλα τα υπόλοιπα της εξίσωσης τα λένε όλα... 

Billy-eldyk

To θέμα είναι τι στοιχεία θα γράφονται επι της ταυτότητας,γιατί τίθεται το θέμα με τα προσωπικά δεδομένα και όπως είναι λογικό πολλοί παίχτες δε θα θέλουν να τα εμφανίζουν όπως επίθετα..., η γενικά ο καθένας ότι δε θα θέλει να δείχνει δημόσια.οπότε καταλήγω και ψηφίζω ότι μου είναι αδίαφορο...
Never In The Right Order

Dtq

Αν όχι επώνυμο, ένα όνομα, νομίζω οι κρίνεται απαραίτητο όπως και νικ και ομάδα
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.