ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ J&G KAI AGM

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 05 Δεκ 2009, 00:10:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

θελω τα φωτα σας για τις παραπανω εταιριες.
απο την μεχρι τωρα χρηση οπλων, ανταλακτικων, παρατηρησεις, αντοχες, ειναι αξιες αγορας 1 οπλου για αρχαριο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! 8) 8) 8)

Whiskey

Και οι 2 ειναι φυσικα Κινεζικες οποτε δεν περιμενεις καμια σταθεροτητα στην ποιοτητα.
Παραταυτα η JG ειναι μαλλον πιο αξιοπιστη απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου.

Τωρα, επειδη καθε εταιρεια εχει καποια "παραδοση" σε συγκεκριμενο τυπο AEG, θα ηταν καλυτερα να αναφερεις και τι ακριβως σε ενδιαφερει να αγορασεις ...

Τελος θα σου πω και κατι ακομα ... επειδη το παιχνιδι αυτο και ο εξοπλισμος του ειναι "μικροβιο" θα δεις οτι συντομα θα κοιταξεις ειτε να αναβαθμισεις το AEG σου ειτε να παρεις καποιο καλυτερο ... οποτε μηπως δε σε συμφερει να "πεταξεις" χρηματα ?

Σε καμια περιπτωση δεν υπονοω παντως πως οτι παρεις απο αυτες τις εταιρειες δε θα σου βγει καλο ή δε θα σε ικανοποιησει ιδιαιτερα ως αρχαριο.

alegolas

Όταν λες J&G εννοείς την Jing Gong (JG) ? Αν ναι όντως ισχύουν τα παραπάνω περί αξιοπιστίας. Έχω δει αρκετά από τα όπλα τους σε χρήση και είναι ιδιαίτερα ποιοτικά. Απ' ότι ακούγεται είναι η καλύτερη από τις κινέζικες, όμως και η AGM είναι αρκετά γνωστή.
Kefalonia Airsoft Club
http://airsoftkefalonia.com

Whiskey

Jocker

το καλυτερο gear box παντως το εχει η JG!!!!
εγω προτεινω για M4 να δεις μονο JG!

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Stevakuzo

Καλημερα φιλοι του αιρσοφτ...Σκεφτομαι να αγορασω το Μ4 s system apo JG.  Ειναι καλη επιλογη? Οντας αρχαριος ξερω ελαχιστα αφου μολις χθες σας ''Ανακαλυψα''...
Ευχαριστω
I have not yet begun to fight!

Fireman***

το Μ16???  ποια μαρκα το φτιαχνει καλυτερα ... η AGM η JG ????