Dungeons and Dragons

Ξεκίνησε από Maleficus, 10 Δεκ 2009, 19:43:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

4th edition
στειλτε ενα background (p.m or email[shows in my profile]) με το χατακτηρα σας
θα επιλεγουν δυο ατομα απο το συνολο
ΠΡΟΣΟΧΗ
δεν επιζητουμε ορφανους Adventurers παρα μονο εκεινους που θα δηλωσουν ψυχολογικα προβληματα και ψυχασθενειες καθως και εθισμο στα ναρκωτικα του D&D oπως το Devils Weed (can be found on the book of Vile Darkness list on Chapter 3 for 3.5 edition... i have moded it to come in use for 4th edition )να περολαμβανει το bakground σας παρακαλω το επομενα

Race and Class and how you came with the second
childhood and how your psychological problems came to be
how you got addicted to drugs
what are you seeking as a personal goal?
when did you leave home to go out adventuring?(clerics is for monastery temple etc)
EVIL ALIGNMENTS ONLY ANNOUNCEMENT παιζουμε με τα παλια μιας και ο καινουριος διαχωρισμος ειναι ηλιθιος το campaign ειναι pure evil
religion and sadistic or mazochistic preferences

Thanks in Advance
Maleficus Expugnam RPGA#1212916949

P.S θα εχει καφρικο χαρακτηρα που δεν θα υπερβαινει τα ορια της ωριμοτητας (i hope so... ;D)
ειναι pure evil for pure fun
22point system for CC as inscribed in Player's Handbook for 4th edition

το ανακοινονω απο τωρα για να ξερω ποιος θελει να παιξει και να εχουμε κανονισει ολοι μας τυχων υποχρεωσεις
οσοι πιστοι προσελθετε !!!!!

Maleficus

Maleficus

http://www.wizards.com/dnd/Product.aspx?x=dnd/products/dndacc/9780786951024

αυτή είναι το πρώτο μέρος απο τα τρία που έχει η περιπέτεια ,  που θα παιχτεί στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Συνάθρηση ...
Άβυσσος , Ηλύσια πεδία , Δαίμονες , Δράκοι και φυσικά δε μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα σε όλους μας πλάσματα απο το τελωνείο . τα γκόμπλιν .
Στα γκόμπλιν ρίχτε ένα ασημένιο νόμισμα και λίγο κρέας σκύλου , στο τραπέζι ρίξτε τα ζάρια σας !
Καλή gaming season να έχουμε για το 2011 !

Magicca

Ravenloft for ever!!Classes που έχω παίξει:Half-Elf Thief,Human fighter,Swanmay.Μετά την κάθοδό μου στην Αθήνα(από Θεσσαλονίκη) για μόνιμη εγκατάσταση, επειδή δεν είχα την ανάλογη παρέα να παίξω τα παράτησα δυστυχώς...Αλλά πριν από αυτό έβαλα στο τρυπάκι τον άντρα μου ακριβώς πριν παντρευτούμαι ;)Τώρα τα ζαράκια είναι στο συρτάρι και νοσταλγώ παλιά καλά ξενύχτια...Αλλά τώρα με 3 παιδιά έχω χορτάσει ξενύχτι :D
I put a "spell" on you....because your mine..:)

Kallistos

Και νά ένα θέμα "DnD" στο Forum.

Εκπληκτικό ποσοι γνωστοί - αγνωστοι παίζουν RPG. Με Teacherdick σαρωναμε τα τραπεζια στην Κοζάνη και ο kaliostro δεν ήταν τοσο μακρυά, αν και μαζί δεν παιξαμε παρτυ.
12 χρόνια στο κουρμπέτι. DnD 2η, 3η, 3.5η. Και DM και παιχτης. Αγαπημένες κλάσεις Paladins, Fighter-Mages (ιδιαίτερα οταν τους παιζεις gestalt) και Monks.
Παίζω ακόμα, αλλά τωρα συστημα ALL FLESH σε fantasy σκηνικό-κόσμο.

Να σας πω ότι τώρα στις γιορτές μου λείπει μια κλασική περιπέτεια DnD...
Ready... Steady... Fire...!!!

kaliostro

Εγώ πάλι νοσταλγώ Vampire the masquerate,ravenloft,AD&D(2nd edition),alternity,robotec κ γενικά εκείνες της "καμμένες" νύχτες σε κάποιο σπίτι παίζοντας RPG.
Πάει κ αυτό....με γυναίκα κ παιδί δεν παίζει να γίνει ξανά κάτι αντίστοιχο γιατί η παντόφλα είναι ήδη κοντά με το airsoft....σκέψου να ξαναμπώ στους κύκλους του pen & paper RPG.
Τα ζάρια είναι ακόμα στο συρτάρι να θυμίζουν παλιές καλές εποχές.
Και το αγαπημένο κομμάτι του RPG.......
FAMOUS LAST WORDS!!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Maleficus

πές μας περισσότερα για το ALL FLESH σύστημα ... δεν το έχω ακουστά ...
έχει καμμία σχέση με το εικοσάεδρο ;

Θα εκπλαγείς με το πόσοι παίζουν RPG πλέον ... μα δε το κάνουν για την ευχαρίστηση αλλά επειδή τους προσφέρει στάτους ( υποτήθεται)
όποιος είναι επίσημος παίκτης στην RPGA είναι ευπρόσδεκτος να μου πεί να κλείσουμε τραπέζι στο Πανδοχείο του Δρακοφοίνικα στο Νέο Κόσμο , για να παίξουμε δημόσιες και custom περιπέτειες κάθε Σάββατο μεσημέρη έως της 9 βραδυνής .

Kallistos

To All Flesh (must be eaten) ειναι ένα πολύ απλό σύστημα RPG που προσαρμόζεται σε οτιδήποτε σενάριo (fantasy, modern, zombie, horror). Η καρτέλα του παιχτη μοιάζει με του vampire και το κυρίως ζάρι του ειναι το D10 (αλλα χωρις να ριχνεις ένα κουβα ζάρια σε κάθε ριξιά). Χρησιμοποισεί και τα αλλα ζαρια για να καθορίσεις ζημιά αναλόγως το οπλο. Το καλό είναι ότι ενας χαρακτήρας δεν περιοριζεται στην κλάση. Μπορεί να ξέρει ή να μάθει πολλά πράματα περνοντας XP. π.χ. Ένας Μάγος μπορεί να ξερει να χειρίζεται και μαγεία και 2-χερο σπαθι και πυροβόλο οπλο και computer hack. Αλλά ο μάγος του DnD καμια σχεση με του All flesh. Πολύ πιο αδύναμος απο ξόρκια, αλλά μέσω απο RP (και XP) μπορεις να φτιαξεις δικά σου ξόρκια.
Μου άρεσε η απλότητα του γιατι ειναι ενα πολυ ευχαριστο διαλειμα απο το DnD συστημα και έτσι ξεκινήσαμε campaign. Τώρα που κλείσαμε 1 χρόνο μπορώ να πώ ότι είναι πολύ καλό.

Τωρα για την RPGA, να σου πω την αλήθεια RP παιζω μόνο για ευχαρίστηση, με φιλαράκια χαλαρά στο σπίτι. Δεν έχω σχεση με επισημα πράματα και δεν ξέρω κιολας τι παίζει. Έχω μια κλάσσικη ίσως παλαιομοδίτικη αντιληψη του RPG. Τα μαγαζιά τα αποφευγω γιατι έχει πολύ φασαρία και κάπνα και δε μπορω να συγκεντωθω. Αν κάτσει ένα παιχνίδι σε σπίτι φιλικά, μεταξύ μας τα παιδιά απο το forum, πολύ ευχαρίστως πάντως το συζητάμε.

Maleficus

Ακόμα και να μην έχετε κάρτα έχω πολλές περιπέτειες που αξίζει να παιχτούν στο κόσμο του FR ... 4ή έκδοση πάντα , απλώς αναφέρεται και το στάτους μου στην RPGA για τον απλό λόγο που κάποιος μπορεί να θέλει να πάρει κανένα πόντο .
Custom ακόμα δεν έχω διότι η μούσα μου λείπει  :'(

Λές να κλειστεί καμμία συνάντηση μεταξύ των πορωμένων RPGάδων ; Να δούμε το πώς , πού και πότε ;

Kallistos

Παρέ μια περιπέτεια και κάλεσε 4-5 άτομα. Να γίνει η αρχή για ενα one-shot και όλα τα άλλα κανονίζονται.

Τωρα αν θες custom, εγώ εχω πολύ εμπνευση.  :P

BoBKiD

Παράθεση από: kaliostro στις  13 Δεκ 2010, 00:37:53 ΠΜ
Εγώ πάλι νοσταλγώ Vampire the masquerate,ravenloft,AD&D(2nd edition),alternity,robotec κ γενικά εκείνες της "καμμένες" νύχτες σε κάποιο σπίτι παίζοντας RPG.

AD&D (2nd edition), Ravenloft και μετά το χάος.
Έχω ξοδέψει μια περιουσία στον Μπέη (eBay) για να αγοράσω ΟΛΑ τα βιβλία της 2ης έκδοσης του Ravenloft. Το μόνο που μου λείπει είναι ένα volume του Ravenloft Monstrous Manual, το οποίο όμως το έχω στο complete edition.
Μέχρι και τις περιπέτειες Ravenloft και Ravenloft II: House on Griffon Hill έχω!

Αχχχχ ωρε παίδες τι μου θυμίσατε.... επικές στιγμές... έχω γνωρίσει από κοντά τον Strahd Von Zarovich, Lord Soth, τον Rudolph Van Richten... and lived to tell the tale!

Δεν κρύβω πάντως πως τα σενάρια airsoft που φτιάχνω έχουν επιρρεαστεί πάρα πολύ από το setting του Ravenloft, στο οποίο επικρατεί η λογική και η σκέψη, παρά η μάχες.

Λέτε να φτιάξω ένα μοντέρνο remake του "When Black Roses Bloom"??  ;)

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Maleficus

Καλησπέρα σας ,

ψάχνω 4 με 5 άτομα για να παρευρίσκονται κάθε Σάββατο στη Κάισσα Καλλιθέας , Φιλαρέτου 135 για να πάιζουν τουλάχιστον ένα τρίωρο στα D&D Encounters ...
οι περιπέτειες είναι δημοσιευμένες και διαθέσιμες μόνο για εκείνους που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα αυτό και κρατάνε περίπου δύο μήνες στο γενικό σύνολο.

Δε θέλουμε , παίκτες οι οποίοι:
Μονοπωλούν το RP ,
βρωμίζουν το τραπέζι με κάθε λογής αηδίες ( απο πατατάκια μέχρι και 200 ζάρια ο καθένας , και απο μολύβια μέχρι και ένα τόνο βιβλία )
είναι οξύθυμοι , και αγενής , με τους συμπαίκτες τους ή τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού .
Ανοίγουν βιβλία για να δούν πληροφορίες που σκόπιμα ο DM θέλει να κρύψει ή πρέπει να κρυφτούν σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού .
Κοιτάνε πέρα απο το DMScreen ,
κάνουν συχνά διαλλείματα για τουαλέτα , φαί , και έχουν χέρια τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τα βιβλία μας .

Θέλουμε παίκτες οι οποίοι:
έχουν περιορισμένη εμπειρία ή παίκτες γνώστες του παιχνιδιού ,
είναι συνεπής στην ώρα τους , έχουν ορέξη για παιχνίδι ή για την εκμάθηση του , και θέλουν να ασχοληθούν με τη τέταρτη έκδοση του παιχνιδιού .
είναι χαβαλέδες με μέτρο και ευχάριστη παρέα ,
έχουν τουλάχιστον στη κατοχή τους το Player's Handbook της τέταρτης έκδοσης είτε σε κανονική μορφή είτε σε μορφή .pdf . ( το τελευταίο απαιτεί λάπτοπ , και δεν έχω όρεξη να κάνει το βιβλίο μου 8 φορές το γύρω του τραπεζιού)

Οι ώρες που διεξάγεται το event είναι 4.30 ή 5.00 έως τις 7.30 ή 8.00 τουλάχιστον , μιάς και πρέπει να αναλωθεί οπωσδήποτε το τρίωρο .
Δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη κάρτας DCI ή RPGA για τη συμμετοχή σας
Μέσα στο μαγαζί καπνίζουμε , πίνουμε τρώμε αλλά με ένα μέτρο .
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ ή ας πάρει τηλέφωνο στο 6984507711 .
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το σάιτ της Wizards , και σας παρακαλώ πολύ ας μαζευτούμε διότι δεν έχω καμμία όρεξη να παίξω με νιούφηδες !!!!

Maleficus

Έχουμε βρεί δύο άτομα .
Με το που συμπληρωθεί η τετράδα θα αρχίσουμε να παίζουμε κάθε Σάββατο στις 4.30 .

Ευχαριστώ τα παιδιά που δηλώσαν συμμετοχή .
Αναμείνατε .

Maleficus

Έχουμε ήδη αρχίσει ... για μία ακόμα φορά ο ύπνος είναι λίγος και το ζάρι κυλάει χιλιόμετρα .
Στην ομάδα αυτή τη στιγμή 2 Elf Ranger βάζουν δηλητήριο στα βέλη τους , ενώ μία Eladrin Wizard μελετάει τα ξόρκια της και προσπαθεί να μην αφήσει κανένα αντικείμενο να κλαπεί απο το Halfling Rogue μας . Ο Dwarf Cleric μας παρακολουθεί τη προπόνηση ενός Dragonborn Warlord με ένα Human Barbarian σε περίπτωση που κάποιος εκ των δύο φέρει τον άσσο !
Το μόνο που μας τρομάζει και μόνο στη σκέψη είναι να τελειώσουν ο καφές και τα τσιγάρα !

Maleficus

αναζητούνται ακόμα άτομα για encounters στη Κάισσα Καλλιθέας .
στείλτε μου π.μ

theosarr

Κρίμα, το έχω το μικρόβιο δεκαετία και βάλε αλλά είμαι μακριά!
When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

Mafidog

Να οργανώνονταν και κανένα παιχνίδι στο Κάισσα Περιστερίου... Με το ζόρι βρίσκω άτομα να παίζω D&D οι περισσότεροι της ηλικίας μου βαριούνται να κάτσουν να διαβάσουν ακόμα και το Player' s Handbook. Αλήθεια, μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Dragonomicon: Metallic Dragons; Δεν το έχει εδώ το Κάισσα.

Maleficus

Πές τους να το φέρουν ... εγώ ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα .