29/11/2009 - " Suicide Commando ΙΙ " - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 23 Νοε 2009, 21:03:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Harris

Παράθεση από: bomber στις  27 Νοε 2009, 09:52:00 ΠΜ
Και  εγώ μέσα. Θα υπάρξει κάποιο σημείο σηνάντησης για εμάς τους καινούργιους  δηλ. διόδια ή απευθείας στο  σημείο.

Σωστα παιζει να βρεθουμε καπου και να παμε μαζι?

Whiskey

Αλλο ενα ατομο στην HADES παρακαλω ... (Kaliostro)

Τάλων

Φιλε Good λυπαμαι αλλα λογω ασθενειας πρεπει να ακυρωσω την συμμετοχη μου.

Ευχομαι σε ολους καλο παιχνιδι.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Harris

Καλησπερα σε ολους ηταν η πρωτημου εμπειρια η σημερινη και μου φανηκε παρα πολυ καλη ελπιζω και οι υπολοιποι να το ευχαριστηθηκαν οπως και εγω. ;D

Θάνος

Ομολογώ ότι ήταν καλά, το περίμενα άλλωστε. Πολύ καλός ο καιρός, με αρκετή ζέστη που μας ίδρωσε πάλι.  8)

Ευχαριστούμε φίλτατε Goodspeed γιά το σενάριο, πάμε γι άλλα.  ;)

σημ. ..μία Ελευσίνα παρακαλώ, την επιθύμησα (παραγγελιά).  ;D
keep safe distance...

jumbo

Παράθεση από: Θάνος στις  29 Νοε 2009, 19:32:25 ΜΜ
Ομολογώ ότι ήταν καλά, το περίμενα άλλωστε. Πολύ καλός ο καιρός, με αρκετή ζέστη που μας ίδρωσε πάλι.  8)

Ευχαριστούμε φίλτατε Goodspeed γιά το σενάριο, πάμε γι άλλα.  ;)

σημ. ..μία Ελευσίνα παρακαλώ, την επιθύμησα (παραγγελιά).  ;D

θα την εχεις σε 15 μερες
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Mπραβο και παλι στον Goodspeed για το σεναριο και την διοργανωση του παιχνιδιου... ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Patriot

Χιλια μπραβο στον Goodspeed για το game του, αλλωστε ειναι απο τα καλυτερα της κοινοτητας (γνωστον). 8)
Μπραβο επισης για την προσαρμογη του game ετσι ωστε να παιξουμε ολοι. ;D
Περιμενουμε και αλλα αναλογα gameς... :D
God Save The Queen.........

bomber

Μπράβο στον διοργανωτή και σε όσους βοήθησαν σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και πέρασα πολύ καλά. Όσο για τις απόψεις που υπόθηκαν την βδομάδα που πέρασε είναι όλες σεβαστες. Εξάλου αυτό είναι η Δημοκρατία, να βελτιωνόμαστε (αλλάζοντας νόμους και κανόνες)   μέσα από τη σηζήτηση. Αλλά και πάνω από όλα σεβασμός στους κανονισμόυς, όσο αυτοί ισχύουν.   

Goodspeed

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους  :)

Περάσαμε όμορφα εχθές, χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, με πολύ καλή διάθεση και ένα από τα ευχάριστα ήταν οι αρκετές νέες συμμετοχές.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και χαίρομαι που σας άρεσε το παιχνίδι. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι συμβάλλουν στο να γίνει καλό.  ;)

Ευχαριστώ και τους PILOT - dimitrisk για την βοήθειά τους στην μέτρηση των AEG.

See you out in the fields...  8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

harvester

Ωραίο παιχνίδι. Μπράβο σε όλους παλιούς και νέους. 
Θελω να ευχαριστισώ ιδιαίτερα δύο παίχτες  απο το δεύτερο παιχνίδι που έκαναν επίθεση στο A point
(εγώ ήμουν άμυνα) για το ήθος τους. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τα ονοματά τους.
Μπράβο και πάλι μπράβο. 
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

Noob

Εγω θελω να ευχαρηστησω τον φίλο Falcon και Patriot για τη συνδρομη τους στη τρελή σαβούρα που εφαγα....  :P :P :P

Τρομερο παιχνιδι και ας πατησα μονο μια φορα τη σκανδαλη...

Προτεινω περιοδο προσαρμογης για να παιξουμε ολοι με μικρες γεμιστηρες.. αλλαζει πολυ η ποιοτητα του παιχνιδιου
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Patriot

Φιλε Noob εδειξες πρωτογνωρη αντοχη στον πονο και τις κακουχιες  :o.........ευγε........... ;)
God Save The Queen.........