29/11/2009 - " Suicide Commando ΙΙ " - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 23 Νοε 2009, 21:03:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

συμφωνω  στα εξης

αν ο διοργανωτης φτιαξει ενα παιχνιδι με συγκεκριμενους ορους και περιορισμους τοτε αν σαρεσει πας αν οχι ειτε πας αλλου ειτε απλα καθολου
αλλα διαφωνω στο θεμα τις οικονομιας οπως το θιξανε καποιοι.δηλαδη ΝΑΙ συμφωνω να παιζουμε με mid low ή real για ρεαλισμο και περιορισμενες ββ στο γεμιστηρα αλλα η λογικη να παιζω ετσι  για να κανω οικονομια στις ββ με φερνει εντελως αντιθετο .αν ειναι να σκεφτομαι λογιστικα οταν παιζω τοτε να παιξω paintball, να μετραω μια μια τις διακοσες που θα τις εχω πληρωσει 60 ευρω .

mirrage

Στο  θα βρεις mid cap της DBoys για Μ4 στα 8 ευρώ!
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_115&products_id=833
Low cap της Marui στα 20 ευρώ.
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_115&products_id=402
Μπείτε στο site και ψάξτε όσοι ενδοιαφέρεστε.Πάντως Οι high cap συνήθως είναι
ακριβότερες...   ;)

Τάλων

Παντως εχθες φτηνες  mid cap δεν υπηρχαν στο καταστημα που πηγε ενας φιλος να παρει.

Οποτε εποικηνωνηστε πριν πατε για αγορα μην τρεχετε αδικα.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

queef

Λοιπόν,
5άδα γεμιστήρες μιντκαπ παίζουν από 27$ για ΑΚ και Μ4,δεν νομίζω να είναι ακριβοί :-\
όσον αφορά την "οικονομία" συμφωνώ με το dash,ειδικά ως πρώην paintballάς.
Από κει και πέρα είμαι της άποψης μου αρέσει πάωμδεν μου αρέσει δεν πάω,δεν θα κάτσω να το σχολιάσω ή να το αλλάξω επειδή με βολεύει.
Τώρα όσον αφορά το fair play κλπ κατ'εμέ είναι όνειρα θερινής νυκτός.Την Κυριακή και ριπές παίξαν και κουρδιστούς άκουσα στο παιχνίδι.Η συμβιβάζεσαι με την πραγματικότητα ή δεν ξαναπάς σε public,δεν υπάρχει χρησή τομή.100% παιχνίδι το φχαριστιέσαι μόνο αν παίζεις με άτομα που ταιριάζουν τα χνώτα σου.Τα δημόσια παιχνίδια δυστυχώς καταντάνε τσίρκο μεντράνο :-[ Λες όχι ριπές,ακούς σόρρυ το ξέχασα,λες σε χτύπησα και θα πρέπει να γίνει τσαμπουκάς για να φωνάξει μέντικ ο άλλος κλπ.Τα παραδείγματα είναι από το Κυριακάτικο ;) 

Goodspeed

Όλοι κάνουμε λάθη και από αυτά μαθαίνουμε. Διάβασα και άκουσα πολλές διαφορετικές απόψεις περί γεμιστήρων και bio bbs. Συμπέρανα-κατάλαβα, ότι σε ένα παιχνίδι-άθλημα-hobby που περνάμε μερικές από τις πιό ευχάριστες ώρες της εβδομάδας μας και πάνω από όλα είναι για να διασκεδάσουμε, δεν χωράνε οι απότομες αλλαγές στους κανόνες ( εκτός αν τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας ). Κάποιες αλλαγές είναι καλό να έρθουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παροπλίσουμε εξοπλισμό που με κόπο έχουμε συγκεντρώσει. Καλό θα είναι βέβαια να φροντίσουμε να γίνουμε όλοι "all weather".

Δεν έχω κανένα όφελος από γεμιστήρες και bbs, το αντίθετο μάλιστα. Οι καιροί είναι δύσκολοι για τους περισσότερους.

Ειλικρινά στεναχωρέθηκα που κάποια άτομα θα έχαναν για δεύτερη εβδομάδα παιχνίδι λόγω των κανόνων.

Για όλα τα παραπάνω, γίνεται EDIT στο post της ανακοίνωσης του παιχνιδιού, παρακαλώ για την ενημέρωσή σας και ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.

Φιλικά

Λεωνίδας
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

loubamboo

SNIPER TEAM ALPHA, E-COMPANY:  1) Loubamboo 100% combat ready
                                                              2) Patriot         100% combat ready
Freedom is more important than peace. USMC!

harvester

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

dimitrisk

οι FREEDOMFIGHTERS  θα συμετασχουν με τους παρακατω:

PILOT
MERLIN
dimitrisk
sar0tos
alekoukos_kalashnikov
bullet
Laetius
ballian

ευχαριστουμε τα λεμε Μαλακασα

Haroth

Eκτιμώ το σκεπτικό σου για την επανεξέταση των κανονισμών για το συγκεκριμένο σενάριο και όπως έχω πεί ήδη εγώ και τα άλλα παιδιά της παρέας μας έχουμε κινήσει διαδικασία απόκτησης mid cap γεμιστήρων όπου θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουμε σε κάποια ειδικά σενάρια, χωρίς βέβαια όμως να θάψουμε μιά για πάντα και τους hi.

Καλό είναι επίσης πρίν την έναρξη του παιχνιδιού και κάθε παιχνιδιού εκτός απο θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την υπόθεση του σεναρίου να γίνονται και κάποια αναφορά ειδικά στους νέους παίχτες για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν σε αυτό όπως πχ να αποφεύγεται το περίφημο ράντισμα των 20-30 bbs ανα φορά.

Δηλώνω και εγώ την συμμετοχή μου   :)

Θα τα πούμε και απο κοντά.   

leonardo sunbird

Εγω?? που παραλίγο να μείνω εξω απο το παιχνίδι.....ουφ :o.... Μέσα!!!!
Η Τ.Α.S μέσα + 1 petritsio

Και ελάτε να παρετε κανενα POINT ...(αν μπορέσετε χεχε  ;D ;D )

alekos

Παιδια και εγω μεσα παιδια μ4α1 power

bomber

Και  εγώ μέσα. Θα υπάρξει κάποιο σημείο σηνάντησης για εμάς τους καινούργιους  δηλ. διόδια ή απευθείας στο  σημείο.

PILOT

Eτσι νομιζω οτι πρεπει να επαναεξαιταζουμε μερικους κανονες για να παιζουμε ολοι χωρις προβληματα.Μπραβο που ολοι μας δωσαμε κατι για το κερδος του παιχνιδιου και πανω απο ολα να ευχαριστηθουμε το παιχνιδη αφου αυτος ειναι ο σκοπος πιστευω απο ολους μας.
Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται.

immortalscience

.......

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Θάνος

Παράθεση από: immortalscience στις  27 Νοε 2009, 12:51:35 ΜΜ
Επειδή έχουμε γεμιστήρες 300ββς θα έρθουμε γία εκδρομή,και θα ανακοινώσω σήμερα προπόνηση στην Μαλακάσα γία όσους έχουν HI-CAP.Θα συμετάσχουμε τήν επόμενη φορά με LOW-CAP σε οργανωμένο παιχνίδι.

Να είστε καλά

Έγινε αλλαγή στο σενάριο, παίζουν καί οι hicap.  ;)

keep safe distance...

Whiskey

Απο HADES μεσα οι:

Spartan
ViperGR
Eversman
Pantelosb
Zaitsev + 2
Kaliostro

αν αλλαξει κατι προς τα πανω ή προς τα κατω θα ενημερωσω το συντομοτερο.

kostas pap

πολυ χαρηκα που βλεπω κοσμο να δηλωνει παρουσιες κ οχι απουσιες!
ειναι οτι καλυτερο σε αυτο το αθλημα χομπι η οτι αλλο να προσπαθουμε
να δημιουργουμε συμμαχους κ οχι αντιπαλους...
(αντιπαλους εγραψα οχι εχθρους)μην παρεξηγηθω.
+ 1 ατομο για την κυριακη

Τάλων

Καταρχην να δωσω συγχαρητηρια στον Goodspeed για το τελευτεο μηνυμα του και την τοποθετηση του.

Επειτα να τον ευχαριστισω γιατι με την αλλαγη που εκανε θα μπορεσω τοσο εγω οσο και αλλοι φιλοι να συμμετασχουμε στο παιχνιδι.

Επισης συμφωνω με την παρακινηση του να προσαρμοσουμε τον εξοπλισμο μας (ειδικα για τα BBs).

Ισως θα μπορουσαμε να δαπανησουμε και 10 λεπτα πριν απο το παιχνιδι μας για να συζητησουμε αυτες τις αλλαγες που πιθανον θελουμε να γινουν στο χομπυ μας.

Φιλε Good ειναι προτιμοτερο καποιες φορες ενα μικρο βημα πισω παρα ενα μεγαλο μοναχικο βημα μπροστα.

Δηλωνοντας και εγω την συμμετοχημου ευχαριστω θερμα.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Θάνος

Μέσα κι εγώ, μαζί με τον Pakatsao. Ευχαριστώ.  :)
keep safe distance...