COBRA AIRSOST TEAM

Ξεκίνησε από cobra stergi, 20 Νοε 2009, 14:08:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cobra stergi

15/11/2009. Ανακοίνωση Ίδρυσης Ομάδας Αεροσφαίρησης
Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την ίδρυση της ομάδας μας με τον διακριτικό τίτλο "COBRA  AIRSOFT TEAM".Τα μέλη της είναι οι:
Adinows, ,Kortakias, Spiros K. και ο Stergi  . Ενα μεγάλο Respect στην Corfu Airsoft Team για τη βοήθεια και τις συμβουλές τους.Ειδική μνεία στο φίλο και συμπαίκτη Goodspeed  όχι μόνο για τις υλικοτεχνικές κατευθύνσεις που μας έδωσε και εξακολουθεί να δίνει στην ομάδα μας αλλά και για το επιπεδό του μεσα στο παιχνίδι, που είναι υπόδειγματικό για νέους αλλα και παλiούς παίχτες. Ευχόμαστε καλά παιχνίδια σε όλους. fire3

17/05/2010 Ανακοίνωση Νέου μέλους
Ανακοινώνουμε την άφιξη της καινουργιας κόμπρας με το κωδικό όνομα Vagelis και του ευχόμαστε πρώτοι και καλύτεροι σωστά και ευχάριστα παιχνίδια.

15/03/2011 Ανακοίνωση Νέου μέλους
Ανακοινώνουμε την άφιξη της καινουργιας κόμπρας με το κωδικό όνομα MilSimOn και του ευχόμαστε δίκαια και ευχάριστα παιχνίδια.

18/04/2011 Αποχώρηση μέλους
Ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Kortakia από την ομάδα . Είναι φίλος μας και θα είναι χαρά μας όποτε οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν να τον βλέπουμε στις διοργανώσεις.

20/05/2011 Αποχώρηση μέλους
Ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Vageli από την ομάδα λόγω υποχρεώσεων που δεν του επέτρεψαν να παρευρίσκεται εις τις διοργανώσεις. Περάσαμε πολύ ωραία στα παιχνίδια και παραμένει πάντα φίλος μας.

05/07/2011 Αποχώρηση μέλους
Ανακοίνωση αποχώρησης απο τον συμπαίχτη MilSimOn όπως δημοσιέυτηκε στη σελίδα της Ομάδας στο Facebook.
"Φίλοι μου καλημέρα,σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου απο τους COBRA,θαρρώ πως η φιλία μου και με τους 3 εναπομείναντες συναθλητές είναι πιο σημαντική απ'ότι οι υποχρεώσεις μου σαν μέλος της ομάδας....να είστε όλοι καλά!!!!!!"
Σεβόμαστε την επιλογή σου και σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην Ομάδα.Περιμένουμε μετά χαράς να τα πούμε στα Πεδία

24/07/2011 Ανακοίνωση Νέου μέλους
Ανακοινώνουμε την άφιξη της καινουργιας κόμπρας με το κωδικό όνομα Rigo και του ευχόμαστε δίκαια και ευχάριστα παιχνίδια.

15/02/2011 Ανακοίνωση Νέου μέλους
Ανακοινώνουμε την άφιξη δύο πολύτιμων μελών στην COBRA με τα κωδικά ονόματα Macgayver και Petran K. και τους ευχόμαστε δίκαια και ευχάριστα παιχνίδια.

CHARLIE/OSCAR/BRAVO/ROMEO/ALPHA-TANGO/ECHO/ALPHA/MIKE
-.-. --- -... .-. .-   - . .- --
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

Falcon

Καλα παιχνιδια , παιδες, κι ελπιζω να τα πουμε.  :)

alekoukos_kalashnikov

Καλα και ασφαλη παιχνιδια!!! :)
why so serious...?

Whiskey

Ναι ειστε καλα και με ασφαλεια. Ελπιζω να τα πουμε και στο παιχνιδι συντομα.

MitsoS_O_Yakuza

welcome με πολλα ΒΒς στις πλατες σας-μας 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ADINOWS

;)
COBRA TEAM

chrisdeggestin

Καλα και ασφαλη παιχνιδια παιδια!!!!!!!!!!! ;)

(Pierre de)-FERMAT

Καλα παιχνιδια σας ευχομαι!Με ευγενη αμιλλα και πανω απο ολα να μην ξεχνατε οτι το airsoft ειναι ενα αθλημα-παιχνιδι! ;D

tristan

καλα και ασφαλη παιχνιδια και επισιμος
ευχομε να τα πουμε σε ακομα ποιο πολα παιχνιδια με ολοι την παρε σας :)

Splinter-B

Καλά ΒΒs στον παλιό νέο απο την Shadow Squad!! ;D
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Gunner

Άλλη μια ομάδα με φοβερα παιδιά......τρελοκομεία.  :P
Άντε να μεγαλώνει η παρέα  ;D ;D ;D

Bulldog

Παράθεση από: ADINOWS στις  02 Mar 2011, 00:02:27 ΠΜ
Ερχεται καινουριο μελος στην Cobra Team...Ενα προσωπο απο τα Παλια...

Με το καλό να τον δεχτείτε παιδιά! :)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ωρα να παρουμε κανα bite kit γιατι τα φιδια αυξανονται επικινδυνα!!!συγχαρητηρια νεοι μου!!αυξανεστε και πληθηνεστε!!! :) :) :)
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

MitsoS_O_Yakuza

στην υγεια της προσθηκης της ομαδας εξαιρετικων και αδερφων μας!!ελα γεια μας!!αντε πολλα και ασφαλη παιχνιδια να εχουμε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ADINOWS

Να 'στε καλά!Βλεπω αρκετα γνωριμα κομαντα εδω ε... ;D
COBRA TEAM

Echo-Fox

spiros.k

ευχαριστουμε ολα τα παιδια για τα καλα σας λογια.ειναι χαρα μας να εχουμε φιλαρακια σαν εσας,το παν στο παιχνιδι μας ειναι η καλες παρεες και αυτες της εχουμε βρει. ;) ;)

Iskios

COBRA: από τα λίγα ερπετά που σου αρέσει να κάνεις παρέα... :)

eversman

Τις καλύτερες ευχές μου για μία από τις πιό fair play ομάδες του χόμπυ ,με ήθος και πολύ χαμόγελο.Καλές προσθήκες στην ομάδα σας!

pit k

Παράθεση από: ADINOWS στις  02 Mar 2011, 00:02:27 ΠΜ
Ερχεται καινουριο μελος στην Cobra Team...Ενα προσωπο απο τα Παλια λημερια...
Θα ανακοινωθει επισημα εντος λιγων ημερων.

Πιο είναι ρε παιδιά το καινούργιο πρόσωπο επιτελούς ???