ακης

Ξεκίνησε από akis, 23 Οκτ 2008, 12:07:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis

καλησπέρα σε όλους ,οι πιο πολλοί με γνωρίζετε ήδη αλλα ας συστηθώ.

Το όνομα μου είναι γιώργος ,οι φίλοι εκτος του airsoft με φωνάζουν ακη ,οι φίλοι εντός του airsoft με αποκαλούν "fidel" επειδή τα τελευταία 17 χρονια καπνίζω πούρα ακόμα k κατά την διάρκεια τον game's.

γεννημένος στην αθηνα (1974) ανακάλυψα το airsoft το 1984 όπου και δημιούργησα τα πρώτα airsoft games μεταξύ φίλων k συμμαθητών μου,αργότερα (1990) δημιούργησα το τότε γνωστό "WAR GAMES CLUB" όπου τα μελόι του έφτασαν αισίως τα 240 ενεργά σε όλοι την ελλάδα βεβαια δεν θα ξεχάσω να σας πω ότι τότε τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά , δεν υπήρχαν κατηγοριες στον εξοπλισμό παρα μόνον τα λεγόμενα "bb-guns" ελατηρίου τις εταιρίας "LS" όπου τα προμηθευόμασταν από τα μοντελιστικά καταστήματα ,είτε σε μορφή μοντέλων είτε σε έτοιμη μορφή,φανταστείτε ότι εκείνη την εποχή ,δεν περνάμε καν μετρα ασφαλειας ,"γυαλιά" κλπ ,γιατί πολύ απλά δεν υπήρχαν ,έτσι υπήρχε k ένας κανόνας που μας απαγόρευε να πυροβολούμε στο κεφάλι,αργότερα όλα άλλαξαν.
το 1996 η εταιρία "LS" έκλεισε και μαζί τις πέθανε και το airsoft,η παρέα διαλύθηκε.

αργότερα το 2004-2005 κάποιος φίλος με ενημέρωσε για την ύπαρξη AEG ,έτσι η φλόγα του airsoft ,χαναζοπιροθικε μέσα μου,έψαξα έμαθα ,γνωρίστηκα με πόλους παίχτες όπου και με τους οποιους διατηρώ επαφές ακόμα k σήμερα.

βλέποντας την όλη ανάπτυξη του "airsoft" επανέφερα στον χορό αρκετούς παίχτες "από το παρελθόν".

τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ασχολούνται με το airsoft ,τους φίλους k όλους τους γνωστούς μου , καθώς και τους συμπαίκτες μου .

WARLORDS

Lyberodoggy

Μου θυμίζεις λίγο τον τυπά από το Team Fortress σε συνδυασμό με τον Serious Sam ;D
leave none behind

akis

Παράθεση από: Lyberodoggy στις  29 Οκτ 2008, 23:47:20 ΜΜ
Μου θυμίζεις λίγο τον τυπά από το Team Fortress σε συνδυασμό με τον Serious Sam ;D

prosexe ta logia sou  :-X gia ton 8eio  Sam   :P 8) :P :P
WARLORDS

Lyberodoggy

χαχα!

-------
* Edit - Σχόλιο moderator *
Μονολεκτικές απαντήσεις (και σχόλια) της παραπάνω μορφής δεν επιτρέπονται.
Οι κανόνες του φόρουμ είναι σαφείς:
ΠαράθεσηΕπιτρέπονται μόνο οι απαντήσεις που ταιριάζουν στο θέμα. Αν δεν μπορείς δημοσιεύσεις μια σοβαρή απάντηση, μην απαντήσεις. Αυτό ισχύει ειδικά για απαντήσεις τύπου "lol" και "rofl". Για να μην δώσεις μια απάντηση, που ήδη έχει δοθεί, σου προτείνουμε να διαβάσεις πρώτα όλο το θέμα.

Δεν σβήνω το μήνυμα (προς το παρόν), αλλά οποιοδήποτε ανάλογο στο μέλλον (από οποιοδήποτε μέλος και σε οποιοδήποτε νήμα) θα σβήνεται χωρίς σχόλιο ή προειδοποίηση από τους moderators.
-------

leave none behind