m4a1

Ξεκίνησε από M1911, 31 Οκτ 2009, 10:03:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

M1911

καλημερα σε ολους θα ηθελα παιδια να μου προτεινετε μια μαρκα μ4 οχι ακριβες πχ μαρυι και classic army κατι σχετικο με agm k jg επισης ακουσα καλα λογια για την dboys αληθευουν ? σας ευχαριστω για τον χρονο σας

Hornet

Κοιτα το m4a1 full metal απο jg.Ειναι σχετικα φθηνο και συμφωνα με πολλους ισως το καλυτερο aeg στη κατηγορια του.
you'll fire your musket but l'll run you through...

Powerplant

Εγώ φίλε πήρα Μ4 S-system από D-Boys. Με πάνω από 3000 ΒΒ ριγμένα το οπλάκι δεν με έχει προβληματίσει. Για να μην στο παρουσιάζω και τέλειο το μόνο που μου έκανε ήταν να χαλαρώσει ο επιλογέας βολής αλλά όταν το άνοιξα να κόψω ελατήριο το έσφιξα, έβαλα και λίγο thread lock και γεια σας. Υπ'οψην ότι το άνοιξα τελείως άσχετος και απλά με οδηγίες από ιντερνετ και από το φορουμ (να΄σαι καλά queef). Τι ξερύθμισα το μοτέρ, τι το κοπάνισα το οπλάκι βάραγε μια χαρά και απροβλημάτιστα. Αυτά από προσωπική εμπειρία.
Τώρα να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο είναι γύρω στα 380 φπς οπότε θα χρειατεί να αλλάξεις ελατήριο αν θες να παίζεις παντού. Αν τυχόν ψωνίσεις το συγκεκριμένο στείλε μου ένα Π.Μ. να σου πω 2-3 πραγματάκια να προσέχεις.
Σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερα και ακριβότερα. Απλά σου μεταφέρω προσωπική (έστω και μικρή) εμπειρία.
Καλό ψάξιμο!!

M1911

τελικα αποφασισα στο m15a4 της CA που εχει πλαστικο σωμα αλλα ακουσα πολυ καλα λογια σχετικα με αυτο το aeg  Φιλικά..

Ozymandias

Βοηθεια σου.... 8)