13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Papis

Μav 620 σ'ευχαριστό πολυ για την βοηθεια,powerplantmaster δεν ειναι πολύ σοβαρό καμια 10 μέρες θα με παιδέψει πάντως.

bomber

Πρώτα από όλα θέλω να δώσω  συγχαρητήρια στους διωργανωτές  και σε όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Κατά την άποψη μου το σενάριο ήταν τέλειο η οργάνωση άψωγη όμως στους κανονισμούς ήθελε βελτίωση.
Ακούστηκαν πολλά για αθάνατους, για λανθασμένες συμπεριφορές κ.λ.π.

Η γνώμη μου είναι ότι με ψυχραιμία πρέπει οι οργανωτές να ακούν τα παράπονα και να τα έχουν υπόψιν για το μέλλον. Τα παράπονα - σχόλια, πρέπει να γίνονται καλοπροέρετα και να είναι σαφές.

Εγώ λοιπόν νομίζω ότι η επαναφορά στο παιχνίδι είναι λάθος. Αυτό σε κάνει αυτόματα και αθάνατο, χαλαρώνει την τακτική, και  τέλος και κυριότερο δεν υπάρχει νικητής και ητημένος όπως π.χ. χθες.

Τώρα σε ότι αφορά την συμπεριφορά των παικτών στο παιχνίδι  νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν τιμωρίες και να είναι αυστηρές.  Και επηδή και εγώ είμαι νέος στο παιχνίδι παραδέχομαι πως έκανα λάθος που έβγαλα τα γιαλιά μου μέσα στο πεδίο όταν με πέτυχε ένας φίλος και ζητάω συγνώμη.
Αυτό σημαίνει πως οι καινούργιοι μπορεί να χαλάσουν ένα παιχνίδι χωρίς να το θέλουν. Γι αυτό πιστεύω πως κάθε φορά πρέπει όλοι οι νέοι να ξεχορίζονται πριν και να ειναι υπο    την επιτήρηση των παλαιότερων με σκοπό πάντα την σωστή εκμάθηση του αθλήματος. Εγώ πάντος νομίζω ότι η ένταξη
σε ομάδα  βοηθάει παρα πολύ.

bomber

Εγώ που ειμαι  νέος παίρνω ως δεδομένο ότι κάνω λάθος. Εξάλλου ούτε ο Πάπας έχει το αλάθητο. Σημασία όμως έχει αν θέλει κανείς να βελτιωθεί και να σεβαστεί  τον συμπαίχτη του. Εγώ θέλω να ενταχθώ σε κάποια ομάδα γιατί πιστεύω πως και θα βοηθηθώ αλλά και θα βοηθήσω και το άθλημα.

Υ.Γ. Αν για παράδειγμα ήμουν σε κάποια ομάδα ίσως να με είχαν συμβουλέψει και αντί να έδινά 30€ για γιαλιά να έπαιρνα μια μάσκα που ούτε θα θάμπονε και καλύτερη ασφάλεια θα είχε. Για αυτό τα έβγαλα δεν έβλεπα τίποτα.

BALLIAN

Eχω να  κανω μια παρατηρησση οσον αφορα  αθανατουσ προστριβες κτλ  εχουμε πει και σε προηγουμενα σεναρια  που υπηρχε θεμα  οτι οποιος  εχει προβλημα  με οποιονδηποτε  να το συζηταει πολιτισμενα  μετα το περας του σεναριου ΟΧΙ  στο forum  και γενικολογα  αν δεν μπορει  να το κανει αυτο καλυτερα να μην σχολειαζει γενικα  γιατι πρωτον  μπορει να αδικει  καποιους εντασοντας τους σε μια κατηγορια   και δευτερον   βλεπουν και αλλοι τα ποστ στα  forum   που δεν ειναι απαραιτητα  airsofters  ακομα.   εγω προσωπικα  βγηκα 2 φορες χωρις να εχω φαει ββς μονο και μονο για να μην χαλαει το ολο κλιμα   

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ BALLIAN       

dash

bomber

το να βγαλεις τα γυαλια στο παιχνιδι δεν ειναι λαθος.ειναι εγκλημα .τοσο για τον εαυτο σου οσο για την  κοινοτητα αν εχανες το ματι σου.αφου οπως λες σε πετυχαν πας στο safehouse και τα βγαζεις που θολωσαν

bomber

φιλε Dash έχεις απόλυτο δίκιο. Για αυτό και το κάνω θέμα για να προλάβουμε και άλλα τέτοια φενόμενα. Συγνώμη και πάλι  και ευχαριστώ τους παλαιότερους που με πρόλαβανε αμέσως, και τα ξαναφόρεσα.

Whiskey

Καθε φορα που γινεται ενα τετοιο παιχνιδι ακολουθει μια μεγαλη σειρα παρουσιασης του τι πηγε στραβα.

Συνηθως οι αναφορες αφορουν αθανατους, κακες συμπεριφορες και γενικα συμβαντα τα οποια διατελεσαν ωστε να χαλασει το παιχνιδι ...

Ολα αυτα μεχρι την επομενη φορα που το ιδιο εργο θα ξαναπαιξει ...

Δεν κουραστηκατε να ειναι το airsoft ξεφραγο αμπελι ?

Δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι το paintball ειναι πιο ανετο και αποδεκτο σαν αθλημα (οχι αναγνωρισμενο αλλα πιο οργανωμενο) ...

Κατα την αποψη μου πρεπει να μειωθουν στο ελαχιστο οι παικτες που δεν ανηκουν σε ομαδες ...

Πρεπει οι ομαδες να παρουν την μορφη "συλλογων" - "clubs" και εκεινες να ειναι υπευθυνες για τα μελη τους και την σωστη μυηση αυτων στο παιχνιδι.

Σιγουρα μεσα στο παιχνιδι δεν ειναι ευκολο να θυμασαι προσωπα αλλα πιο ευκολο να θυμασαι διακριτικα ομαδων ...

Ομαδα που σεβεται την υποσταση της θα επιπληξει - τιμωρησει - αποβαλλει μελος της που επεσε σε σοβαρο παραπτωμα.

Οταν καποιος επισης ανηκει σε ομαδα τοτε πιο δυσκολα θα αποφασισει να κανει το παραπτωμα (γνωριζοντας οτι κινδυνευει να μεινει εκτος airsoft γενικα) ...

Περαν αυτων, παιχνιδι διχως επιτηρητες δεν νοειται (ιδιως οσο ειναι ετσι η κατασταση).
Προσωπικα αν ημουν διοργανωτης θα προτιμουσα να επιβλεπω την ομαλη ροη του σεναριου μου παρα να παιζω .... ετσι τουλαχιστων θα μπορουσα να πω οτι εκανα οτι μπορουσα προκειμενου να βοηθησω στην ομαλη διεξαγωγη και διασκεδαση των καλεσμενων μου (σε καμια περιπτωση δεν υπονοω τιποτα για τους μεχρι τωρα διοργανωτες παρα εκφραζω προσωπικη αντιληψη).

Ετσι πιστευω οτι θα μπορουσε να μαζευτει αυτη η "χυμα" κατασταση.

Προσωπικες και μονο αποψεις φυσικα και διχως να θελω να θιξω κανεναν οπως και προειπα.

general

Καλησπέρα σέ όλους τους μαχητές και μαχήτριες. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν προσωπικά για μένα πολύ πετυχημένο. Συγχαρητήρια στούς διοργανωτές και στην πολύ καλή δουλειά που κάνανε.Περαστικά στον φίλο μου τον Papis που έδωσε τον καλύτερο του ευατό πάνω στην μάχη,αλλά οι πέτρες που είχε σπείρει ο εχθρός παντού ,του στέρησαν την ολοκλήρωση της επίθεσης του και την νίκη.Θέλω επίσης να ευχαριστήσω Την θρυλική ομάδα των I-4 που έχω την τιμή να ανήκω,και να τους συγχαρώ για την συνεργασία τους.
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

lizard

καλησπέρα και απο εμένα σε όλους....
ηταν ένα πολύ καλό σενάριο σε γενικές γραμμές με λίγα σφάλματα στην εκτέλεση.....
συγχαρητήρια σε zintsa,jumbo k' powerplantmaster για την διοργάνωση!
Ι-4 AIRSOFT TEAM

Θάνος

Προσωπικά το χάρηκα.  :)

Έριξα, μου 'ριξαν, έτρεξα, λαχάνιασα, έπεσα, έβγαλα φωτος καί ο καιρός ήταν θαυμάσιος, με πάρα πολλές συμμετοχές, που σε συνδιασμό με τα εικονικά εκρηκτικά του ΕΚΔΡΟΜΟΣ, έδωσαν στο παιχνίδι το κλίμα αληθινής μάχης.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν γιά την διοργάνωση αυτού, τον Jumbo, τον Zinja, τον ΕΚΔΡΟΜΟ, τον Powerplantmaster καί όποιον άλλο φίλο που ασχολήθηκε γιά την επίτευξή του.  :-*

Κακώς κείμενα πάντα υπήρχαν καί πάντα θα υπάρχουν, αλλά προτιμώ ένα πανικό από πολλούς παίχτες, μαζί με νέους συμμετέχοντες, που θα είναι οι αυριανοί παλιοί, από μετρημένους στα δάχτυλα παίχτες που θα παίξουν milsim.  ;)

Γι αυτό υπάρχουν καί τα πριβέ άλλωστε.  ;)

Αυτά, πάμε γι άλλα.
:)
keep safe distance...

jumbo

Παράθεση από: bomber στις  14 Δεκ 2009, 10:39:08 ΠΜ
Κατά την άποψη μου το σενάριο ήταν τέλειο η οργάνωση άψωγη όμως στους κανονισμούς ήθελε βελτίωση.
Εγώ λοιπόν νομίζω ότι η επαναφορά στο παιχνίδι είναι λάθος. Αυτό σε κάνει αυτόματα και αθάνατο, χαλαρώνει την τακτική, και  τέλος και κυριότερο δεν υπάρχει νικητής και ητημένος όπως π.χ. χθες.
φιλε μου οι κανονισμοι, οπως θα διαπιστωσεις ειναι σε καθε μα καθε παιχνιδι ειναι ιδιοι, δεν αλλαζουν..
το respsaw ειναι ακριβως γι αυτο το λογο, ωστε να μην υπαρχουν αθανατοι, επειδη κανονικα θα επρεπε ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ να κανει τον αθανατο, για τον λογο οτι θα ξαναμπει αμεσα μεσα στο παιχνιδι. Οταν με το καλο βρεθεις σε deth match , εκει να δεις αθανατους που θα βρεις.... :-\
τωρα στο θεμα των αθανατων........
εχετε σκεφτει ποτε:
οτι ολοι ειμαστε ανω των 20 , με ενα καλο μωρφοτικο επιπεδο, και παντα θα συμπεριφερομαστε σαν κρετινοι....( χωρις να παρεξηγηθω, μιλαω στο πρωτο προσοπο επειδη το συζηταμε ολοι μαζι ).
οτι ο τροπος που συμπεριφερομαστε στο χομπυ μας , αντικατροπτιζει την καθημερινοι συμπεριφορα μας στην ζωη μας, αρα τελικα το θεμα αθανατος εγκειται στην παιδεια και στον χαρακτηρα του καθε παικτη.
προσοπικα και δεν θα θελα να παρεξηγηθω και παλι, διαπιστωσα με λυπη αφενος αυτα που ανεφερα πιο πανω και αφετερου οτι δυστηχος δεν ειναι ολοι μα ολοι οι παικτες για στρτιωτικα σεναρια,.

παντα φιλικα και με ειλικρινια

Λευτερης
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Τάλων

Η αλήθεια είναι ότι πέρασα πολύ καλά (ο Θάνος με κάλυψε απόλυτα μην τα ξαναγράφω).
Η αλήθεια είναι ότι με χάλασε ότι είδα στο νύμα από εχθές το απόγευμα και δεν ήθελα να ποστάρω παρα μόνο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ εμάς

Όμως ο Jumbo μου έδωσε την αφορμή.

Έτσι είναι λοιπόν φίλε Λευτέρη.
                                                 Τα πάντα είναι θέμα χαρακτήρα.

Γιατί φίλε bomber πρέπει  να μπείς σε ομάδα για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να βγάλεις τα γιαλιά σου ; γιατί πρέπει να στο πεί κάποιος παλιότερος ;
Μήπως γιατί όταν δίνονταν οι οδηγίες για το παιχνίδι και την ασφάλεια μας μίλαγες όπως οι περισσότεροι ;

Γιατί λέμε 10 και καταλαβένουμαι 11.30 ;
Γιατί πρέπει τελικά να "αστυνομεύσουμε"  τα πάντα για να βάλουμε ο καθένας  τον εαυτό του να λειτουργήσει μέσα σε όρια ευπρέπιας και σεβασμού;

Ίσως τελικά πρέπει όλοι να ξανασκευτούμε τη θέλουμε να πάρουμε και τη να δώσουμε από εμάς και τους άλλους αλλά και από το ίδιο το παιχνίδι.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Maleficus

Παράθεση από: Whiskey στις  14 Δεκ 2009, 15:55:13 ΜΜ
Καθε φορα που γινεται ενα τετοιο παιχνιδι ακολουθει μια μεγαλη σειρα παρουσιασης του τι πηγε στραβα.

Συνηθως οι αναφορες αφορουν αθανατους, κακες συμπεριφορες και γενικα συμβαντα τα οποια διατελεσαν ωστε να χαλασει το παιχνιδι ...

Ολα αυτα μεχρι την επομενη φορα που το ιδιο εργο θα ξαναπαιξει ...

Δεν κουραστηκατε να ειναι το airsoft ξεφραγο αμπελι ?

Δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι το paintball ειναι πιο ανετο και αποδεκτο σαν αθλημα (οχι αναγνωρισμενο αλλα πιο οργανωμενο) ...

Κατα την αποψη μου πρεπει να μειωθουν στο ελαχιστο οι παικτες που δεν ανηκουν σε ομαδες ...

Πρεπει οι ομαδες να παρουν την μορφη "συλλογων" - "clubs" και εκεινες να ειναι υπευθυνες για τα μελη τους και την σωστη μυηση αυτων στο παιχνιδι.

Σιγουρα μεσα στο παιχνιδι δεν ειναι ευκολο να θυμασαι προσωπα αλλα πιο ευκολο να θυμασαι διακριτικα ομαδων ...

Ομαδα που σεβεται την υποσταση της θα επιπληξει - τιμωρησει - αποβαλλει μελος της που επεσε σε σοβαρο παραπτωμα.

Οταν καποιος επισης ανηκει σε ομαδα τοτε πιο δυσκολα θα αποφασισει να κανει το παραπτωμα (γνωριζοντας οτι κινδυνευει να μεινει εκτος airsoft γενικα) ...

Περαν αυτων, παιχνιδι διχως επιτηρητες δεν νοειται (ιδιως οσο ειναι ετσι η κατασταση).
Προσωπικα αν ημουν διοργανωτης θα προτιμουσα να επιβλεπω την ομαλη ροη του σεναριου μου παρα να παιζω .... ετσι τουλαχιστων θα μπορουσα να πω οτι εκανα οτι μπορουσα προκειμενου να βοηθησω στην ομαλη διεξαγωγη και διασκεδαση των καλεσμενων μου (σε καμια περιπτωση δεν υπονοω τιποτα για τους μεχρι τωρα διοργανωτες παρα εκφραζω προσωπικη αντιληψη).

Ετσι πιστευω οτι θα μπορουσε να μαζευτει αυτη η "χυμα" κατασταση.

Προσωπικες και μονο αποψεις φυσικα και διχως να θελω να θιξω κανεναν οπως και προειπα.

τη καλησπερα π και απο μενα και θελω να ξερετε πως δε σταματαω να παρακολουθω τα θεματα π τρεχουν στο φορουμ μας οσον αφορα τα scenario games

δεν μπορεις σονι και καλα να ενταξεις καθε freelance παικτη σε μια ομαδα οσο και αν το θελουν οι ποιο πολλοι αλλα υπαρχουν και εκεινοι π ειναι φιλοι της μοναξιας ή π εχουν καλες σχεσεις με μια ομαδα και πηγαινουν και παιζουν μαζι ασχετα αν δεν ειναι στο ροστερ τους και παλι ακομα οτι συλογοι και σωματεια ειναι χρονοβορο να δημιουργηθουν και δεν εχει ο καθενας την ευχερεια να κανει κατι τετοιο ....

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ
το κεφαλι μ εχει ματωσει απο τις κουτουλιες π εχω δωσει στο τοιχο μιας και εχασα ενα προσεκτικα οργανωμενο scenario !!!και κατι νομιζω πηρε το ματακι μ εδω για τανκ?
πηγα στο νοσοκομειο και σε 15 μερες θα περπαταω ξανα  μ ειπανε με απολυτη σιγουρια
τα λεμε το 2010 !!!!!

Κωνσταντινος

Whiskey

@Maleficus  ... Κωνσταντινε δεν καταλαβες αυτο που εγραψα (ή δεν το εγραψα εγω καλα) ... δεν ειπα οτι ντε και καλα πρεπει να ενταχθουν σε μια ομαδα ολοι οι freelancers ... απλα εξερφρασα την αποψη οτι ΑΝ ηταν ετσι θα ειχαμε λιγοτερα "φαινομενα".

Τεσπα ... ολα καλα οπως ειπαν οι περισσοτεροι και ... συνεχιζουμε ο καθενας οπως νομιζει.

ROOKIEJO

χρονια πολλα στο λευτερη και παντα τετοια και καλυτερα ακομα

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Κ.Α.

bomber

Σε ότι αφορά την respwaw μια άποψη είπα και τίποτα περισότερο επειδή έχω παίξει και death match. Και τα 2 έχουν τα υπέρ και τα κατά. Μου άρεσε το παιχνίδι απλά είπα τι προτημώ. Και φυσικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει μαζί μου.
Σε ότι αφορά το επίπεδο ή τον χαρακτήρα, το ότι έκανα δημόσια αυτοκριτηκή (κάτι που σπανίζει στις μέρες μας) δείχνει και τον χαρακτήρα μου.
Για τις ομάδες  είπα ότι κανείς μπορεί να βοηθηθεί πρωσωπικά και να βοηθήσει το άθλημα γενικός παίζοντας σωστότερα.  Και αυτό φυσικά μια άποψη είναι δεν είναι απόλυτο.
Τώρα για την ασφάλεια:
Όλοι μας είμαστε 18+ που σημαίνει πως είμαστε υπεύθηνοι για τις πράξεις μας. Αποδεχόμαστε τους κινδύνους και συμετέχουμε εθελοντικά.Δεν ευθήνετε κανένας διοργανωτής για την λανθασμένη στιγμιαία αντίδραση κανενός. π.χ Αν δεν φορέσω ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο μου και χτυπήσω δεν θα φταίει το αυτοκίνητο αλλά το ξερό μου το κεφάλι. Δεν κατηγόρησα κανέναν παρα μόνο τον ευατό μου.
Και δεν μίλησα για αστυνόμευση αλλά για συμβουλές τακτικής πάνω στο παιχνίδι απο τους παλαιότερους που θα βοήθησουν στην καλύτερη διεξαγωγή  του παιχνιδιού.

bomber

χρόνια πολλά!!! και από μένα φίλε Λευτέρη σου έυχομαι ότι καλύτερο!

salamine153

Λεω να ξαναδοκιμασουμε αυτο το σεναριο στις 31-1-2010, οταν θα ειναι 42 χρονια απο τη μαχη :'(. Το βασικοτερο ειναι οταν ερθουμε, να φτιαξουμε εκει ομαδες και ο διοργανοτης 8) να ορισει ομαδαρχεις. Μετα, πριν αρχισει το παιχνιδι, ολες οι ομαδες πρεπει να ενημερωθουν για την αποστολη τους. Στο να γινει στις 13-12 αυτο το ελεηνο μπαχαλο, με τους παικτες να αλληλο κατηγωρουνται τωρα για αθανασια (in the end there will be only one 8) ), συνεβαλε το οτι στο διαλυμα κανενας δεν φροντισε να επιβαλλει καποια ταξη. Ο μεγαλος Ζινντζα που εβγαλε αδειες για τα καπνογονα (και μεγαλο μπραβο του), μετα στο παιχνιδι δεν ασχοληθηκε με την διοργανωση αλλα με αυτο το γελιο τανκ του. και κυριως, τα καπνογονα, ηταν που ηταν τρομακτικα ανεπαρκη, εφυγαν και κουτουρου, γιατι πρεπει να δινονται σε ομαδαρχεις, οποτε αυτοι θα αποφασιζουν ποτε να τα ριξουν, ωστε τα πραγματα να εχουν και καποια σχεση με το σεναριο. Να σημειωσουμε οτι το οποιο σεναριο ξεχαστηκε αμεσως. Οι στολες ηταν μια ακομα απογοητευση - τα λεγαμε τοσο καιρο αλλα παλι τα ιδια ειχαμε. Μεσα στο πυργο ο παππους με εφαγε μια φορα γιατι δεν καταλαβα στο σκοταδι με ποιους ηταν, ενω εμεις ειχαμε ενα διμετρο παληκαρι με Μ14 και τελιως μπλε στολη αλλα που επαιζε με τους Αμερικανους
Με αλλα λογια - πιο μελετημενο σεναριο, καλη εφαρμογη του, ξεκαθαρες ομαδες, πιο ευδιακριτες στολες, τουλαχιστον 10πλασια καπνογονα και χειροβομβιδες
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

baldcoyote

Παράθεση από: salamine153 στις  15 Δεκ 2009, 16:36:18 ΜΜ
Λεω να ξαναδοκιμασουμε αυτο το σεναριο στις 31-1-2010, οταν θα ειναι 42 χρονια απο τη μαχη :'(. Το βασικοτερο ειναι οταν ερθουμε, να φτιαξουμε εκει ομαδες και ο διοργανοτης 8) να ορισει ομαδαρχεις. Μετα, πριν αρχισει το παιχνιδι, ολες οι ομαδες πρεπει να ενημερωθουν για την αποστολη τους. Στο να γινει στις 13-12 αυτο το ελεηνο μπαχαλο, με τους παικτες να αλληλο κατηγωρουνται τωρα για αθανασια (in the end there will be only one 8) ), συνεβαλε το οτι στο διαλυμα κανενας δεν φροντισε να επιβαλλει καποια ταξη. Ο μεγαλος Ζινντζα που εβγαλε αδειες για τα καπνογονα (και μεγαλο μπραβο του), μετα στο παιχνιδι δεν ασχοληθηκε με την διοργανωση αλλα με αυτο το γελιο τανκ του. και κυριως, τα καπνογονα, ηταν που ηταν τρομακτικα ανεπαρκη, εφυγαν και κουτουρου, γιατι πρεπει να δινονται σε ομαδαρχεις, οποτε αυτοι θα αποφασιζουν ποτε να τα ριξουν, ωστε τα πραγματα να εχουν και καποια σχεση με το σεναριο. Να σημειωσουμε οτι το οποιο σεναριο ξεχαστηκε αμεσως. Οι στολες ηταν μια ακομα απογοητευση - τα λεγαμε τοσο καιρο αλλα παλι τα ιδια ειχαμε. Μεσα στο πυργο ο παππους με εφαγε μια φορα γιατι δεν καταλαβα στο σκοταδι με ποιους ηταν, ενω εμεις ειχαμε ενα διμετρο παληκαρι με Μ14 και τελιως μπλε στολη αλλα που επαιζε με τους Αμερικανους
Με αλλα λογια - πιο μελετημενο σεναριο, καλη εφαρμογη του, ξεκαθαρες ομαδες, πιο ευδιακριτες στολες, τουλαχιστον 10πλασια καπνογονα και χειροβομβιδες
31-1 λοιπον θα μαζευτουμε ολοι να παιξουμε ξανα το σεναριο.κανονισε λοιπον να εχεις φερει 5 ντουζινες καπνογονα και απο 2 χειροβομβιδες στο καθενα,βγαλε ομαδες και ομαδαρχες και φροντισε να υπαρχει ταξη και ασφαλεια.για τις στολες θα φροντισει ο κωστετσος να μας ραψει συνολακια κτλ.
Προσωπικα δεν ημουν στο σεναριο οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη κατα ποσο ηταν πετυχημενο οσον αφορα τους στοχους που ειχε ο διοργανωτης αλλα τουλαχιστον εχω τη στοιχειωδη ευγενεια να σεβαστω την ολη προσπαθεια καποιου που διοργανωνει κατι τετοιο οσο χαλια και να ηταν στην τελικη.αντι λοιπον να κρινουμε καλο θα ηταν να μπαινουμε στη θεση του διοργανωτη και να βλεπουμε τα πραγματα οπως τα βλεπει εκεινος-οι,να σεβομαστε την οποια προσπαθεια και οταν αισθανομαστε την αναγκη να καταδειξουμε κατι λαθος να το κανουμε με ωραιο τροπο κι ευγενεια.ειναι φαινομενο του ελληνα νομιζω να κρινει απο τον καναπε χωρις βεβαια αυτος να κουναει δαχτυλακι για να κανει κατι παρα μονο να δειχνει.
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...