13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

αργα το απογευμα θα σας ανακοινωθει η τελικη κατανομη των ομαδων..οποτε λιγο υπομονη
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

συνολικα ποσα ατομα θα ειμαστε !!! περιπου!

jumbo

γυρω στα 90 πρωτα ο θεος

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ZINJA

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  12 Δεκ 2009, 12:36:45 ΜΜ
Δε με ενδιαφερει η αναπαρασταση....δε με ενδιαφερει η κατασταση του καιρου.... ΕΝΑ πραγμα μόνο με ενδιαφερει....
ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ τα Τανκς του Ζινζα....χαχαχαχαχα!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

εεεεε..οοοοοο... τα τανκς 8α σου τα κανουμε φυλλο και φτερο.....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

παρακαλω παρα μα παρα πολλυ μην μας τα χτηπησετε!τα εχουμε πληρωσει πολλυ ακριβα και εχουμε βαλει και καμερες!μεγαλη παρακλιση προς ολλους τους συχομπιστες να σεβαστιτε το κοπο μας και τα χρηματα μας!μια τρελα ειχαμε και οι δυο μας και την πραγματοποιοισαμε!μην μας χαλασετε τη κυριακη!και γενικοτερα μην μας χαλασετε σας παρακαλω!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

θα φερω κ το RPG 18 για να αντιμετοπισω τα αρματα σου χε!χε!χε!

Harris

Και εγω σαν χειριστης ΑΤ θα σεβαστω το αιτημα σου...Καλα κανετε και θα τα φερετε θα εχει πολυ ενδιαφερων!

air-sfiga

καμια ιδεα για το πως θα προστατευσουμε τα οπλα μας απο τη βροχη?

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

1. ομπρελα
2. σακουλα
3. λιπανση
4. πλακα κανω!!!!
θα δουμε των καιρο πως θα παει, παντως στο μετεο δινει συννεφια για αυριο

jumbo

η τελικη διαμορφωση των ομαδων ειναι οι εξης:

ΒΙΕΤΚΟΝΓΚ
Ι-4
MLS
siegflied
COBRA TEAM
ETERNALS
Dimitrios
pakatsao
Mitsos_O_ Yakuza
Θανος
Tataman
Spiv
Air-sfiga
KRATOS
RAMIREZ
CAMOYFLAZ
MAG
ERMHS
SATURN
Pit-k
Νικηφορος
Noob
Ταλων
Aroutha 2 x AK
panosmaster
lizard
Jim
Paris
general

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
TAS
HADES
FREEDOMFIGHTERS
BLACK HAWK
SNIPER TEAM ALFA E. COMPANY
ROOKIEJO
Bomber
Haroth
Xaris36
Traffic
Salamine153
Harris
ΕΚΔΡΟΜΟΣ
Powerplantmaster
Predator
Noob
MAV262
EL-SPARTAN
Pit
Ted
Aroutha 4 xM4
Bili152
Trainspoter

alexz

προλαβαίνουμε 5 άτομα από Bravo3Zero???

Τάλων

Παράθεση από: air-sfiga στις  12 Δεκ 2009, 17:22:28 ΜΜ

Φίλε τα όπλα δεν παθένουν τίποτα στην χειρότερη θα καεί η ασφάλεια τους.
Είναι μια απλή ασφάλεια σαν αυτή τον αυτοκινήτων που η πεντάδα έχει το πολύ 1 ευρώ. ;)

Οπότε μην ανησυχείς εξάλου δεν θα βρέχει.  8)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Shadow

Sorry για την ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής, από  Raven :

Shadow
Spider
Pefcop
Pyravlos +1?
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

salamine153

ωραια ειναι που θα ημαστε πολλοι. αμα δεν βρεξει κιολας)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Falcon

Παράθεση από: air-sfiga στις  12 Δεκ 2009, 17:22:28 ΜΜ

Ενα κομματακι πλαστικης σακουλας το οποιο θα καλυπτει τη κανη και θα δεθει με μονωτικη ταινια (κολπο που ειχε αναφερθει παλιοτερα) .
Κοιτα να μονωσεις με κανα κομματακι μονωτικη ταινια τα σημεια απο τα οποια πιθανον να παθει ζημια το AEG σου αν εκει μπει νερο.

Noob

Παράθεση από: jumbo στις  12 Δεκ 2009, 19:36:59 ΜΜ
η τελικη διαμορφωση των ομαδων ειναι οι εξης:

ΒΙΕΤΚΟΝΓΚ
Ι-4
MLS
siegflied
COBRA TEAM
ETERNALS
Dimitrios
pakatsao
Mitsos_O_ Yakuza
Θανος
Tataman
Spiv
Air-sfiga
KRATOS
RAMIREZ
CAMOYFLAZ
MAG
ERMHS
SATURN
Pit-k
Νικηφορος
Noob
Ταλων
Aroutha 2 x AK
panosmaster
lizard
Jim
Paris
general

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
TAS
HADES
FREEDOMFIGHTERS
BLACK HAWK
SNIPER TEAM ALFA E. COMPANY
ROOKIEJO
Bomber
Haroth
Xaris36
Traffic
Salamine153
Harris
ΕΚΔΡΟΜΟΣ
Powerplantmaster
Predator
Noob
MAV262
EL-SPARTAN
Pit
Ted
Aroutha 4 xM4
Bili152
Trainspoter

Αδελφε εγω ειμαι στην ομαδα των Black hawk
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

misericord

Παράθεση από: Τάλων στις  12 Δεκ 2009, 20:19:07 ΜΜ
Φίλε τα όπλα δεν παθένουν τίποτα στην χειρότερη θα καεί η ασφάλεια τους.
Είναι μια απλή ασφάλεια σαν αυτή τον αυτοκινήτων που η πεντάδα έχει το πολύ 1 ευρώ. ;)

Οπότε μην ανησυχείς εξάλου δεν θα βρέχει.  8)

Είσαι σίγουρος για αυτό?

Γιατί εγώ σου λέω ότι παθαίνουν πέρα από την ασφάλεια.
Όσο για την ασφάλεια δοκίμασε να βρεις 25άρες σε γκαράζ και άμα βρεις αγόρασε καμιά 200αριά γιατί πριν από κάνα 3μηνο έψαχνα σε όλη την Αθήνα και δεν βρήκα. Τώρα αν οι 30άρες σου κάνουν και δεν έχεις mosfet για να κάψεις τότε μιλάς μόνο για το δικό σου AEG. Κάποια άλλα έχουν.

Και επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν γιατί άκουσα κάποιον που προφανώς δεν είχε ιδέα σου ξαναλέω ότι μπορεί να κάψεις το AEG σου πολύ χειρότερα από ότι φαντάζεσαι.
Επειδή πάλι δεν μαρέσει να μιλάω στον αέρα τα παραπάνω στα γράφω με την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου μηχανικού.
Βρες μου ένα mosfet PCB αδιάβροχο και μετά μου λες αν καίγονται ή όχι. Για να μην μιλήσουμε για τις ενώσεις στην μπαραρία και τις κολλήσεις σε μερικά μοτέρ που δεν έχουν φύσες.

Μια ερώτηση μόνο. Με ποια ιδιότητα το παίρνεις πάνω σου για τα 5 AEG που παίζει να παραβρεθούν αύριο στο παιχνίδι και δίνεις το οκ να παίξουν.
Αν είσαι τεχνικός ή μηχανικός και έχεις κάποιες γνώσεις πάνω στο θέμα είμαι ανοικτός να ανταλλάξουμε απόψεις.

Λευτέρη συγγνώμη για το off topic αλλά το ενδεχόμενο βροχής είναι μεγάλο και είμαι σίγουρος πώς καταλαβαίνεις ότι ένα καμμένο AEG θα χαλάσει τη μέρα κάποιου και θα ήταν κρίμα.

Σε γενικές γραμμές αν έχετε ηλεκτρονικούς ελεγκτές οποιασδήποτε μορφής αφήστε τα συγκεκριμένα AEG στο πλάι γιατί θα τους κλαίτε.
Μου έχει συμβεί και η αντικατάσταση είναι χρονοβόρα και ακριβή.

MitsoS_O_Yakuza

με πολυ λυπη ανακοινωνω την ακυρωση της συμμετοχης μου για το λογο οτι τωρα οπως και ολη τη βδομαδα μεχρι τωρα ξυπνησα καλη ωρα τωρα επειδη πιανω δουλεια  στις 04:00 και ετσι η παρηγορια σας ναναι στα αυφονα ΒΒς στα κεφαλια των Αμερικανων φιλων συνχομπιτων μου..θα τα καψωωω τα ρημαδια τα λεφταααα στο   :-* :-* πολλα φιλια και καλημερες σε ολους σας και καλη βδομαδα!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και την ευχη μου στους Βιετναμεζους :-* :-* :-* :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Harris

Καλησπερα σε ολους  8) ηταν το δευτερο σεναριο μου και περασα πολυ καλα και οι παγιδευσεις ηταν πολυ καλες και ωραιος ο χωρος αντε και στο επομενο! ;D

Remedy

Είναι η πρώτη φορά που ήμουν σε σενάριο όπως και η πρώτη φορα που γράφω στο forum .  Πέρασα πάρα πολύ καλά και  να πω και ένα μπράβο στα παιδιά που το έστησαν και στην όλη τους προσπάθεια για να κάνουν τα παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερο!