Τarget : ενα καλο Sniper

Ξεκίνησε από WAR ANGEL, 09 Σεπ 2009, 15:56:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WAR ANGEL

Θα ηθελα να προσθεσω στον AEG οπλισμο μου ενα Sniper Rifle.Mε καλο βεληνεκες , καλη ευθηβολια , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕ.Με τιμη γυρω στα 400 ευρω εχετε να μου προτεινετε κατι?Με ενδιαφερει και η περιπτωση του , του να παρω καινουργιο ολοκληρωμενο συστημα αλλα και να μονταρω ενα δικο μου αν η τιμη μου το επιτρεπει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΜΑΛΑ

cgwolf

Θα σου πρότεινα το A&K SR-25 (long)...
Με μια μικρή αλλαγή (αλλάζεις τον επιλογέα γιατί έχουν κάνει πατέντα (ένα μικρό κενό απο κάτω) για να παίρνει full auto) έχεις ένα έτοιμο
και απ' όσα έχω διαβάσει καλοστημένο Sniper AEG.Καλό θα είναι να βρείς και μια low-cap/mid-cap γεμιστήρα και είσαι έτοιμος.
Και παίρνει και μακρύτερη εσωτερική κάννη 650mm (όσο ένα PSG-1) την οποία καλύπτει ο σιγαστήρας.
Σε λίγο καιρό που θα το έχω στα χέρια μου θα σου πώ και την καθαρά προσωπική μου άποψη για το συγκεκριμένο Sniper AEG.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

queef

Το θέμα είναι ότι σαν AEG θα πρέπει να παίζεις 450 ΜΑΧ άρα μάλλον θα χάνει σε σχέση με bolt action τυφέκια.Συνήθως στις ανακοινώσεις το όριο των 550fps είναι μόνο για bolt action.

WAR ANGEL

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Cgwolf : Ευχαριστω για την προταση
Queef: Αν εχεις να προτηνεις ενα Bolt Action θα ηθελα να τ ακουσω

Ευχαριστω

queef

Δεν είμαι ειδήμων των  bolt action για να σου προτείνω κάποιο καλύτερα να απευθυνθείς σε όσους έχουν για να ακούσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός

Ozymandias

Για bolt action, κατ'εμε, η χρηση αεριου ειναι μονοδρομος, αν θελεις να μπορεις να ριχνεις με καποια ταχυτητα.

Στα οπλα ελατηριου, το κινητο ουραιο κινειται τοσο ευκολα η δυσκολα, αναλογα με την σκληροτητα του ελατηριου. Στα σκληρα ελατηρια (550fps), το κινητο ουραιο ειναι τοσο σκληρο που θελεις ωρα να το δουλεψεις και στο τελος φθειρει το ιδιο το υλικο του ουραιου που αργα ή γρηγορα θα σπασει.

Αντιθετα στα οπλα αεριου το κινητο ουραιο μπορεις να το κινησεις με ενα δαχτυλο μονο.....

Μια καλη ευκαιρια τετοιου οπλου ειναι αυτη
http://shop.ehobbyasia.com/sniper-rifles/kj-works/kj-works-m700-takedown-model.html
http://shop.ehobbyasia.com/sniper-rifles/kj-works/kjw-rifle-m700-police-model.html

pakatsao

Εγώ έκανα την λαλακία να παρω ένα CA Dragunov . ρίχνει κάτω απο 300fps. (δηλαδή έριχνε πρίν κάψω το μοτερ  :P). τώρα περιμένω να αγοράσω ένα μοτερ systema και γρανάζια μπας και του δώσω ζωή. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Από αυτης της άποψης είναι μεσα στο μπατζετ που λες  :-\

WAR ANGEL

Ευχαριστω για τις απαντησεις

@Οzy:Να εισαι καλα για την διευκρινηση οι πληροφοριες σου με βοηθησαν πολυ
@Atsalakote:Ok εχω πλεων μια βαση για το που θα κινηθω για αρχη (SR-25 με αλλαγη κανης των 650mm) αν κανω καπου λαθος παρακαλω διορθωσε με
@Pakatsao:Καλη τυχη με το Dragunov κρατα μας ενημερους για την εξελιξη της καταστασης ωστε να παρω (-η να μην παρω  ;) ) τον δρομο σου.

Και παλι να ειστε ολοι καλα για τις πληροφοριες σας  :)

elricd

Παράθεση από: pakatsao στις  10 Σεπ 2009, 17:03:31 ΜΜ
Εγώ έκανα την λαλακία να παρω ένα CA Dragunov . ρίχνει κάτω απο 300fps. (δηλαδή έριχνε πρίν κάψω το μοτερ  :P). τώρα περιμένω να αγοράσω ένα μοτερ systema και γρανάζια μπας και του δώσω ζωή. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Από αυτης της άποψης είναι μεσα στο μπατζετ που λες  :-\

Εχει βγει αυτο κανονικα? Υπαρχει στην αγορα?
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

pakatsao

Παράθεση από: elricd στις  10 Σεπ 2009, 22:42:21 ΜΜ
Εχει βγει αυτο κανονικα? Υπαρχει στην αγορα?

Λές να έχω το κονέ να δοκιμάζω πειραματικά μοντέλα AEG της CA... :o? Ναι το πουλάνε (όξω) . Αν το θέλεις μόνο για το τζάκι να το πάρεις. Είναι και σε σχετικα "καλή" (λέμε τώρα) τιμή. (όταν καταφέρω να του βάλω ελατήριο - γρανάζια - μοτέρ και δουλέψει θα γράψω ένα ποστ να ενημερωθήτε. Για την ώρα οπλό καπούτ και λεφτά γιοκ. Μπορείτε να ενισχύσεται την αποπαιράτωση  .... του έργου όσοι θέλετε. Όπως στις εκκλησίες ένα πράμα.  :D :D)

elricd

Δεν μου δινεις το τηλ του κονε σου γτ θελω να το δοκιμασω κ εγω....Απλα θελω να το συγκρινω με της RS :P
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

pakatsao

ατυχες χιουμορ. ξαναπροσπαθησε

pakatsao

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  10 Σεπ 2009, 19:53:33 ΜΜ

@Pakatsao:Καλη τυχη με το Dragunov κρατα μας ενημερους για την εξελιξη της καταστασης ωστε να παρω (-η να μην παρω  ;) ) τον δρομο σου.

Οκ τα κατάφερα, βγάζει 470fps . Του πήρα και διοπτρα κατάλληλη. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα να γράψω αναλυτικά τι κόστισε... Αλλαξα ελατήριο φυσικά, πιστόνι φυσικά (γιατί το μαμίσιο έλιωσε) μοτέρ Systema, καλώδια. Το μοτέρ μπορώ να το χρησημοποιήσω και για μοτερ ανελκυστηρα όταν βαρεθώ το οπλάκι....
http://www.dragunov.net/rifles.html