Θέμα: 18/10/2009 Το μετέωρο βήμα "του φωτογράφου" (Βάση Ελευσίνας)

Ξεκίνησε από Τάλων, 18 Οκτ 2009, 17:45:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Παιδια συγνωμη για την αργοπορια του ανεβασματος των φωτο.....

σας ευχαριστω ολους που με βοηθησατε στην ληψη τους.

Καλη εβδομαδα σε ολους.

Το Llink για να δειτε τις φωτο:
http://picasaweb.google.com/sousamis/Eleusina18102009#
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Θάνος

Μπράβο φίλε Τάλων, άξιος, σ'ευχαριστούμε πολύ...καί δεν άργησες καθόλου, ήσουν πολύ γρήγορος μάλιστα!!!  ;)

Να καί αυτές που τραβήχτηκαν με την μηχανή μου...επιτέλους, είμαι κι εγώ μέσα...χεχε (ευχαριστώ filakio8), όσο γιά τους άλλους που είναι μαζί μου στις φωτος...ουδέν σχόλιον!  :-*

keep safe distance...

vipergr

Zaitsev

Φοβερές οι φωτός , πολυ καλή δουλειά ....
Πέρασαμε υπέροχα.

pakatsao

Μπράβο Μπράβο ωραίες φωτό.
( Για πρώτη φορά φωτογραφίζεται ο "φωτογράφος".  8))

leonardo sunbird

papaflesas

ωραιες φωτογραφιες...  θανο ειχα δικιο για την ασπιδα που χρησιμοποιησατε ...την ειδα στην φωτο,...    απαγορευεται ,πηγαν και οι δικοι μου να κανουν το ιδιο αλλα τουσ το ειπα οτι δεν προβλεπεται..χαχαχχα   αν παιρναμε  ο καθενας και μια ασπιδα...θα ειμασταν ..λεγεωναριοι σαν τον λεοναρντο σε μια παλια του φωτο.. χαχαχα
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

MitsoS_O_Yakuza

φιλε Ταλων οπως και φιλε ΦΙΛΑΚΙΟ 8 πολυ καλες οι φωτο σου και σε ευχαριστουμε για τον κοπο που κατεβαλες για την υλοποιηση τους...οσο για το καθαρμα τον ΦΙΛΟ-διοργανωτη-φωτογραφο εκεινο το καθαρμα δηλαδη το μεγαλο (και δεν εννοω τον ZINJA) ευγε οι καλητερες φωτο ηταν αυτες μεκεινον και εκεινους μεσα...χαχαχα πολυ γελιο...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Θάνος

Παράθεση από: papaflesas στις  18 Οκτ 2009, 22:24:34 ΜΜ
ωραιες φωτογραφιες...  θανο ειχα δικιο για την ασπιδα που χρησιμοποιησατε ...την ειδα στην φωτο,...    απαγορευεται ,πηγαν και οι δικοι μου να κανουν το ιδιο αλλα τουσ το ειπα οτι δεν προβλεπεται..χαχαχχα   αν παιρναμε  ο καθενας και μια ασπιδα...θα ειμασταν ..λεγεωναριοι σαν τον λεοναρντο σε μια παλια του φωτο.. χαχαχα
χεχε,,σόρρυ, δεν το είχα δει καί φυσικά καί απαγορεύεται. Τελικά ο Έλληνας βρίσκει πάντα την λύση.  :P ;D
Ο Leonardo φταίει, που έδωσε την ιδέα με την ασπίδα του.  :P ;D
keep safe distance...

MAG

my name is death

leonardo sunbird

Παράθεση από: Θάνος στις  19 Οκτ 2009, 09:46:47 ΠΜ
χεχε,,σόρρυ, δεν το είχα δει καί φυσικά καί απαγορεύεται. Τελικά ο Έλληνας βρίσκει πάντα την λύση.  :P ;D
Ο Leonardo φταίει, που έδωσε την ιδέα με την ασπίδα του.  :P ;D

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1267.0.html

δε παιζει η ασπιδα ρε παιδια??? φτου..... :'(

και τη φυλουσα για ωρα αναγκης...χεχε ;D ;D ;D