Προκλητικα video απο γνωστους-αγνωστους (Πριν αλεκτωρ φωνησει)

Ξεκίνησε από Ozymandias, 16 Οκτ 2009, 15:45:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

Παράθεση από: Θάνος στις  16 Οκτ 2009, 20:14:44 ΜΜ
Αντρίκια απάντηση, που πολλοί (όχι μόνο ανήλικες, αλλά και ενήλικες) δεν θα την έδιναν.

Εύγε αγόρι. Λάθη όλοι κάνουμε, αλλά ελάχιστοι τα αναγνωρίζουμε...(τα δικά μας πάντα)...

θανο ειλικρινα μαζισου, αλλα γιατι θα πρεπει να του πω ευγε, επειδη παραδεχεται το λαθος του,( σαφως και εννοειται αυτο το ευγε) και να μην του πω δεκα ευγε επειδη εγινε δεκα φορες καλητερος απο οτι ηταν;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Θάνος

Συμφωνώ με την τιμωρία, αν δεν πάθεις..δεν θα μάθεις, αλλά παράλληλα επικροτώ την στάση του....που πιστεύω θέλει "πολλά κιλά" γιά να το παραδεχτείς δημοσίως καί να υποστείς τις κυρώσεις, χωρίς να αρχίσεις τις δικαιολογίες καί τα κλαψουρίσματα. (Αυτό το νόημα είχε το "εύγε" που του είπα.
Σαφώς είναι προτιμότερο το εύγε στον αλάνθαστο...αλλά πείτε μου...υπάρχει τέτοιος?  ;)
keep safe distance...

jumbo

οχι δεν υπαρχει.... καλητερα ομως μια <<ανωδυνη ποινη>> τωρα, παρα μια χοντρη στραβη αργοτερα..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ZINJA

η γνωμη μου ειναι πως εκανε μεγαλο μα πολυ μεγαλο λαθος,αλλα λεω αλλα απο τη στιγμη που το παραδεχτικε και ειπε αυτα που ειπε,συνετο θα ειναι να του δωσουμε μια ευκερια!
Γιατι ο ΚΥΡΙΟΣ ειπε¨¨Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟς ΤΟ ΛΙΘΩ ΒΑΛΕΤΩ!και ο νοω νοητε!ανθρωποι ειμαστε λαθει κανουμε και απο αυτα μαθενουμε!
και πρεπει να βλεπουμε μπροστα,και να προσπαθουμε να γινουμε καλητεροι! ;)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ZINJA!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Dharry

Αγαπητοι συναεροσφαιριστες,ημουν απο αυτους που επικροτησαν τον εποικοδομητικο διαλογο που ειχε αρχισει πριν απο καμια δεκαρια μερες μεταξυ 'ανηλικων & ενηλικων'. Λυπαμαι βεβαια και για τις υπολοιπες εξελιξεις... Καλο ειναι που αναλαμβανονται ευθυνες...,ζητουνται και συγνωμες...,αλλα τα παθηματα να γινονται μαθηματα για τους 'υπολοιπους'.Γιατι "αυτος που δεν διδασκεται απο την ιστορια,ειναι καταδικασμενος να την ξαναζησει"... Πριν λοιπον να βαλουμε τα δαχτυλα μας και να βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας,ας μαθουμε και ας ανταποκρινομαστε στις ευθυνες και υποχρεωσεις του 'παιχνιδιου' με το οποιο ασχολουμαστε... "A man haws to know his limitations"....

dash

ερωτηση

το οτι δεν θα μπαινει στο φορουμ η δεν θα εχει ACCOUNΤ  η οτι θα φτιαξει αλλο (γιατι αν δεν εχει static ip δεν μπλοκαρεται που και παλι με proxy μπαινει )  τον εμποδιζει απο το να αγορασει ως ανηλικος aeg? χανουμε το θεμα μου φαινεται.

liongreek

Ειλικρινά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην βάλω στον ίδιο κουβά με τον Πεζοναύτη όλα τα παιδιά της ηλικίας του και δυσκολεύομαι...

Λέγαμε πάντα ότι κι εμείς παιδιά υπήρξαμε, ενθουσιασμό είχαμε κλπ...η αλήθει είναι όμως ότι όσες...σκανταλιές και να κάναμε, όταν κάποιος μεγαλύτερος έλεγε την λέξη "απαγορεύεται", κάπου κωλώναμε ρε παδί μου...εδώ, τίποτα...πέρα βρέχει...αναλωθήκαμε στην "μάχη των γενεών" εδώ στο fοrum πριν από λίγες μέρες, όπου τα παιδιά σκιζόντουσαν να μας δείξουν πόσο καλά και υπάκουα ήταν...και τώρα;

Τώρα, νεαροί μου φίλοι, ίσως καταλαβετε ότι για ότι κάνουμε στη ζωή υπάρχουν συνέπειες. Ένας από σας έκανε μια στιγμιαία βλακεία. Όλους σας όμως η κοινότητα θα σας κοιτάει με στραβό μάτι...όπως ακριβώς μπορεί να εξελιχθεί το σενάριο ένας από σας να έχει πιαστεί από την αστυνομία, και όλοι μας να μην παίξουμε ξανά airsoft...ή ένας από μας να βγάλει τα γυαλιά του και να παίζει χωρίς αυτά και να χάσει το μάτι του, και οι αρχές να το κλείσουν το μαγαζί...σίγουρα ακούγεται τραβηγμένο, αλλά καλύτερα να φυλάγεται κάποιος και να μην προκαλεί την τύχη του ρε γαμώτο...

Εμείς οι μεγαλύτεροι σε αυτό το forum δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε κανένα. Δεν έχουμε το ηθικό και πρακτικό δικαίωμα να το κάνουμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε σε κάποιον είναι "κάνεις λάθος". Το πόσο έχει πήξει το μυαλό του καθενός αντικατοπτρίζεται στο πόσο δεκτικός είναι σε κριτική.

Προσωπικά πιστεύω ότι το airsoft είναι ακόμη στο στάδιο της προσωπικής ευθύνης. Αν η ευθύνη αυτή όμως κάποια στιγμή χαρακτηριστεί από τις αρχές συνολική, και έρθει ο νομοθέτης και μου απαγορεύσει να παίζω airsoft, τότε επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου να διεκδικήσω από τον Πεζοναύτη και κάθε Πεζοναύτη τα 5000 Ευρά που έχω δώσει μέχρι τώρα για το airsoft, ή τα χρήματα που ενδεχομένως θα χάσει ο καταστηματάρχης από τη διάλυση της επιχείρησης, κλπ...

Αρλουμποθεωρίες βεβαίως...τι άλλο όμως μπορεί να κάνει κάποιος όταν το νομικό πλαίσο είναι ασαφές;

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!!! Αυτό είναι το πιο απλό και το καλύτερο...

Όσο για το ποιος πουλάει AEG σε ανήλικους, παιδιά, μην γελιόμαστε...Οποιοσδήποτε μπορεί να προμηθευτεί. Τα καταστήματα ελέγχουν μέχρι εκεί που μπορούν και τους επιτρέπει ο νόμος. Σίγουρα μπορεί να υπάρξει ακόμη αυστηρότερος έλεγχος, αλλά στο φινάλε και εγώ που είμαι ενήλικος και πάω στο μαγαζί να ψωνίσω, πως ξέρει ο μαγαζάτορας ότι εγώ δεν είμαι σεσημασμένος και ότι δεν θα πάρω μια ρέπλικα για να κάνω ληστεία; Άρα τι θα κάνει, θα μου ζητάει αντίγραφι ποινικού μητρώου; Οι απευθείας πωλήσεις σε ανηλικους σίγουρα αποφεύγονται, για τις άλλες, εκτός ενός τηλεφώνου δεν υπάρχει δικλείδα...

...όσο για τις συγνώμες κλπ, καλές είναι και δείχνουν ήθος. Και ο πιο στυγνός δολοφόνος όμως στο δικαστήριο ζητάει συγνώμη. Έχει παραφορεθεί αυτή η λέξη δυστυχώς.

Τέλος, προσωπικά δεν με στεναχώρησε τόσο ούτε ο Πεζοναύτης, ούτε τα σχόλια...οι μεγάλοι απόντες με στεναχώρησαν...οι γονείς...

Goodspeed

Παράθεση από: liongreek στις  17 Οκτ 2009, 12:12:37 ΜΜ

Τέλος, προσωπικά δεν με στεναχώρησε τόσο ούτε ο Πεζοναύτης, ούτε τα σχόλια...οι μεγάλοι απόντες με στεναχώρησαν...οι γονείς...

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει ένας ενήλικας, είναι η απουσία από την ζωή του παιδιού του. Δεν αναπληρώνεται η φυσική παρουσία του πατέρα ούτε αντικαθίσταται αγοράζοντας ότι θέλει το παιδί ( μηχανάκι, Η/Υ, AEG, κονσόλες κλπ ) για να το κρατάει απασχολημένο και ρηχά ευτυχισμένο. Όσοι μεγαλώνουμε παιδιά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να το κάνεις σωστά. Το ΟΧΙ που λέμε σε διάφορες απαιτήσεις τους πρέπει να συνεχίσει να λέγεται, στεναχωρεί το ίδιο και περισσότερο εμάς, όμως είναι μια στεναχώρια που φεύγει όταν η φωνή της λογικής μας λέει ότι σωστά είπαμε το ΟΧΙ αυτό απομακρύνοντας κινδύνους από χρήση πραγμάτων που αφορούν σε μεγαλύτερες ηλικίες από αυτή του παιδιού μας.

Συγνώμη αν είναι off topic.  8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

SAPPER

Ο GeR^PEZONAUTHS δεν είναι πλέον μέλος του Forum, η πρώτη του ποινή παλαιότερα για προκλητική συμπεριφορά ήταν 1 μήνας εκτός Forum και δυστυχώς αποκαλύφθηκε παράπτωμα του που έφερε αναστάτωση σε μερικούς δικαιολογημένη και για μερικούς σε άλλο Forum εσκεμμένη. (sic)

Το Airsoft δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν πιτσιρικά η ληστή η τρομοκράτη η νομιστεράκι, για πολλούς ευαγγελιστές στα Forum που το παίζουν λέκτορες και εισαγγελείς.
Ο κάθε γονέας είναι υπεύθυνος για την επιμέλεια του παιδιού του, και ο κάθε ενήλικας για της πράξεις του.
Κανένας δεν ζήτησε ευθύνες από τρίτους ποτέ για συμπεριφορές άλλων όταν αυτοί έχουν παραβεί τον νόμο με αεροβόλα, και είχαμε συμβάντα τέτοια και φυσικό επόμενο είναι να έχουμε και στο μέλλον.

Ανήλικοι έχουν παίξει σε πολλά σημεία όπως και στο HOTEL, και κάποια στιγμή είπαμε τέλος γιατί γίναμε πολλοί και διαβάσαμε τον νόμο καλύτερα.
Αυτήν την στιγμή έχω παραβρεθεί σε πόσα παιχνίδια και δεν έχω δει κανένα, στην επαρχεία κανείς δεν μπορεί να ξέρει.. και δεν θα απολογηθούμε εμείς για κανέναν.
Και σύλλογοι να γίνουν και ομοσπονδία τα ίδια θα είναι, όπως και στα σκοπευτήρια που υπάρχουν κανείς δεν τους ζητάει τον λογαριασμό γιατί έχει γεμίσει η Ελλάδα με παράνομα όπλα, η γιατί εγκλημάτησε κάποιος με το σκοπευτικό του πιστόλι, και φυσικά δεν έχουν καμία ευθύνη για αυτό.

Ας σταματήσει λοιπόν η τρομολαγνεία, μόνο κακό κάνει και όχι καλό.
Είχα υποσχεθεί σαν Admin ότι θα σκληρύνει η στάση μου γιατί από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.

Όποιο μέλος μαθευτεί ότι αγόρασε AEG και το παραχώρησε σε ανήλικο θα μπαναριστή από το Forum.

Edit.
Μπαναρίστηκαν άλλα δυο άτομα τα οποία είχαν ξαναμπαναριστή στο παρελθόν, και έμπαιναν στο Forum με άλλους λογαριασμούς για απαράδεκτη συμπεριφορά ο ένας και ο άλλος για χρήση του Forum για εμπορικούς σκοπούς, και δημιουργούσαν σαμποτάζ στο Forum εσκεμμένα.

Hornet

Υπαρχει ομως κατι που με προβληματιζει.Μπορει να εκανε μονο ο GER παραπτωμα αλλα μερικοι μερικοι εκνευριστικα μιλουν για ολους,μα για ολους....Το να τους βαζουμε ολους τους ανηλικους στο ιδιο σακι δεν ειναι σωστο.Και εγω εχω πει μια μα....αλλα απο την στιγμη που με επεπληξαν δεν το επανελαβα ποτε ξανα.Επισης μην πει κανεις μεγαλος οτι μικρος δεν ειχε καποιο αεροβολο γιατι ειναι ψεμα και θα το ξερει και ο ιδιος....Να τα λετε ολα και οχι μονο εκει που τεινει να φανει και αυτο να αλλαζατε θεμα....Μερικοι ας σταματησουν να βαζουν τους ανηλικους στο ιδιο σακι οτι ειναι αυπακουοι και αδιαφορουν γιατι καταντουν εκνευριστικοι στον υπερτατο βαθμο....γιατι καποιοι τα τηρουν αυτα που υποσχονται.... μερικοι αναφερονται στους ανηλικους λες και ειναι αληταραδες,τιποτα κλεφτες,κωλοπαιδα κλπ.Που ξερω εγω οτι οι δηθεν νομιμοι και ωραιοι κριτες ηταν νομιμοι στα νιατα τους οσο προσπαθω να ειμαι εγω και αλλοι ανηλικοι....με σεβασμο λεωνιδας ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

Scharfschütze

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  16 Οκτ 2009, 17:55:04 ΜΜ
Σκεφτομαι και το αλλο....στις κοντινες αποστασεις αντι να λεμε στον αντιπαλο ΜΠΑΜ ...να του λεμε ΜΠΑΝ...... ;D ;D ;D ;D

Χαχα κορυφαιο  ;D ;D
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

liongreek

Παράθεση από: Kaberhs στις  21 Οκτ 2009, 20:27:20 ΜΜ
Υπαρχει ομως κατι που με προβληματιζει.Μπορει να εκανε μονο ο GER παραπτωμα αλλα μερικοι μερικοι εκνευριστικα μιλουν για ολους,μα για ολους....Το να τους βαζουμε ολους τους ανηλικους στο ιδιο σακι δεν ειναι σωστο.Και εγω εχω πει μια μα....αλλα απο την στιγμη που με επεπληξαν δεν το επανελαβα ποτε ξανα.Επισης μην πει κανεις μεγαλος οτι μικρος δεν ειχε καποιο αεροβολο γιατι ειναι ψεμα και θα το ξερει και ο ιδιος....Να τα λετε ολα και οχι μονο εκει που τεινει να φανει και αυτο να αλλαζατε θεμα....Μερικοι ας σταματησουν να βαζουν τους ανηλικους στο ιδιο σακι οτι ειναι αυπακουοι και αδιαφορουν γιατι καταντουν εκνευριστικοι στον υπερτατο βαθμο....γιατι καποιοι τα τηρουν αυτα που υποσχονται.... μερικοι αναφερονται στους ανηλικους λες και ειναι αληταραδες,τιποτα κλεφτες,κωλοπαιδα κλπ.Που ξερω εγω οτι οι δηθεν νομιμοι και ωραιοι κριτες ηταν νομιμοι στα νιατα τους οσο προσπαθω να ειμαι εγω και αλλοι ανηλικοι....με σεβασμο λεωνιδας ;)

Λεό, χάνεις το νόημα...δυστυχώς όταν ένα μέλος ενός συνόλου εμφανίζει παραβατική συμπεριφορά, στιγματίζονται ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι. Δίκαιο δεν είναι, αλλά ισχύει. Εσύ νομίζεις ότι ΟΛΕΣ οι ξανθιές είναι χαζές; ότι ΟΛΟΙ οι άραβες είναι τρομοκράτες; Το καλό δεν το προκρίνει κανείς. Το κακό είναι αυτό που φαίνεται.

Ξέρω ότι σου φαίνεται άδικο αλλά έτσι είναι δυστυχώς. Και εναπόκειται σε μέλη της ίδιας κατηγορίας, σε αυτή την περίπτωση ηλικιακά, να "τραβήξουν το αυτί" του παραβάτη. Εμένα ο Πεζοναύτης και κάθε Πεζοναύτης με χλέυασε πιθανότατα λέγοντας "σιγά ,μωρέ τον κωλόγερο". Εσένα όμως μπορεί να σε ακούσει. Λέγεται peer pressure. Ξέρω πως είναι άδικο, και στο φινάλε γιατί να ασχοληθείς εσύ με τις μαμακίες του άλλου, αλλά αυτό σημαίνει "κοινότητα". You watch my back, I watch yours...

Και κάτι άλλο...το ότι δεν ξέρεις εσύ τι καπνό φουμάρουν οι υπόλοιποι δεν λέει τίποτα. Μπορεί εγώ να κουβαλάω 45 AEG στη δουλειά...αλλά δεν με βλεπεις να βγάζω βιντεάκι. Άρα δεν μπορείς να ξέρεις αν είμαι παραβάτης, δεν μπορείς να υποθέσεις. Αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...

fanioles

Γενικά γράφονται διάφορα σωστά και πολλές @@ρες. κατα τη γνώμη μου πάντα.

Σιγά μη δωσουμε και παράσημο που παραδέχτηκε ο άλλος τη μακακία του.

Αν δεν τον είχαν ξεμπροστιάσει, ακόμα το κινέζο θα μας έκανε.!  Και σιγά που έγινε banned. Εδω γύρω είναι με αλλο nickname. Εγω έχω μέσω wireless 5 διαθέσιμα δίκτυα.

Να επιβραβεύσω μια αντρίκια κίνηση ΟΧΙ επειδη τον κολήσατε στο τοίχο και το παραδέχτηκε να του πούμε και μπράβο. Μη τρελαθούμε ρε παιδιά. Με αυτό το τρόπο μαθαίνεις στο παιδί καθε φορά που θα κάνει μακακία, να την ντύνει με φανταχτερες κορδέλες και δικαιολογίες για να πάρει τελικά την επιβράβευση.

Καμπέρη φίλε μου όλοι είχαμε αεροβόλα μικροί αλλα αφ ενός δε το διατυμπανίζαμε στα φόρουμ και δε βάλαμε ο ένας στον άλλο χρησιμοποιόντας ενα χόμπυ με κίνδυνο να το κόψουμε απο τους πολλούς.

Και τελικά ρε παιδιά (φασιστικό θα ακουστεί) εμεις πιτσιρίκια οταν μας λέγαν οι μεγάλοι "δρόμο" στο γηπεδακι της γειτονιάς τη κάναμε με ελαφρά.
ΓΙατί σήμερα πρέπει να δικαιολογούμαι στο κάθε παιδάκι που τζογάρει με το δικό μου χόμπυ και χρήμα???  Μήπως η πολλή Δημοκρατία βλάπτει??

Και τελικά πού είναι αυτοί οι γονείς να τα μαζέψουν?

Μήπως να μπεί κάποιος τρόπος ελέγχου για την άδεια απο το γονιό επίσκεψης στα φόρουμ?

SAPPER

Οι Συντονιστές ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους σας διαβεβαιώ.

Το τι λέει ο κάθε χρήστης δεν σημαίνει ότι είναι άποψη του Forum.

Μερικές κρίσης πανικού είτε γίνονται εσκεμμένα για να βλάψουν το Forum είτε από μιμητές κοινός "γλείφτες" που αποσκοπούν κάπου και δεν έχουν γνώση των νομικών που πολλές φορές επιχειρηματολογούν.

Οι συντονιστές όπου υπάρχει πρόβλημα η δουλειά τους είναι να το επιλύουν με διαδικασίες σύμφωνα με τους κανόνες του Forum που έχετε αποδεχτεί όλοι και όχι όπως θέλει ο κάθε ένας.

Η εποικοδομητική συμμετοχή του κάθε χρήστη για την ομαλή λειτουργία είναι να αναφέρει στους συντονιστές τα προβλήματα εγκαίρως και όχι να δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και να αντιδικεί με άλλους χρήστες η να βρίζει, όπως κάποιοι χρήστες που αποτελούν παρελθόν.

Dadias

Καλήμερα! ελπίζω στα παραπάνω μηνήματα να μην έχει κάποιο βελάκι που να δείχνει εμένα, αν ναί πείτε το μου για να απαντήσω ανάλογα σαν λέκτορας η ευαγγελιστής , ελπίζω να κάνω λάθος και να συγχίζομαι τζάμπα ευχαριστώ

SAPPER

Παράθεση από: Dadias στις  23 Οκτ 2009, 04:05:08 ΠΜ
Καλήμερα! ελπίζω στα παραπάνω μηνήματα να μην έχει κάποιο βελάκι που να δείχνει εμένα, αν ναί πείτε το μου για να απαντήσω ανάλογα σαν λέκτορας η ευαγγελιστής , ελπίζω να κάνω λάθος και να συγχίζομαι τζάμπα ευχαριστώ
??? μπαρντόν  ???
Εσύ που κολλάς στο νήμα, από την στιγμή που δεν έχεις ποστάρει  ::)
Παράθεση από: Dadias στις  23 Οκτ 2009, 04:05:08 ΠΜ
αν ναί πείτε το μου για να απαντήσω ανάλογα σαν λέκτορας η ευαγγελιστής.
Χαλαρότερα  8)

Dadias

ok κανένα πρόβλημα απλά μπερδεύτικα γιατί εγώ είχα αρχίσει ένα ποστ για να βρέθει μια λύση, τέλος πάντων διαγράψτε τα αν είναι τα ποστ μου σε αυτό το νήμα
συγνώμη για την αναστάτωση