Προκλητικα video απο γνωστους-αγνωστους (Πριν αλεκτωρ φωνησει)

Ξεκίνησε από Ozymandias, 16 Οκτ 2009, 15:45:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

leonardo sunbird

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  16 Οκτ 2009, 18:11:36 ΜΜ
Ετσι γελαστε κιαλο με τα χαλια μας που θα κριθουμε ενοχει ολοι μας και θα τραβαμε τις βιζοτριχες μας οταν θα σκασει μυτη η αστυνομια σε κανα πεδιο και θα βρεθουνε ανηλικοι εκεινη τη στιγμη στο game οπως σε καθε game που ερχονται μερικοι  :-* και εχουμε πει να εφαρμοσουμε τις ταυτοτητες και κανεις διοργανωτης δε ζηταει..ετσι γελατε γελατε 

Φίλε Δημήτρη, σε κανένα παιχνίδι δεν εχει παιξει ανηλικος και ναι ...εφαρμοζεται το συστημα της ταυτότητας.....εκει που υπάρχει αμφιβολία...τωρα από τον Goodspeed και από μένα και από πολλους άλλους που ειμαστε ενα βήμα πριν την σύνταξη νομίζω οτι ειναι και ηλιθιο να τις ζητήσει καποιος.

Μαλλον δεν εχεις τύχει στην Ελευσινα που έχει ερ8ει η αστυνομία ....και μαλλον δεν σου έχει πει o Goodspeed το μπλοκο που το σταματησε και είχε όλα τα Aeg sto αυτοκίνητο.

Δεν χρειαζεται να [πανικοβαλλεστε.... το Airsoft μεγαλωνει....και αναπτύσεται ...και ας φοβούνται καποιοι.
Οι νόμοι ειναι σαφης και ξεκαθαροι...ΔΕΝ παρανομούμε..... απλά υπαρχει μια μικρη παρατυπία...αλλο να εισαι παρανομος και αλλο παρατυπος.. That's all folks..... ;) ;D

Η παρανομία τιμωρηται...η παρατυπια συστηνεται....
Διαβαστε επιτελους τη νομοθεσια περι όπλων /οπλοκατοχης/και οπλοφορίας.

GeR^PEZONAUTHS

Ζηταω συγγνωμη απο ολους σας για το παρον θεμα και παιρνω πανω μου ολες τις ευθηνες , το μονο που θελω να πω ειναι οτι τα βιντεο ανεβηκαν εν αγνοια μου στο youtube και μετα απο εβδομαδες μου το ειπε ο φιλος μου και αφου ειχαν αυξηθει τα views ειπα δεν πειραζει (λαθος μου) επισης λυπαμαι που εβρισα αυτον που ελεγε για αστυνομιες αλλα μου την εδωσε εκεινη την ωρα , τα βιντεο σβηστηκαν και θα φροντισω να μην  ξαναεπαναληφθει το θεμα , αν και δεν περιμενω να με συνχωρεσετε γιατι το παραπτωμα μου ειναι λιγακι μεγαλο , απλως σας ζηταω συγνωμη... :'( :'( :'(

Goodspeed

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  16 Οκτ 2009, 18:38:46 ΜΜ
Ζηταω συγγνωμη απο ολους σας για το παρον θεμα και παιρνω πανω μου ολες τις ευθηνες , το μονο που θελω να πω ειναι οτι τα βιντεο ανεβηκαν εν αγνοια μου στο youtube και μετα απο εβδομαδες μου το ειπε ο φιλος μου και αφου ειχαν αυξηθει τα views ειπα δεν πειραζει (λαθος μου) επισης λυπαμαι που εβρισα αυτον που ελεγε για αστυνομιες αλλα μου την εδωσε εκεινη την ωρα , τα βιντεο σβηστηκαν και θα φροντισω να μην  ξαναεπαναληφθει το θεμα , αν και δεν περιμενω να με συνχωρεσετε γιατι το παραπτωμα μου ειναι λιγακι μεγαλο , απλως σας ζηταω συγνωμη... :'( :'( :'(

Και τα σχόλιά σου στο Youtube κάτω από το videaki εν αγνοία σου τα έγραφες απαντώντας στους άλλους ? Τρομοκράτη των πλήκτρων  >:(
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

MitsoS_O_Yakuza

φιλε ΛΕΩ δεν ειπα οτι παρανομουμε και ξερω πολυ καλα το νομο οπως και κατεχω αδεια οπλοκατοχης οπλοχρησιας.(ασχετο) αλλα ειπα να πειτε τη γνωμη σας για το θεμα επειδη παιζουμε με την ανεχεια της αστυνομιας σαυτο το θεμα  :-* επισης να ξερετε οτι ο GER PEZONAUTIS ειναι εντιμοτατο τυπακι και θα το αναχετησει το θεμα και θα μπει ταξη οποτε προσοχη τι αλλο θα γραφτει απο δω και κατω και αφου βγει και πει τι συμβαινει γιατο τον πιστευω θα το κανει
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

Τα Λαθη συγχωρούνται ΔΕΝ πληρώνονται ....
Απλα πατριωτακι...καταλαβαίνω το παθος σου για το παιχνίδι μην το βάζεις σε κινδυνο.... για να μπορεσεις να το χαρεις οταν ενηλικιωθεις!

Μανεσι-Μεσσηνιας!  ;)

από μενα συγχωρεμενος!!!!!

MitsoS_O_Yakuza

και απο μενα φυσικα επισης γιατι εισαι εντιμοτατος που το παραδεχτηκες και απεδηξες οτι δεν εισαι μαγκας πισω απο ενα PC και να αρνηθεις τα παντα  8) απο μενα οταν ενηληκιωθεις θα εχεις ενα σακουλακι marui μπιλιες να μου τις δωσεις στο κεφαλι σε game που θα λεγεται Ο GER PEZONAUTIS ειναι πλεον 18 και παιζει μαζι μας  ;D ;D ;D ;D :-* οπως και οταν αποκαταστηθει το θεμα εντελως και σβηστουνε ολα!! με πιανετε τι εννοω ετσι??( βλεπουν και επισκεπτες)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

GeR^PEZONAUTHS

ευχαριστω φιλε Μητσο και επισης τον  Leonardo που με συγχωρησε

MitsoS_O_Yakuza

man δεν τρεχει μια και κατι αλλο μονος σου σε ξελασπωσες..απλα και μεις χωρις να εχουμε κατι μαζι σου προσπαθουμε να μη χασουμε αυτο που τοσο αγαπαμε και σπαταλαμε χρονο χρημα πολλες φορες με λιγο ασχημο τροπο!!και γω ακομα η εστω ο GOODSPEED η ο LEONARDO SUNBIRD η οποιοσδηποτε αλλος αν βγει και πει καμια μ@λ@κι@ που θα φερει σε δυσκολη θεση το μελλον του airsoft νασαι σιγουρος οτι πρωτα απο μας μεταξυ μας θα κριθει!!αυτο και μονο πρεπει να σου γινει μαθημα και χωρις να πεις τωρα οτι τι μου το παιζει αυτος τωρα εγω ενα τιποτα ειμαι απλα προσπαθω επειδη αγαπω αυτο που κανω να προστατεψω αυτο  ::) .αυτα ... :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

για μενα παλι δεν ειναι μωρο παιδι , για να του συνχωρουμε παντα ολα τα λαθη ανεξαρτητου μεγεθους...... φιλε πεζοναυτη, βλεπωντας το σημερινο σου ατοπημα και θυμομενος , οτι μου ειχες δωσει τον λογο σου δημωσιος και απεναντι σε ολη την κοινοτητα φυσικα, σε θεωρω λοιπον υπολογο τον πραξεων σου , και σε παρακαλω να αποχωρησεις απο το φορουμ ή να σε διαγραψουν οι admin ( δικια τους η επιλογη βεβαια).....λυπαμαι αλλα ολοι μα ολοι ανθρωποι ανεξαιρετως αντιμετωπιζουν την συνεπεια των πραξεων τους... :-\
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

queef

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  16 Οκτ 2009, 18:11:36 ΜΜ
μαρεσει λοιπον που τοχετε παρει στην πλακα που τα πιτσιρικια παιζουν με τη νοημοσυνη μας και φλερταρουν με το να μην ξαναπαιξετε airsoft οπως και  μπορει να ενοχοποιθητε για παραπλανηση και διδασκαλια απο σας προς αυτους για την αγορα AEG. Ετσι συνοριστετα κιαλο τα παιδακια και καντε πλακα με το video που ο αλλος ειναι ξεκαθαρο οπως ειπε και εννοει ο φιλος GOODSPEED κατα 99,99 ειναι ο GER PEZONAUTHS αλλα βεβαια σιγα μην ειναι μονο οτι ειναι ο ιδιος και στο AVATAR του και γραφει και καλα GERMANOS στο video. Ετσι γελαστε κιαλο με τα χαλια μας που θα κριθουμε ενοχει ολοι μας και θα τραβαμε τις βιζοτριχες μας οταν θα σκασει μυτη η αστυνομια σε κανα πεδιο και θα βρεθουνε ανηλικοι εκεινη τη στιγμη στο game οπως σε καθε game που ερχονται μερικοι  :-* και εχουμε πει να εφαρμοσουμε τις ταυτοτητες και κανεις διοργανωτης δε ζηταει και βεβαια δεν εννοω σε ολους αλλα εστω στα νεα προσωπα που σκανε και ειναι ευχαρηστο αυτο σιγουρα(εγω παντος και συνεχεια να μου τη ζητατε δεν εχω προβλημα ειναι και η καινουρια και ειμαι ενα κουκλακι(χαχααχαχ)..ετσι γελατε γελατε
Είναι εγκληματικό να δέχεται κάποιος ανήλικο σε παιχνίδι και η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο το διοργανωτή αλλά όλους όσους συμμετέχουν.Μια φορά μόνο έτυχε να πετύχω ανήλικο σε παιχνίδι αλλά ήταν με τον πατέρα του και όταν ρωτηθήκαμε όλοι από το διοργανωτή αν έχουμε πρόβλημα δεν έιχε κανείς(χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για την τότε μου απόφαση να πω οκ κι ευχαριστώ το Θεό που δεν έγινε τίποτε).
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.Όπως προς τιμήν της η ΤAS κρατάει αρχείο με τα AEG/fps του κάθε συμμετέχοντα καλό θα ήταν κάθε παίκτης στο πρώτο παιχνίδι από την έναρξη του ελέγχου να δείχνει κάποιο έγγραφο που πιστοποιεί την ηλικία του.Αυτό θα γίνεται μόνο μια φορά(θα τηρείται αρχείο) και καλό θα ήταν να ποστάρεται και στο φόρουμ.
Σόρρυ για το οφ τοπικ το ποστάρω και σε ξεχωριστό.

Πεζοναύτη ανυπομονώ να σε δω σε κάποιο πανελλήνιο ;) Φαντάζομαι κι ο "--------------------------"και η μητέρα του θα θέλει να σε δει και να δω τότε αν θα έχεις τα κότσια να του ζητήσεις συγνώμη απο κοντά.Μάθανε ότι γ.....στε και πλακώσανε κι οι γύφτοι λέει η παροιμιά.Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι λέει μια άλλη..
Από τον πολύ αέρα φουσκώσατε σαν αερόστατα.Προσέχετε τα ΑΑ μόνο..

Edit by Admin.
Έγινε συγχώνευση των διαδοχικών μηνυμάτων.
Κρατήστε παρακαλώ την συζήτηση σε ένα επίπεδο χωρίς χαρακτηρισμούς.

MitsoS_O_Yakuza

queef και jumbo μαλλον δεν διαβασατε ολα τα post και αν ναι τοτε κρατησατε μονο αυτα που σας αρεσαν ωστε να κρινετε ενα παληκαρακι που εκανε ενα λαθος δε λεω χοντρο αλλα μαλλον δεν ειδατε οτι το αναχετησε κιολας και ζητησε και συγνωμη.παρακαλω να λετε τη γνωμη σας αλλα με τη σειρα που εχει εξεληχτει το πραμα !!και οχι να αναβετε φυτιλιες!!οτι θελετε υπαρχουν και τα pm που μπορειται να του πειτε οτι θελετε σε πρωσοπικο επιπεδο και θα παρετε και απαντησεις. εδω εχουμε ενα παληκαρακι πολυ εντιμο για τετοιο σοβαρο λαθος που εκανε αλλα βρηκε και αντιμετοπισε μονο του τη λυση και μενα μου φτανει. ελατε και στη θεση του και σκεφτητε τι κανατε για να τα λυσετε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

queef

Στο χωριό μου λένε οι μ......ες πληρώνονται Μήτσο,με όποια σειρά κι αν τις κάνεις.Προσωπικά δεν με πείραξε τόσο η κατοχή αεροβόλου όσο η απάντηση που έδωσε στα σχόλια του βίντεο.Κάποια πράγματα είναι αδιανόητο να ειπωθούν.Θα ήθελα να μου πεις πως θα σου φαινόταν να σου έβριζε κάποιος προσφιλές σου πρόσωπο και μετά να σου ζητούσε συγνώμη..
Όσο για τα ΡΜ πιστεύω ότι είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει ενώπιον όλων και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ωφέλιμο.

jumbo

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  16 Οκτ 2009, 19:21:24 ΜΜ
queef και jumbo μαλλον δεν διαβασατε ολα τα post και αν ναι τοτε κρατησατε μονο αυτα που σας αρεσαν ωστε να κρινετε ενα παληκαρακι που εκανε ενα λαθος δε λεω χοντρο αλλα μαλλον δεν ειδατε οτι το αναχετησε κιολας και ζητησε και συγνωμη.παρακαλω να λετε τη γνωμη σας αλλα με τη σειρα που εχει εξεληχτει το πραμα !!και οχι να αναβετε φυτιλιες!!οτι θελετε υπαρχουν και τα pm που μπορειται να του πειτε οτι θελετε σε πρωσοπικο επιπεδο και θα παρετε και απαντησεις. εδω εχουμε ενα παληκαρακι πολυ εντιμο για τετοιο σοβαρο λαθος που εκανε αλλα βρηκε και αντιμετοπισε μονο του τη λυση και μενα μου φτανει. ελατε και στη θεση του και σκεφτητε τι κανατε για να τα λυσετε

φιλε Δημητρη, σε ξερω και με ξερεις απο τα πεδια, οποτε ξερεις και τον τροπο που σκεφτομαι και το πως σκεφτομαι, καθε τι πριν το πω, αν θυμαμαι καλα εγω ειμουν αυτος που μπηκε σε συζητηση με τον πεζοναυτη, και ας υπηρξαν συνχομπιστες που το θεωρουσαν λαθος( και δυστηχος για μενα αποδειχτηκε οτι ειχαν δικιο), δεν τον εβρισα, δεν τον εθιξα και δεν βαζω φιτυλιες, αλλα απο τοτε που βγηκε το συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο..... για μενα προσοπικα η συγνωμη του δεν ειναι αποδεκτη ( ουτε ενας μηνας δεν περασε απο τοτε που εγινε το σχετικο τοπικ) , για εναν και μονο λογο : οτι εχει χασει πλεον την εμπιστοσυνη μου, και απλως θεωρω οτι θα ξανα επειδηξει παραβατικη συμπεριφορα και παλι συγνωμη θα ζηταει, και για να μην παρεξηγηθω, δεν εχω κατι με το παλικαρι, ουτε λεω κατι με εμπαθεια προς αυτον, απλως αυτη ειναι η γνωμη μου.....οτι καποια στιγμη πρεπει να πληρωσει την συνεπεια των πραξεων του,οπως εγω , εσυ και ο καθενας...

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

κοιτα μαζι σου ειμαι και συμφονω σε πολλα απο αυτα που εγραψες αλλα δεν ειναι στο χερι μας να τον διοξουμε και ουτε καλο θα του κανει.νομιζω οτι τωρα ξευτεληστηκε ντροπιαστηκε και θυχτικε ο εγωισμος του και αυτο ειναι το σημαντικο για μενα επειδη τωρα περναει το σοβαροτερο τεστ και η κινησεις του ηταν σωστες γιαυτο ειμαι με το μερος του. για μενα συγχωρεμενος και δεν συμφωνω να τον διοξετε απο το forum (ξεκαθαρος)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

GeR^PEZONAUTHS

φιλε Δημητρη δεν πειραζει ... εχουν δικιο τα παιδια .. εσφαλα και θα πληρωσω , ειχα δωσει μια υποσχεση στον jumbo και δεν την κρατησα ,  ζηταω απο τους Admin να διαγραψουν το λογαρισμο μου και να μπλοκαρουν τα IP ωστε να μην ξαναμπω .....Ως Πεζοναυτης σας αποχαιρετω και ως Δημητρης Πετροπουλος σας ζηταω για τελευταια φορα συγνωμη , αν δεν το διαγραψουν οι admin , θα το κανω εγω συντομα , αυτη την υποσχεση θα την κρατησω Jumbo..

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

ρε συ δημητρη θεωριες οτι δεν με στεναχωρει το ολο θεμα;
στο φιναλε αυτο που αν θες νιωθω αυτη την στιγμη ειναι, οτι υποστηριξα εναν ανθρωπο ενωπιον ολων σας, και φροντισε να με αδειασει σν ενα σακι πατατες.... :-\
Δημητρη junior, εσυ πως θα αντιμετωπιζες μια τετοια κατασταση αν εισουν στην πλευρα μου-μας;

MitsoS_O_Yakuza

σωστο αυτο που ειπες φιλε jumbo νιωθεις δηλαδη οτι σε κρεμασε...και εχεις δικιο αυτο βεβαια ειναι προσωπικο σας και δεν θα παρω θεση..
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  16 Οκτ 2009, 20:10:54 ΜΜ
σωστο αυτο που ειπες φιλε jumbo νιωθεις δηλαδη οτι σε κρεμασε...και εχεις δικιο αυτο βεβαια ειναι προσωπικο σας και δεν θα παρω θεση..

προφανως..... λογικο δεν ειναι; αν ειχες βγει δημοσια και ειχες κανει την συζητηση μαζι του, και κατουσια επαιρνες το μερος του, πως θα νιωθες τωρα;

Θάνος

Αντρίκια απάντηση, που πολλοί (όχι μόνο ανήλικες, αλλά και ενήλικες) δεν θα την έδιναν.

Εύγε αγόρι. Λάθη όλοι κάνουμε, αλλά ελάχιστοι τα αναγνωρίζουμε...(τα δικά μας πάντα)...
keep safe distance...