18/10/2009 Το μετέωρο βήμα "του φωτογράφου" (Βάση Ελευσίνας)

Ξεκίνησε από Θάνος, 14 Οκτ 2009, 22:47:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAG

μπραβο στους διορ/τες το σεναριο πολυ καλο περασαμε υπεροχα ....πολλα ββς ρε παιδι μου....βροχη....
my name is death

pakatsao

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μιά σειρά... Ποια ήταν η συμμετοχή μου στο σενάριο: Βλέποντας ότι κανείς δεν έκανε κίνηση για να παίξουμε, είπα στον Θάνο να πάμε οι δύό μας να λογαριαστούμε >:(.... μετά ο Θάνος τα ανέλαβε όλα. (εγώ ήμουν επι του καλλιτεχνικού. :-X. και μερικές φορές γκρίνιαζα..  :P πχ ήθελα μόνο ΑΚ 8), με fps 500 :o να βγάλουμε τα μάτια μας, αλλα ο Θάνος , δεν ξέρω γιατί είπε όχι....  ???)
Άρα να ευχαριστείτε τον Θάνο και μόνο.  ;)

Θάνος

Παράθεση από: pakatsao στις  19 Οκτ 2009, 14:42:01 ΜΜ
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μιά σειρά... Ποια ήταν η συμμετοχή μου στο σενάριο: Βλέποντας ότι κανείς δεν έκανε κίνηση για να παίξουμε, είπα στον Θάνο να πάμε οι δύό μας να λογαριαστούμε >:(.... μετά ο Θάνος τα ανέλαβε όλα. (εγώ ήμουν επι του καλλιτεχνικού. :-X. και μερικές φορές γκρίνιαζα..  :P πχ ήθελα μόνο ΑΚ 8), με fps 500 :o να βγάλουμε τα μάτια μας, αλλα ο Θάνος , δεν ξέρω γιατί είπε όχι....  ???)
Άρα να ευχαριστείτε τον Θάνο και μόνο.  ;)
...είσαι καί μαρτυριάρικο... 8) :-*
keep safe distance...

Zaitsev

Εάν υπήρχαν και sniper  θα ακόμα ακόμα πιο ωραία. Τιμή και δόξα στον Vassili   ;)

MitsoS_O_Yakuza

μη μασατε αγαπιουνται οι δυο τους PAKATSAO+ΘΑΝΟΣ oποτε μη μπαινεται στον κοπο να γραψετε απο δω και κατω... :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pakatsao

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Παρέλειψα να αναφέρω ότι, όσοι θέλουν τις μετρήσεις των AEG τους, που έγιναν πριν από το παιχνίδι, να μου το ζητήσουν γιά να τους τις πω. Ευχαριστώ.  :)
keep safe distance...

Kallistos

Ready... Steady... Fire...!!!