Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ! 11-10-09 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 05 Οκτ 2009, 19:11:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Delivery

Βάλτε μεσα κ εμάς Delivery Dragonfire Vrontara +2

transporter

dash

πολυ ωραιο παιχνιδι το χαρηκα πολυ παρολο που το οπλο μου με "προδωσε " προς το τελος.ενα σχολιακι θελω να κανω μονο που καιρο το σκεφτομαι.ερχομαι σε παιχνιδια απο περσι τον Μαρτιο.Ποτε δν καταφερνουμε να ξεκιναμε στην ωρα μας.οταν λεει ρε παιδια ο διοργανωτης 10.30 πχ πρεπει να μαστε αντε 11 παρα τεταρτο το πολυ εκει.παντα μα παντα αρχιζουμε 2 ωρες μετα

Θάνος

Ευχαριστούμε τον φίλο ZINJA, καθώς καί όλους όσους βοήθησαν (π.χ. "filakio 8"), γιά να διεξαχθεί το παιχνίδι.  ;)

Πρώτη φορά που αποφάσισα να αφήσω την άμυνα καί να κινηθώ επιτέλους καί λίγο στην επίθεση...καί τελικά μου άρεσε..  ;D

Θα συμφωνήσω με τον φίλο dash, ότι το θέμα "έναρξη" του παιχνιδιού, έχει ξεφύγει παντελώς>:(

Κάθε φορά, μα κάθε φορά, χάνουμε ένα παιχνίδι στην κυριολεξία, γιατί αργούμε "χαρακτηριστικά" να αρχίσουμε το πρώτο.

Συγνώμη, αλλά προτείνω να γίνουμε αυστηρότεροι σε αυτό το θέμα, γιατί δεν βλέπω γιατριά.  :(

Αυτά..πάμε γι άλλα.  :)
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

εγω δεν θα σταθω στα του παιχνιδιου γιατι και γω με τη σειρα μου θα ευχαρηστησω ολους οσους βοηθησαν να παιχτει αυτο που παιξαμε αλλα θα σταθω και θα συμφωνησω απολυτα με το φιλο και συνχομπιστα ΘΑΝΟ οπως και τον προλαλησοντα DASH!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ λιγη συνεπεια βρε αδερφε...Τεσπα ολα καλα παμε για αλα τωρα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ZINJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA να τα 1000ασεις!!!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Powerplant

Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα. Πολύ καλή και η φάση στο τέλος όταν μείναμε λίγοι και το γυρίσαμε σε death match. Απλά καταπληκτικά. Θα συμφωνήσω με το θέμα της ώρας.

Επίσης να αναφέρω ότι έχω τον μετεωρίτη και έστειλα κομμάτια για ανάλυση τα οποία έδειξαν ότι αποτελείται από aluminus hartus super marketum και ένα σπάνιο υλικό monotix tainiax ενώ ο πυρήνας είναι από άγνωστο υλικό το οποίο όμως είναι για τους "αθάνατους" ότι ο κρυπτονίτης για τον σούπερ-μαν.
Είναι και η αιτία μάλλον που δεν είδα κανέναν σήμερα.

Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Eνα μεγαλο ευχαριστω στον Βασιλη που διοργανωσε το παιχνιδι εκ μερους μου,το ευχαριστηθηκα πολυ...ευγε συναγωνιστη! ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ZINJA

(1)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οσους παρεβρεθησαν
(2)ευχαριστω ολους τους (παλιους) που βοηθησαν τους ποιο (νεους)
(3)ευχαριστω το φιλακιο 8 για τη βοηθεια της μετρησης των οπλων
(4)ευχαριστω το ΘΑΝΟ που παλι εβγαλε τις ωραιοτερες φωτογραφιες
(5)απο τις λιγες φορες,που μαλλον ητανε και η μοναδικη που ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ :o :o :o :o
(6)ΟΛΩς ΠΕΡΙΕΡΓΟς ΕΙΧΑΜΕ 87 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς :o :-*
(8)ΤΟ σεναριο κυλησε ομαλα και διεξαχθει επιτιχως νομιζω
(9)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ <ΨΙΛΟ>ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ(((((Α ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ)))) ;) :D
ΠΑΡΑΠΟΝΑ!
Ενα και μοναδικο!
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗς?μου εχετε αλαξει τα φωτα!δεν ειναι δυνατον να συνβενει αυτο!Για αυτο αποφασισα πως οποιος απο εδω και περα αργει σε δικο μου πεχνιδι θα κανει και μια <<<<<<<ΑΓΚΑΡΙΑ>>>>που θα το αποφασιζω εκεινη την ωρα!το εχουμε πει εκατομιρια φορες,αλλα κανενας δεν ακουει!νομιζω πως ειναι μια αρχη!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ZINJA!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

Αχ βρε συ ΖΙΝΖΑ σε είδα με τον μετεωρίτη, και νόμιζα ότι έφερες κάνα γουρουνόπουλο στο αλουμινόχαρτο και χάρηκα  ;D ;D ;D

harvester

Ευχαριστω τον zinja για τα καλα του λογια και ενα ευχαριστω για το παιχνιδι
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !