Orio ilikias????

Ξεκίνησε από Admax, 21 Ιουν 2009, 23:59:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Na rwtisw kati???? Se 15 meres apo symera ginomai 18! Den ginete prin ginw 18 episima na labw meros se paixnidia h na parw eksoplismo??? :\

Admax

AMAAAAANNNN Afto einai MARTIRIO!!!! :P Enan sympathitiko eksoplismo exw! San afto sto avatar mou! Alla tha parw alo oposdipote!

liongreek

Εδώ περίμενες 17 χρόνια και 350 μέρες...στις 15 θα κολλήσεις;

Φιλική συμβουλή από έναν νέο στο χώρο, αλλά που σου ρίχνει άλλα 18 χρόνια...μάθε, ρώτα, συμβουλέψου, ΤΗΡΗΣΕ!

Το AEG δεν είναι όπλο, αλλά αν του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι και μάλιστα γεμάτο, θα περάσεις ατέλειωτες ώρες χαράς, διασκέδασης και αδρεναλίνης...

...χρόνια πολλά από τώρα, έτσι για να είμαι ο πρώτος που στα εύχεται!

SAPPER

Αναγκαστικά θα περιμένεις.

Admax

AAAAAx pou tha paei?? Den tha erthw se paixnidi?? Tha erthw!! Mexri kai nerobales tha rixnw me mpilakia mesa (gia kalokairines xirobombides) ;) :P

Παράθεση από: liongreek στις  22 Ιουν 2009, 15:16:08 ΜΜ
...χρόνια πολλά από τώρα, έτσι για να είμαι ο πρώτος που στα εύχεται!

Xaxa :P thnx pantos!!! Tha diorganosete kanena game gia ta xronia polla mou?? :D :D :D :P (plakitsa :P )

Edit by Admin.

Έγινε συγχώνευση δυο διαδοχικών μηνυμάτων.
Μην κάνετε συνεχόμενα post και αν χρειαστεί κάντε edit στο προηγούμενο.
Επίσης διαβάστε τους κανόνες του Forum.

nick

καλες μπιλιες φιλε μου....μακαρι να ημουν στην ηλικια σου....... ;D

εγω να δεις τι τραβαω που ειμαι 14...εχω να περιμενω ακομα......

Admax

Παράθεση από: nick στις  23 Ιουν 2009, 00:05:18 ΠΜ
καλες μπιλιες φιλε μου....μακαρι να ημουν στην ηλικια σου....... ;D

εγω να δεις τι τραβαω που ειμαι 14...εχω να περιμενω ακομα......

An thes na ksethimaneis mazepse atoma kai pigene gia paintball!!! ;)

mdouke

Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις για να ξεθυμάνεις.
Σκέψου ότι λίγο πολύ όλοι από το paintball αρχίσαμε...
Υπομονή τα χρόνια περνάνε........ρώτα κ εμάς.

GeR^PEZONAUTHS

τι να πω και εγω που εχω ακομα 1 χρονο 321 μερες 12 ωρες 45 λεπτα και 27 δευτερολεπτα!!!!!!!

fanioles

Αχ.. Ας ήμουν 17 και ας μην είχα γνωρίσει ποτέ το airsoft!      ;D ;D

ΠαράθεσηXaxa  thnx pantos!!! Tha diorganosete kanena game gia ta xronia polla mou??     (plakitsa  )

Μπορούμε να διοργανώνουμε παιχνίδια αφιερωμένα στους νεοεισαχθέντες ενήλικους πλεον παίχτες!   

Εσείς θα κερνάτε τούρτα κι εμείς ΒΒς !   ::) ;D  κατι σαν βαπτισμα του αερος (εκ του πυρός)   :P

LAFINA

Παράθεση από: fanioles στις  09 Ιουλ 2009, 13:22:46 ΜΜ
Αχ.. Ας ήμουν 17 και ας μην είχα γνωρίσει ποτέ το airsoft!      ;D ;D

Μπορούμε να διοργανώνουμε παιχνίδια αφιερωμένα στους νεοεισαχθέντες ενήλικους πλεον παίχτες!   

Εσείς θα κερνάτε τούρτα κι εμείς ΒΒς !   ::) ;D  κατι σαν βαπτισμα του αερος (εκ του πυρός)   :P

Τι να πουν και κάποιοι άλλοι που είναι 15 και πρέπει να περιμένου πόσο ακόμα
κι εσύ για 15 μερούλες έκανες έτσι?
Ορίστε πέρασαν και να'σαι!
Wellcome!  :)
P.S. Φέρτε την τούρτα και θα δείτε τι ωραία που θα σας μπουμπουνίζουν ;D
Event για νεοεισαχθέντες, εε???  ;D ;D ;D ;D
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Admax

Alo pou den thelete na paizete xaxa.. ola gia ta games!! :P ^^^^

petrosx15

παιδιά εγώ σας νίκησα όλους είμαι 11 χρόνον και θέλω να παίξω είμαι πολύ πωρωμένος και εάν δεν υπήρχε κανόνας για τα 18 8a είχα έρθει εκεί που παίζεται και θα βγαίνατε έχω από το πρώτο λεπτό αλλα εγώ πρέπει να περιμένω 7 χρονια

Goodspeed

Παράθεση από: petrosx15 στις  04 Οκτ 2009, 12:27:46 ΜΜ
παιδιά εγώ σας νίκησα όλους είμαι 11 χρόνον και θέλω να παίξω είμαι πολύ πωρωμένος και εάν δεν υπήρχε κανόνας για τα 18 8a είχα έρθει εκεί που παίζεται και θα βγαίνατε έχω από το πρώτο λεπτό αλλα εγώ πρέπει να περιμένω 7 χρονια

Μπράβο , μπράβο μας νίκησες όλους !! Μόλις γίνεις 18 θα κρεμάσουμε τα AEG μας για να μην μας ξεφτιλίζεις στα πεδία !!

Τυχερός είσαι που δεν μπορείς να συμμετάσχεις σε παιχνίδι γιατί θα σε έβγαζε έξω πρίν ξεκινήσεις ο γιός μου που είναι 4,5 χρονών !! 

Τι άλλο θα διαβάσουμε από κάποιους σαν κι εσένα ?? Έλεος..................

@ Admins - Είπαμε να μπαίνουν ανήλικοι αλλά όχι και 11 χρονών ρε παιδιά !!
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

jumbo

Παράθεση από: Goodspeed στις  04 Οκτ 2009, 13:21:11 ΜΜ
Μπράβο , μπράβο μας νίκησες όλους !! Μόλις γίνεις 18 θα κρεμάσουμε τα AEG μας για να μην μας ξεφτιλίζεις στα πεδία !!

Τυχερός είσαι που δεν μπορείς να συμμετάσχεις σε παιχνίδι γιατί θα σε έβγαζε έξω πρίν ξεκινήσεις ο γιός μου που είναι 4,5 χρονών !!  

Τι άλλο θα διαβάσουμε από κάποιους σαν κι εσένα ?? Έλεος..................

@ Admins - Είπαμε να μπαίνουν ανήλικοι αλλά όχι και 11 χρονών ρε παιδιά !!

το ελεος ειναι μια απλη λεξη, για να περιγραψει αυτο που συμβανει στο φορουμ απο τους ανηλικους και τα γραφομενα τους ( π.χ βλεπε Gilmi και αν μου ζητηθει απο την κοινοτητα μπορω να παραθεσω, δημωσιος και τα pm που μου εχει στειλει, ωστε να καταλαβουμε ολοι την ανευθηνοτητα που υπαρχει ως επι το πλειστον , μεταξυ των ανιλικων), ωστε στην καλητερη των περιπτοσεων καποια στιγμη παρουσιαζεται ενας εκφυλισμος, των θεματων που συζηταμε, εως του να φτασει καποιος κακοπιστος , να τραβηξει οτι θελει απο αυτα τα γραφομενα , και να τρεχουμε και να μην φτανουμε...Για ολους τους λογους που αναφερα παραπανω , παρακαλω τους διαχειριστες του φορουμ , να επιληφθουν του θεματος αυτου.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Dadias

Παράθεση από: petrosx15 στις  04 Οκτ 2009, 12:27:46 ΜΜ

δεν λέτε πάλι καλά που δεν φονάζει οτι παίζει? το παιδάκι δεν είπε κάτι κακό και μην τον "μαδάτε" λες και είναι κανένας εγκληματίας, στο κάτω κάτω airsoft παίζουμε και όχι το ποιός θα την πεί σε ποιόν.. αν είναι έτσι να αλάξουμε το όνομα του forum και να το κάνουμε "ΣΤΗΝ ΕΙΠΑ"
φιλικά πάντα..

Goodspeed

Παράθεση από: Dadias στις  04 Οκτ 2009, 14:05:22 ΜΜ

δεν λέτε πάλι καλά που δεν φονάζει οτι παίζει? το παιδάκι δεν είπε κάτι κακό και μην τον "μαδάτε" λες και είναι κανένας εγκληματίας, στο κάτω κάτω airsoft παίζουμε και όχι το ποιός θα την πεί σε ποιόν.. αν είναι έτσι να αλάξουμε το όνομα του forum και να το κάνουμε "ΣΤΗΝ ΕΙΠΑ"
φιλικά πάντα..

Δεν θα μας πείς τι θα πούμε και πως θα το γράψουμε οκ ? Πετάγεσαι μία, πετάγεσαι δύο, κόψε λίγο. Σου έχουμε σχολιάσει αυτά που λες εσύ ? ΟΧΙ. Σταμάτα να σχολιάζεις τις δικές μου απαντήσεις.  Φιλικά πάντα......

Dadias

Δεν είχα σκοπό να "σου την πώ" και πιστεύω το εννόησα μέσα από το ποστ μου , κάποιες φορές και του στραβού το δίκαιο πρέπει να υποθεί , πάντα φιλικά και χώρις τόνο ειρωνίας ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το ποστ μου φίλε Goodspeed

Goodspeed

Παράθεση από: Dadias στις  04 Οκτ 2009, 18:19:45 ΜΜ
Δεν είχα σκοπό να "σου την πώ" και πιστεύω το εννόησα μέσα από το ποστ μου , κάποιες φορές και του στραβού το δίκαιο πρέπει να υποθεί

It's ok  ;)

11 χρονών και ασχολείται με το Airsoft ?? Καλά-καλά δεν ξέρει τι χρησιμεύει αυτό που έχει ανάμεσα στα πόδια του και θα ασχοληθούμε μαζί του ή θα πάρουμε  στα σοβαρά αυτά που λέει και που θα πεί ??

Ας τον αφήσουν οι Admin να ποστάρει. Μόνος του θα τα γράφει, μόνος του θα τα διαβάζει.

Αν μείνουν έτσι οι κανόνες του forum, σε λίγο θα βλέπουμε και μονοψήφιες ηλικίες μελών !!

Dadias

Δεν χρείαζεται να απαντήσω με κάλυψες  ;D ;D ;D ;D