Επιλογή όπλου

Ξεκίνησε από nover, 18 Νοε 2018, 12:09:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nover

Γεια σας.σκεφτομαι να μπω στον χώρο του airsoft και έχω κάποιες απορίες.αρχικα θα ήθελα την τη συμβουλή σας με την επιλογή μάρκας όπλου.ποιες μάρκες θα πρέπει να κοιτάω??Επίσης πόσα fps είναι ιδανικά??Για πρώτο μου όπλο σκέφτομαι να ξοδέψω 100€.σας ευχαριστω

Vangelis

Παράθεση από: nover στις  18 Νοε 2018, 12:09:45 ΜΜ
Γεια σας.σκεφτομαι να μπω στον χώρο του airsoft και έχω κάποιες απορίες.αρχικα θα ήθελα την τη συμβουλή σας με την επιλογή μάρκας όπλου.ποιες μάρκες θα πρέπει να κοιτάω??Επίσης πόσα fps είναι ιδανικά??Για πρώτο μου όπλο σκέφτομαι να ξοδέψω 100€.σας ευχαριστω

Καλησπέρα,

Έχεις ανοίξει 3 ίδια θέμα σε 3 διαφορετικές κατηγορίες. Θα επιλέξω αυτό το νήμα για να σου απαντήσω.
Αντιλαμβάνεσαι ότι το budget των 100euro δεν σου δίνει και πολλές επιλογές. Με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι στο μαγαζί έχουν CYMA (σε M4) που είναι μέσα στις απαιτήσεις σου.
Εκτός αν στραφείς σε αγορά μεταχειρισμένου.

Γενικά:
Αν το αεροβόλο το θέλεις για τον κήπο/εξοχικό δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα όσα και να είναι τα fps του.
Αν όμως έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις σε δραστηριότητα τότε φρόντισε να μην είναι κάτω από 328fps.
Το "βασικό" είναι από 328 έως 360 fps. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, τύπο πεδίου αλλά και επιτρεπόμενα όρια που θέτει η εκάστοτε διοργάνωση.

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.