Ποιό είναι το αγαπημένο σας όπλο AEG?

Ξεκίνησε από hargyr, 20 Νοε 2008, 22:46:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ποια είναι η αγαπημένη σας σειρά AEG?

M16
M4
G3
G36
FN SCAR
FN FAL
AK
STEYR AUG
SIG
MP5
FAMAS
P90
M14
Αλλα όπλα

JIM-ETA

B.Bothrops

G36 και μάλιστα το commando....(c). Διότι κάτι ξέρουν οι γερμανοί που επανασχεδίασαν το G3....  ;D ;D ;D

Fakas

Παράθεση από: B.Bothrops στις  29 Απρ 2010, 09:24:05 ΠΜ
G36 και μάλιστα το commando....(c). Διότι κάτι ξέρουν οι γερμανοί που επανασχεδίασαν το G3....  ;D ;D ;D

Συμφωνώ απολύτος!! G36c rules! Έχει λειτουργικότητα, πρακτικότητα, αξιοπιστία, σύγχρονο σχεδιασμό και είναι και H&K (δλδ γερμανικό!).

Samael

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ FAMAS. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛOI ΤΟ ΜΙΣΟΥΝΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛOI ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ  :D
SAMAEL
Samael

Ατροτος

Παράθεση από: Samael στις  19 Μαΐου 2010, 13:01:21 ΜΜ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ FAMAS. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛOI ΤΟ ΜΙΣΟΥΝΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛOI ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ  :D
SAMAEL

Εγώ το θεορο πολύ καλό σαν όπλο αλλά με χάλια σχήμα

Samael

Samael

Ιστιμπεη

G36 γιατι ειναι αξιοπιστο HK G36 Over the Beach Test και το εχουν εμπιστευθει πολλες χωρες

Vangelis

To STEYR AUG.

Έχει πολύ καλό κράτημα ενώ η θέση σκόπευσης βολεύει πολύ ειδικά όταν γίνεται συχνά "Πύρ και Κίνηση", χωρίς να κουράζει.

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

pianist

G36C της TM ......Δε το εχω παρει ακομα αλλα συντομα......Με το που θα πληρωθω φευγω για airsoft centre......Πρεπει να ειναι οπλαρα.....

Ατροτος

Εγω ειχα πει ΑΚ-47 αλλα τωρα λεω THOMPSON

ernestos

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Faceman

G36C αξιοπιστο...γερμανικο...αλλα λιγο βαρυ :-\ ....τωρα για δευτερο λεω να παρω το M4 CQB-R FLAT DARK EARTH ;)

WhiskeyX-ray

M4 αφενος γιατι ειναι πολυ καλη πλατφορμα και αφετερου λογω της υπαρξης του ΤΜ Μ4 Sopmod που απεκτησα πριν λιγες μερες. Χωρις αυτο να σημαινει οτι στο μελλον δεν θα μπω στον πειρασμο του RealSword Τype 56-1...

el.cind

εγω ψηφιζω G36C ( το οποιο και ειμαι κατοχως )
                2) ΜP5
                3) FAMAS ( μαλον θα ειναι το επομενω AEG )
                4) M4
ΣΟΡΥ παιδια ειμαι πλεονεκτης το ξερω μ"αρεσουν ολλααααααααα....!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

master

Απλά είναι γ..... ας πω καλύτερα ότι είναι απίστευτο!!!!! :D :D :D :D :D
Master
Nightmare

pantelos

ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΑΧΗ

gioalex

Παράθεση από: Faceman στις  06 Οκτ 2010, 17:25:34 ΜΜ
G36C αξιοπιστο...γερμανικο...αλλα λιγο βαρυ :-\ ....τωρα για δευτερο λεω να παρω το M4 CQB-R FLAT DARK EARTH ;)

Δεν θα το έλεγα βαρύ το G36C. Εμένα μια χαρά με έχει βολέψει...

RangerG36C

Εγω παιδια, ημουν, ειμαι, και θα ειμαι οπαδος του G36 αλλα γενικα μ'αρεσουν ολα τα οπλα την ψηφοφοριας.
Οι Ελληνες δεν πολεμάν σαν ήρωες, οι ηρωες πολεμάν σαν Ελληνες. Γ. Τσορτσιλ

LuBu

Μ4Α1 SOPMOD Της Marui πιστευω πως δεν θα βρω αλλο καλυτερο εργαλειο απ' αυτο.

blob

Δεν είδα κανένα να μιλάει για G&G FN2000 ή αλλιώς G2010 ή αλλίως κουπί...

To έχει δουλέψει ποτέ κανείς το εργαλείο;
They've got us surrounded again! Poor bastards..."
-Creighton Abrahms