Βαση Νατο 25/3/2018 Capture the Flag Friendly Game

Ξεκίνησε από Aggpsp, 19 Mar 2018, 22:27:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dimcossie

AKA HELLMARINE

Thespius

Back to base.Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που το διοργάνωσε και την προσπάθεια της.
ΔΕΝ θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που δεν λέγαν να βγούνε ΕΞΩ αν και φάγανε πολλές.Και προπάντων δεν θα ήθελα να ευχαριστήσω το παλικάρι που μου έκανε ένα σημάδι ΝΑ στο κούτελο ενώ είχε τόσες επιλογές για το σώμα μου.ΠΟΤΕ δεν έριξα σε κεφάλι κανενός γιατί πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο.
Αν και 2ο παιχνίδι για μένα με βάζει σε σκέψεις αν θα πάω για 3ο.Ίσως όταν πάρω όλα τα πράματα και ντυθώ σαν αστακός να ξανά προσπαθήσω.
Δεν τα λέω για να προσβάλλω την ομάδα που το διοργάνωσε και θα ήθελα να τους ξανά ευχαριστήσω.

Angreod

Καλησπέρα φίλε μου. Πρώτα απ όλα καλώς ήρθες στον όχι και τόσο ρόδινο κόσμο του airsoft. Κατά δεύτερον θα ήθελα να πας και σε τρίτο και σε τέταρτο και σε εκατοστό παιχνίδι. Οι "αθάνατοι" πάντα θα υπάρχουν, δυστυχώς, και τα χτυπήματα επίσης. Οσο και να προσπαθεί η κάθε διοργάνωση,που η συγκεκριμένη είναι πολύ σωστη.Κοίτα να είσαι εσύ πάνω απ' όλα σωστός και οι κακοί αργά ή γρήγορα θα φύγουν από το χώρο. Ελπίζω να συνεχίσεις να παίζεις και να περνάς καλά.