ΑΚ-47 η ΑΚ-74

Ξεκίνησε από nikos, 15 Σεπ 2009, 13:45:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos

Μετα απο περιπλανηση αρκετων μηνων στα αμερικανικου τυπου AEG, και εχοντας ηδη δυο, Μ-14 και Μ-4 αποφασισα να αγορασω ενα ΑΚ-47 η ΑΚ-74.
Θα ηθελα μερικες γνωμες για τις μαρκες που κυκλοφορουν, απο τους φανατικους των ΑΚ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"

Hornet

Αριστη μαρκα για ακ47/74 ειναι τα VFC οπως τουλαχιστον λενε στο φορουμ,αλλα εχοντας και ιδιος κανει πολυ ερευνα εχω καταληξει σε αυτη την μαρκα μετα απο πολλα reviews.Επισης το ακ47 της tokyo marui θεωρειται απο το καλυτερα αλλα ειναι πλαστικο ενω το VFC απο ατσαλι και ξυλο προσδιδοντας ετσι περισσοτερο ρεαλισμο και σταθεροτητα.Μην νομιζεις οτι το marui τριζει κλπ,απλα αλλο πλαστικο και αλλο ατσαλι εφοσον ειναι καλης κατασκευης.Ακομα τα VFC εχουν blowback ενω τα marui οχι.Υπαρχουν ακομα οι JG,cyma οι οποιες ειναι κινεζικες και φθηνες σχετικα καλα οπως λενε αλλα μην περιμενεις παρα πολλα.Ελπιζω να σε βοηθησα  :) :) :)
you'll fire your musket but l'll run you through...

queef

Από φθηνά CYMA,από ακριβά VFC.Σκέψου πόσα δίνεις και κινήσου αναλόγως.

pakatsao

έχω CYMA ΑΚ 47S. Πολύ ευχαριστημένος αλλά άν θέλεις να το έχεις για παιχνίδια του κατεβάζεις το ελατήριο (βγάζει 480fps) αλλά μάλλον δεν θα το αλλάξω. Θα το έχω για κουτάκια. Πολυ καλή ευθυβολια κτλ . Αλλά ο atsalokotos που είναι fun του είδους θα σου πεί περισσότερα. έχει και VFC νομίζω το οποίο το ζηλεύω. Αλλά μου φάνηκε ακριβό.

nikos

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, θα προσπαθησω να εξαντλησω το θεμα πριν αποφασισω.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"