BOMB SQUAD 2 - 12/11/2017 Μεταλλεία

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 19 Οκτ 2017, 18:08:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Albatros

ευχαρισουμε πολυ για το παιχνιδι με το καλο και το επόμενο, καλη ξεκούραση σε όλους

Rebels Hellenic Airsoft Team
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Frog

Εκ μέρους της ομάδας F.R.O.G TEAM (μέλη του συλλόγου Λειβαδειας)
Ευχαριστούμε για το σημερινό παιχνίδι.Όλα ήταν τέλεια με την αδρεναλίνη στα ύψη..
Ευχαριστούμε όλους τους διοργανωτές και συντελεστές που κουράστηκαν και τρέξανε για να γίνει όλο αυτό.....Ευχαριστούμε και την ψυχή των σεναρίων Λεωνιδα(Leonardo)...
Αναμονή
για το επόμενο παιχνίδι.

tsarami

Αν και λογω της αποστολης μας δεν ειδαμε και πολλα πραγματα εχω να πω πως το παιχνιδι ηταν πραγματικα εντυπωσιακο.Το μπραβο ειναι λιγο μπροστα σε αυτο που οργανωσατε σημερα.Ως reapers σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε παντα σε τετοια παιχνιδια.

spyros_pap

Πολύ ωραίο το παιχνίδι και μπράβο σε όσα παιδιά το έτρεξαν ώστε να παίξουμε εμείς !!! :)
Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα δεν είχε σχέση με το παιχνίδι ή την διοργάνωση  ήταν με του παίκτες (όχι όλους ).

Αγαπητοί συμπαίκτες ....
Το δάσος δεν είναι ο κάδος απορριμάτων σας. Σακουλάκια από bb`s μπουκαλάκια  πλαστικά ποτήρια και ότι άλλο στο αμάξι σας και όχι στο βουνό .
Το βουνό είναι για όλους μας και εκεί ξεφεύγουμε για λίγες ώρες από τα προβλήματα μας, τα σκουπίδια ο καθένας στο αμάξι του .
  Ξεκαθαρίζοντας την θέση μου από τώρα την θέση την επόμενη φορά που θα δω άτομο να πετάει τα σκουπίδια του στο δάσος θα του πω ευγενικά  να το μαζέψει  ... και ελπίζω να το κάνει..
βασικά εύχομαι να μην το κάνει κανείς αν υπάρχει λίγος πολιτισμός   ακόμα.

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες για τη συμπεριφορά τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα  την ομάδα EOD -US Navy EOD Mobile Unit 3 (Κώστα, Μάριο, Δημήτρη)
για το μεράκι που έχουν ρίξει σε αυτό που κάνουν.
Τον Λευτέρη (Team Leader των FROG) που με βοήθησε στο μέτρημα,
την Ειρήνη για το τρέξιμο που έριξε για τις φωτογραφίες
και τον Κουπκα( Γ. Μεταξά) για την προσφορά του στα buggy.

Οι φώτος του παιχνιδιού  θα ανέβουν σύντομα στη σελίδα του Airsoft Club

KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. !!!!!

Taylor

Εκ μέρους της ομάδας των E.O.D θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλους τους μαχητές που συμμετείχαν κ ελπίζω τα όποια παρατράγουδα συνέβησαν να αποτελούν παρελθόν.Ιδιαιτέρως ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Λεωνίδα που διοργάνωσε με επιτυχία το παιχνίδι βασισμένο στα πρότυπα της ομάδας μας κ στο αντικείμενο μας,την ομάδα με τα buggies που μας κάλυπταν απο τους "κακούς" Αφγανούς όλη την ώρα(ο οδηγός του ενός με πήγε κ βόλτα κ γούσταρα ;D) κ την φωτογράφο για τις ωραίες φωτο κ την υπομονή της.
Να είμαστε καλά κ ελπίζω να τα ξαναπούμε λιαν συντόμως.Καλή εβδομάδα σε όλους! :)

#LEONARDO-SWORDFISH#

Οι φωτογραφίες του παιχνιδιού μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα του  Airsoft Club στο FB
https://www.facebook.com/pg/airsoft.club.greece/photos/?tab=album&album_id=1590403177664735

όπως επίσης περισσότερες και video
στο Athens Airsoft Group
https://www.facebook.com/groups/54917789976/?fref=ts
και στο οποίο θα αναρτηθεί και γραπτό debriefin του σεναρίου.