καθαρισμος καμελμπακ??

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 28 Mar 2011, 13:36:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

χθες χρησιμοποιησα για πρωτη φορα το καμελμπακ μ,αλλα αφου το επλυνα με σαπουνι ακομη κ χ8ες ειχε το νερο τη γευση του πλαστικου,τι να κανω??πως μπορω να το κανω να μ μυριζει πλαστικο??

theosarr

Δοκίμασε οδοντόκρεμα... στο παγούρι του Ε.Σ. έπιασε το κόλπο όταν υπηρετούσα.
When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

WhiskeyX-ray

Εξίσου καλή δουλειά κάνει και το στοματικό διάλυμα (Listerine κλπ)

Nick Babouinos

οδοντοκρεμα καλη φαση θα το κανω ,το στοματικο δυαλυμα δε παιζει να το καταστρεψει το πλαστικο??κ μετα αφου στεγνωσει καλα το ξαναβαζω στη θεση του η πρεπει να μενει ανοιχτο το καπακι??

WhiskeyX-ray

Όχι, δεν έχει φόβο το πλαστικό. Yπάρχει και η εναλλακτική λύση της μαγειρικής σόδας (2 κουταλάκια σε νερό και καλό ξέβγαλμα) αλλά δεν την έχω δοκιμάσει για να σου πω αν όντως κάνει δουλειά. Όσο για το καπάκι, προσωπικά το αφήνω ανοιχτό μετά το καθάρισμα για να κυκλοφορεί ο αέρας και ξεπλένω καλά το υδροδοχείο με νερό πριν την επόμενη χρήση.

Nick Babouinos

οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω κ ελπιζω να φυγουν οι μυρωδιες!!!οχι τπτ μη μασ παει κ αιμα κ τρεχουμε κ δε φτανουμε!!!

elricd

Αιμα δε θα σε παει με τπτ...Εμενα 2 φιλαρακια χρησιμοποιησαν ξυδι...Δεν κρατησε μυρωδια ...Εγω προσωπικα απλα το ξεπλυνα κ δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα :D
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Nick Babouinos

ξυδι εβαλα ενα της πλακασ που ειχα αλλα μυριζει γιαυτο κ ανοιξα το θεμα!!!