Νεοσύλλεκτος και άσχετος

Ξεκίνησε από Σίμος Φ., 26 Απρ 2017, 15:45:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Σίμος Φ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Γράφτηκα μόλις σήμερα το πρωί στο forum και όπως λέει ο τίτλος του θέματος είμαι νέος και άσχετος. Ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ξανασυζητηθεί κάτι απο τα παρακάτω που θα ρωτήσω. Θέλω να ασχοληθώ με το airsoft, όπως τα περισσότερα αγόρια έτσι κι εγω εχω απο μικρός τρέλα με τα όπλα και το airsoft (είμαι 21 ετών παρεμπιπτώντος), μου ανεβάζει την αδρεναλίνη μόνο και μόνο στη σκέψη. Έχω πληροφοριθεί οτι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη για προπόνηση εκτος απο εκείνα που διοργανώνονται τα παιχνίδια. Σχετικά με αυτό λοιπόν:
1) Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή σε κάποιο παιχνίδι? Μπορώ να δηλώσω κατευθείαν πριν την έναρξη ή πρεπει να εχω δηλώσει απο πριν?
2) Πρέπει να είμαι σε κάποια ομάδα ή να έχω δική μου ομάδα?
3) Πως μπορώ να μπω σε κάποια ομάδα?
4) Μπορώ να παρακολουθησω κάποιο παιχνίδι χωρίς να συμμετέχω? Χρειάζομαι κάποιον εξοπλισμό για την προστασία μου σε αυτη την περίπτωση?
5) Κάθε πότε διοργανώνονται παιχνίδια? Μπορώ όταν δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι να προπονούμαι σε εκείνα τα μέρη?
Ευχαριστώ προαιρετικά για τις όποιες απαντήσεις και συγγνώμη για την μακρηγορία.

JUDGE

Καλησπερα Σίμο και καλως ορισες στο χομπι.
1) μπορεις μεσα απο το φορουμ στο σημειο που λεει ''Πεδίο μάχης - διοργανώσεις παιχνιδιών, πίστες, συναντήσεις'' να δεις τι παιχνιδια διοργανωνονται κοντα σου. μπορεις να φτιαξεις μεσα στο φορουμ και θεμα οπoυ θα λες απο που εισαι και οι ψαχνεις καποια ομαδα να ξεκινησεις.
2)Μπορεις να δηλωσεις σημετοχη μεσα απο εδω και οταν πας θα πρεπει να εχεις ακριβως οτι λεει ο καθε διοργανωτης στους κανονες.
3)Σε ομαδα μπαινεις αν βρεις μεσα απο το φορουμ καποιους που να ''ταιριαζεις'' αυτο ειναι δικο σου θεμα.
4)σε συνεννοηση με τον διοργανωτη μπορεις να παρακολουθησεις αλλα παντα φοραμε γυαλια και προστασια υπολοιπου προσωπου.
5)Συνηθως καθε κυριακη εχει παιχνιδι αναρτημενο.Αν μπεις σε ομαδα ισως εχετε και πριβε δλδ δεν θα αναρτονται στο φορουμ αλλα θα γινονται σε καποιο σημειο ισως αν πας τυχαια για προπονηση να πετυχεις καποια ομαδα.
Καλυτερα βρες καποια ατομα μεσα απο το φορουμ πηγαινε μαζι τους ,μην φοβασαι να δοκιμασεις με διαφορετικα ατομα ,καθε φορα απο τον καθενα θα παρεις τις πληροφοριες που θα χρειαστεις για να συνεχισεις.
Βοηθεια για αρχη: ασχετα τι τυπος airsoft οπλου σου αρεσει κοιτα πανω απο ολα να το αγορασεις καινουργιο και να υπαρχουν πληθορα ανταλλακτικων στην αγορα.
Πχ ωραιο ειναι το TAVOR, P90 κτλ αλλα αν κατι χαλασει που δεν μοιαζει με αλλο κομματι την πατησες.
Κοιτα καλυτερα πχ κατι σε G36 και προσωπικα υπαρχει μοντελο που βγαινει με γρηγορη αλλαγη ελατηριου ωστε να μπορεις να παιζεις σε ολα τα πεδια ανεξαρτητως οριων fps αφου θα μπορεις να τα αυξομειωνεις αναλογως.
http://www.airsoftclub.gr/airsoft-guns/aeg/931-949-953-961-941-962-g3-g36/h-k-g36c-competition-version.html
Καλη συνεχεια.

Σίμος Φ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τις συμβουλές.
TAVOR εννοείς αυτο?
http://www.airsoftclub.gr/airsoft-guns/aeg/famas-steyr-aug/tavor-t21-explorer-version-black.html

JUDGE

Ναι αυτο εννοω.πολυ ωραιο και εχω παιξει κιολας με ενος φιλου αλλα φαντασουν οτι καποια κομματια ειναι μοναδικα μεσα οπως το gearbox.γενικα να σκεφτεσαι οτι ολα μπορει να συμβουν και να χασεις κατι ή να σπασει κατι που κανεις δεν του εχει τυχει αρα δυσκολα θα το βρεις.
Καλα ειναι τα Μ4 ,ΑΚ ,ΜΡ5 ,G36. υπαρχουν πολλα ανταλλακτικα και ακομα και μεταξυ του εχουν κοινα κομματια αναλογα με το Version του gearbox.
Προτεινω το G36 γτ εχει καποια καλα χαρακτηριστικα.Εσωτερικα ισως να μην ειναι τελειο μιας και που ειναι κινεζικο αλλα σιγουρα με τον καιρο θα το αναβαθμισεις.σχεδον ολοι το κανουν.

Σίμος Φ.

Θα το ψάξω κι εγώ, θα ρωτήσω κιόλας στο μαγαζι όταν πάω να αγοράσω δεν θα πάω στα τυφλά. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια.