13-9-09 <<ΟΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ>>ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.

Ξεκίνησε από ZINJA, 04 Σεπ 2009, 20:52:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΩ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΜΑΖΙ ΣΑς
                                 ΤΟ ΔΑΣΟς ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΞΟΕς ΣΥΝΘΗΚΕς ΠΑΙΔΕς! ;D
                                 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΑ ΒΡΑΧΟΥΜΕ ;)
                                 ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!
                                  ΟΡΓΑΝΟΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ!ΚΑΛΥΨΕΤΑ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΑΛΛΑΓΗ ΤΗς ΕΧΕΙ 0.50 ΛΕΠΤΑ
                                   ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΞΟΕς ΣΥΝΘΗΚΕς ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ
                                   ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥς ΤΟ ΕΞΤΡΙΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΝΤΕΝΤΕς
                                   ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ! ;D :D ;)
                                   ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς(ΑΠΟ ΘΑΝΟ>(ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΣΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ) ;D
                                   ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑς ΠΟΡΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΤΙς ΑΝΤΙΞΟΕς ΣΥΝΘΗΚΕς ;D
                                   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ----ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑς ΟΜΠΡΕΛΕς ΣΤΟ ΣΥΔΕΡΟ ΨΙΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟΤΙΚΗ ΤΕΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ!!!!!! ;)

Η ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑς ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
                                    ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ <<<<<<ΠΟΛΕΜΟ>>>>>ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;) ;)
                                    ΜΕ     ΕΚΤΙΜΗΣΗ    ΚΑΙ     ΣΕΒΑΣΜΟ    ZINJA :) :) :) :) :) :) :)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙς Ε.Μ.Υ
Πρόγνωση για 13/09/2009

Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές και γρήγορη βελτίωση προβλέπεται την Κυριακή για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα αυξηθούν. Βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, ενώ τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων και στα υπόλοιπα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι, στα ανατολικά βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, εξασθενούντες βαθμιαία και στρεφόμενοι σε νότιους νοτιοανατολικούς.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να καταγράψει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή  13/09/2009     03:00         18 °C      84%     5 Μποφόρ B             ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ     
Κυριακή 13/09/2009    09:00       19 °C    77%    3 Μποφόρ ΒΔ          ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ    
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Θάνος

Παράθεση από: FrankCastle στις  12 Σεπ 2009, 02:47:27 ΠΜ
kai pou einai to meros? ???

Εδώ
http://img24.imageshack.us/img24/8121/85765126.jpg

Εγώ άμα βρέχει δεν έρχομαι, ούτε με ..... ΒΒς.  8)
keep safe distance...

ZINJA

Παράθεση από: Θάνος στις  12 Σεπ 2009, 10:52:22 ΠΜ
Εδώ
http://img24.imageshack.us/img24/8121/85765126.jpg

Εγώ άμα βρέχει δεν έρχομαι, ούτε με ..... ΒΒς.  8)

ουτε σταλα δε θα ριξει!διαβασε τη γραφω παραπανω!το ε.μ.υ ειπε μονο συννεφα και μαλιστα αραια!απο δευτερα χαλαει ο καιρος
εξαλου ο ΘΕΟς θελει να παιξουμε γιατι ειμαστε καλα παιδακια,δεν ειμαστε :D ;D ;) :-*

Ι-4

Kallistos

Ready... Steady... Fire...!!!

pakatsao

τουλάχιστον 72 οι συμμετοχές  :o !!! είστε σίγουροι ότι φθάνει ο χώρος ή θα κυνηγιόμαστε και μέσα στην Καισαριανή ?

ZINJA

Παράθεση από: pakatsao στις  12 Σεπ 2009, 15:01:37 ΜΜ
τουλάχιστον 72 οι συμμετοχές  :o !!! είστε σίγουροι ότι φθάνει ο χώρος ή θα κυνηγιόμαστε και μέσα στην Καισαριανή ?

τουλαχιστον 100 ατομα χωραει και ευχομαι να γινουμε τοσοι με αυτους που δεν εχουνε δηλωση ακομα!
θα γινει του ββς αυριο παιδακια! ;D

ενα σεναριο ολο τρελα και πολλυ φαντασια παιδακια!!!!!!!!!!!!! ;)

Ι-4

Constantinos

Μετά τα 7.62 επιστροφή στα BB's!!!

cgwolf

Αύριο εκτός απροόπτου κι εγώ μέσα!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

pit

MESA +4

grenadier

Το κακό είναι ότι με όλη αυτή την βροχή και την άτιμη υγρασία των τελευταίων ημερών,  >:( εμένα με έχει πιάσει το αυχενικό μου σύνδρομο και με το ζόρι μπορώ και κινούμαι. Αν αύριο είναι στεγνά και μπορώ να κινηθώ άνετα όπως και σήμερα που είμαι κάπως καλύτερα θα εμφανιστώ, αν όχι θα ζητήσω την κατανόησή σας.  :(  :(

vagelis521

ρε θα κανουμε μεγαλο σαματα αυριο σου λεω!!!zinja οταν ειχα πει για τα σουβλακια δεν υπολογιζα 75 ατομα...αν το ελεγα σοβαρα θα επρεπε να παρεισ δανειο για να μας ταισες! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P

Hunter

**Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ**

leonardo sunbird

Η Ε.Μ.Υ επροεβλεψε βροχές και καταιγίδες
και όμως εμαζευτηκαν 80(ογδόντα) θεριακλήδες
Ο ήλιος ήτο λαμπερός τα συνεφα λουφάξαν
και οι Airsofters με χαρά τα όπλα τους αρπάξαν

1000δες ββ'ς πέσανε περασαμε ωραία
τι άλλο θες απ'τη ζωη...μια όμορφη παρέα....

Δεν είχαμε κραγιόν (κόκκινη ομαδα)
είμασταν τα κανάρια (κίτρινη ομάδα)
Ειμαστε οι Ταν ή επί Τ.Α.S
τα πρώτα παλληκαρια.......

:) :)

passenger

vivident

a ρε zinja! τι έκανες πάνω στα δέντρα! το σενάριο δεν έλεγε τίποτα για tarzan!

Falcon

εεε καλα, ο ZINJA ειναι Η φαση!!!!! Περασαμε ωραια κι οπως ειπαμε, σημερινος νικητης, ηταν τα ΒΒς κι ο καθε ενας που συμμετειχε σε αυτο το υπεροχο παιχνιδι!!! Αντε και καλυτερα!!  :D :D :D

Θάνος

Φίλε Zinja, ευχαριστούμε γιά όλα. Γιά την κούραση καί το χρόνο που διέθεσες γιά να φέρεις εις πέρας το σενάριο καί να περάσουμε όλοι καλά. Οι συμμετοχές πολλές, πρέπει να ξεπέρασαν τα 80-85 άτομα, μαζί με τα παιδιά που έφτασαν αργοπορημένα (βλέπε Atsalakotos π.χ.) :P, τα νερά που πρόσφερες δωρεάν έγιναν ανάρπαστα, (προτείνω να κρατάς μερικά "καβάτζα" καί γιά σένα).  ;D
Ο καιρός βοήθησε καί όλα πήγαν καλά καί πέσανε πολλά ΒΒς, έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν το ζητούμενο καί να περάσουμε καλά καί να διασκεδάσουμε.
Ευχαριστούμε καί πάλι καί πάντα τέτοια.

σημ. από φωτογραφίες πήγες καλά, έχεις κι αυτή τη φωτογένεια βρε παιδί μου, τραβάς την κάμερα σαν μαγνήτης.  :-*
keep safe distance...

ZINJA

Καλημερα σε ολους!
ΕΥΖΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω οσους παρεβρεθικαν στι πεδιο!((((((85))))))) παρακαλω.
   Ευχαριστω οσους βοηθησαν τους νεους παιχτες να μπουν στο νοημα του παιχνιδιου!
   Ευχαριστω τον φαλκον που με βοηθησε να μαζεψουμε τα σκουπιδια!
   Ευχαριστω το λεωνιδζ που πηρε μαζι του τα σκουπιδια για να πεταξει!
   Πιστευω πως ητανε μια μερα με πολλυ ββς με μιδαμινα παρατραγουδα!
   Ευχαριστω το ΘΑΝΟ που αφησε το παιχνιδι του και εβγαζε βιντεο και φωτογραφιες!
   Ευχαριστω το φιλο που εφερε τα διακρητικα να ξεχωριζουμε τις ομαδες!
   Ευχαριστω τα παιδια που βοηθησαν πολλα παιδια να φτιαξουν τα <οπλα τους>και τελικα να πεξουν και να μην χαλασουν τη μερα τους!
   ΤΕΛΟς ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΧΗς ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗ ΟΛΟΥς ΕΜΑς!

ΠΑΡΑΤΙΡΙΣΕΙς.

Οπως παντα υπηρχαν  ΑΘΑΝΑΤΟΙ οι οποιοι ευτηχως ηταν πολλοι λιγοι και δεν διμιουργηθηκε κανενα προβλημα.
ΜΕτα αλο τιλεφωνο που δεχτηκα καποιος παιχτης εκανε κατι πολυ σοβαρο_-,εριξε ριπη σε κεφαλι,με αποτελεσμα το ατομο αυτο να χτηπηση και να μην ειναι καλα τωρα και να εχει φοβερα σιμαδια και πονο στο κεφαλι!Το ωραιο ειναι οτι ο συγκεκριμενος παιχτης που εριξε τη ριπη παντα φωναζει να μην το κανει κανενας γιατι θα αποβληθει!και ουτε εκανε και κατι και δεν ζητησε και συγνωμη!παρολο που εισαι πολυ καλος φιλος δε ξηγηθικες καλα!
Το μεγαλιτερο παρατραγουδο ειναι οτι πιαστηκε στα πρασα παιχτης καμουφλαρισμενος ετων 15 χρονων να προσπαθει να πεξει!
ευτηχως ομως για καλη μου τιχη το επαισα στα πρασα και τον εδιωξα μαζι με τον πατερα του που εκανε το <<<παπα>>>!
Ζητησα να μαζεψετε ο καθενας τα μπουκαλακια του νερου και τα σκουπιδια,σχεδον ολοι τα πεταξατε στο πεδιο    ΓΙΑΤΙ?

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΛΟΥς ΤΟΥς ΠΑΙΧΤΕς ΚΑΙ ΟΣΟΥς ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ!
Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη και αν ειλα και κατι που πηραξε καποιον!

ΤΕΛΟς ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΕΧΝΕΙΔΙΑ ΧΩΡΙς ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.... ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D

Ι-4

Goodspeed

Καλή εβδομάδα σε όλους...

Στην υποψία και μόνο ότι αυτός που έριξε την ριπή στο κεφάλι μπορεί να ήμουν εγώ και μετά από επικοινωνία με τον Zinja η οποία μου τπ επιβεβαίωσε, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Παναγιώτη. :-[

Η απόσταση ήταν τουλάχιστον 20 μέτρα, και οι δύο ήμασταν πρηνηδόν καλυμμένοι πίσω από κλαδιά και κορμούς. Έριξα ριπή 10-15 bbs και δυστυχώς τον βρήκαν στο κεφάλι. Σε καμμία περίπτωση δεν έγινε σκόπιμα και ζητώ και πάλι συγνώμη.

Ριπές στο πρόσωπο και στο κεφάλι δέχτηκα κι εγώ 2-3 φορές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και από πιο κοντινή απόσταση αλλά ευτυχώς η full face έκανε την δουλεία της.

Όσο για το 15χρονο, μπράβο Zinja που τον είδες και σαν πατέρας να δώσω τα "συγχαρίκια" μου στον πατέρα του !!
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

alekoukos_kalashnikov

Συγχαρητητρια στον zinja για την οργανωση και τον Θανο για τη θυσια που εκανε για να μας βγαλει φωτογραφιες!!!Ηταν η πρωτη μου φορα στο πεδιο της Καισαριανης και πραγματικα ηταν πολυ ομορφα...Δυστυχως καμια ομαδα δεν καταφερε να παρει πυραυλο,αλλα ευτυχως τα bb's επεφταν βροχη!!!!!!!!!

Υ.Γ--->οσο για το συμβαν που αναφερθηκε πιο πανω.....Μηπως ειναι καιρος να σκεφτουμε σοβαρα(περαν των οριων fps και των greeklish)και την χρηση full face μασκας???????????? ;D-----> :o------> :D
why so serious...?