ΕΡΩΤΗΣΗ!

Ξεκίνησε από Giakman, 21 Απρ 2016, 19:07:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Giakman

Καλησπερα ειμαι πολυ νεος με το αντικειμενο και θα ηθελα πολυ να μου πει καποιος τι διαφορες εχουν τα οπλα αεριου απο τα οπλα ελατηριου και απο τα ηλεκτροκινητα.

ευχαριστω

Nick_the_Greek

Τα μεν δουλεύουν με μπαταρία τα δε με αέριο τα άλλα με ελατήριο  ;D ;D 8)
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Giakman

χαχα..αυτο το καταλαβα και εγω  ;D εννοω τι ειναι πιο καλο, πιο ανθεκτικο, αξιοπιστο πιο δυνατο

Nick_the_Greek

Κοίτα το πιο καλό ειναι κατι σχετικό οπότε δεν μπορώ να σου πω γενικά πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμενος.
Η δύναμη δεν έχει να κάνει με τον αν είναι αερίου ή ηλεκτρικό ή ελατηριου όλα μπορείς να τα κάνεις ποιο δυνατά ή ποιο αδύναμα
Ανθεκτικό παλι και αξιόπιστο είναι κάτι γενικό Έχει να κάνει πάλι ανάλογα με το όπλο και όχι με τον τύπο λειτουργίας του

Γενικά αν θέλεις να ξεκινήσεις με το άθλημα κοίτα καλύτερα για κάποιο AEG δηλαδή ηλεκτρικό τώρα το σχέδιο έχει να κάνει με τα γούστα σου καθαρά
Επίσης θα σου έλεγα να μην πάρεις sniper Για πρώτο όπλο.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Giakman

οταν λεω καλο εννοω κατι το οποιο να μην χρειαστει να το αλλαξω μολις καταλαβω τι γινεται με την ολη κατασταση του airsoft.
γενικα θα ηθελα κατι σε αυτοματο τυπου Μ16-ΑΚ και θελω να ειναι αρκετα ρεαλιστικο και απο οτι ειδα τα αεριου ειναι λιγο

Nick_the_Greek

Αερίου δεν 7Α σου πρότεινα για πρώτο όπλο εκτός αν θες να δώσεις πολλά λεφτά
Εγώ θα σου έλεγα για AEG Γενικά μέχρι πόσα θέλεις να δώσεις ;;;

Giakman

μιλησα και με ενα ακομα παιδι και μου ειπε τι παιζει με τα αεριου.. :-\
τωρα στο οικονομικο θεμα σκεφτομαι οτι θα πρεπει να παρω και εξοπλισμο αλλα απο την αλλη αν κατι σου μπει στο ματι και σου αρεσει ξερετε πως ειναι αυτα τα πραγματα.αν ειναι τοσο καλο και τοσο ωραιο κομματια να γινει θα το παρω με λιγη οικονομια!

Nick_the_Greek

Τα αερίου είναι απλά πιο " ιδιότροπα " από τα ηλεκτρικά για αυτό λέω ότι για πρώτο δεν θα στο πρότεινα κατά τα άλλα μια χαρά είναι.
Τώρα ως προς την ερώτηση που σου έκανα πριν τα αν θα σου αρέσει στο μάτι κάτι ή όχι εγώ δεν μπορώ να το ξέρω καθώς και τον λόγο που δεν θα σου αρέσει ή όχι οπότε το πιο απλό ( με αυτό το σκεπτικό ) είναι να πας στο μαγαζί και να πάρεις ότι σου αρέσει διαφορετικά αν μου πεις π.χ. μπορώ να δώσω μέχρι 200€ , εγώ μπορώ να σου πω κάποια μοντέλα που για τα λεφτά αυτά εγώ θεωρώ καλά . Αυτή είναι η βοήθεια που μπορώ εγώ να σου δώσω τώρα αν σου αρέσει κάτι ποιό ακριβό περισσότερο ή το τι είναι ακριβό για εσένα και το όχι ή το αν θα το πάρεις άμεσα ή αν θα κάνεις οικονομία είναι θέματα στα οποία  όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Ελπίζω να βοήθησα

Giakman

σαφως και βοηθας ομως το προβλημα μου ειναι οτι στην θεσσαλονικη οπου και μενω δεν εχει ποικιλια στα μαγαζια και αθηνα δεν με βλεπω να πηγαινω στα κοντα.
για τα αεριου μου ειπε οτι δεν παιζουν τοσο καλα σε χαμηλες θερμοκρασιες αλλα ποσο χειροτερα δηλαδη μπορει να παιζει?
για οπλο σκεφτομαι μεχρι 400e να δωσω

Nick_the_Greek

Στο κρύο τα αερίου " χάνουν " fps αλλά αυτό πάλι είναι πολύ γενικό , για αερίου γενικά μην κοιτάς για αρχή τα καλά ει αι πολύ ακριβά και μόνο από εξωτερικό θα τα βρεις
Αφού θες να δώσεις περίπου 400€ κοίτα για VFC ηλεκτρικό είναι άριστα όπλα μηχανικά καθώς και εμφανισιακά εγώ έχω 3 όπλα αυτής της εταιρίας 2 Μ4 και ένα scar και δεν είχα ποτέ πρόβλημα όσο τα είχα μαμά και στα τρία ανέβασα λίγο τα fps χωρίς πάλι κανένα πρόβλημα. Από εμφάνιση πάλι είναι άριστα

Nick_the_Greek