Διαρροή Power Gas Από ΜΕU

Ξεκίνησε από Mozart, 30 Οκτ 2009, 14:24:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mozart

Καλησπέρα airsofters. Θα ήθελα να ρωτήσω ποσο κρατάει ένας full με power gas γεμιστήρας (το κράτησα για 5 seconds).
Έχω μια μικρή υποψία ότι χάνει gas.
Μπορεί να συμβαίνει αυτό? Τι μπορεί να το προκάλεσε?
Πως φτιάχνει?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων...
I'm gonna make you an offer you can't refuse...

Dadias

φθαρμένα ο-rings ή θέλει σφήξιμο η βαλβίδα απο κάτω

Falcon

Παράθεση από: Mozart στις  30 Οκτ 2009, 14:24:12 ΜΜ
Καλησπέρα airsofters. Θα ήθελα να ρωτήσω ποσο κρατάει ένας full με power gas γεμιστήρας (το κράτησα για 5 seconds).
Έχω μια μικρή υποψία ότι χάνει gas.
Μπορεί να συμβαίνει αυτό? Τι μπορεί να το προκάλεσε?
Πως φτιάχνει?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων...

Μην τον υπεργεμιζεις. Απο τη στιγμη που θα δεις οτι βγαζει το αεριο απο τη βαλβιδα την ωρα που γεμιζεις, σημαινει οτι ειναι ετοιμος και δε χρειαζεται παραπανω....
Ο Dadias σου απαντησε πολυ σωστα. Σιγουρεψου οτι η βαλβιδα ειναι σφιγμενη(μπορεις να την βιδωσεις/ξεβιδωσεις με ενα ισιο καταβιδι) Μπορει να ειναι και λογω της τσιμουχας. Αν ειναι ετσι, ξεβιδωσε τη βαλβιδα, βγαλε τη τσιμουχα, πηγαινε σε ενα μαγαζι μου πουλανε τσιμουχες και ζητα μια ιδια. (φροντισε να παρεις μαζι τη φθαρμενη για δειγμα)

alegolas

Μόλις σήμερα παρέλαβα από ASC το νέο μου GBB WΕ Μ-92. Επειδή είναι η πρώτη μου επαφή με πιστόλι του είδους μου συνέβει και μένα το εξής: Μόλις γέμισα με αέριο (σίγουρα δεν υπεργέμισα γιατί το κράτησα 4-5" μόλις) άκουσα ήχο διαρροής στη βαλβίδα που γεμίζει. Ο ήχος δεν σταματούσε. Δοκίμασα μερικές βολές τις οποίες και μέτρησα ~280FPS, ενώ το ASC το δίνει 350. Το τελευταίο άνευ σημασίας, το βασικό πρόβλημα είναι η εμφανής διαρροή. Θέλει και η δική μου βαλβίδα σφίξιμο? Γιατί το δοκίμασα (χωρίς πολύ ζόρι) και φάνηκε αρκετά σφιχτή. Να τη ζορίσω λίγο ακόμη??? η θα προκαλέσω καμιά βλάβη και θα τρέχουμε?
Kefalonia Airsoft Club
http://airsoftkefalonia.com

Dadias

Καλημέρα φίλε μου, τα εξής είναι ίσως τα αίτια ,

α) φθαρμένα ο-rings

λύση: τα αλλάζεις με καινούργια

β) καθόλου o-rings , ίσως να έγινε λάθος από το εργοστάσιο και να μην τοποθετήθηκε

γ) η βαλβίδα είναι χαλαρή

λύση : θέλει σφίξιμο , πράγμα το οποίο όπως μας λές το έχεις κάνει

δ) κακοφτιαγμένη γεμιστήρα, ίσως από λάθος στην παραγωγή η γεμιστήρα σου να είναι ελατοματική

για τα FPS : παίζει σημαντικό ρόλο ο τύπος του αερίου, όπως και οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν, άλλα FPS θα έχεις το καλοκαίρι και άλλα το χειμώνα

ελπίζω να βοήθησα  :) :)

Scharfschütze

Ειναι επικινδυνη μια τετοια διαρροη?? ???
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Hornet

Κανα ΚΑΜΠΟΥΜ δεν νομιζω παντως να κανει.... ;D ;D ;D ;D
you'll fire your musket but l'll run you through...

Scharfschütze

Παράθεση από: Kaberhs στις  24 Μαρ 2010, 23:52:00 ΜΜ
Κανα ΚΑΜΠΟΥΜ δεν νομιζω παντως να κανει.... ;D ;D ;D ;D

Χιχι, ευχαριστω φιλε Λεο ;)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze