06/09/2009 - " Bring it home " Teams Tournament - Hotel (CQB)

Ξεκίνησε από Goodspeed, 29 Αυγ 2009, 02:10:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Spartan

Μπραβο ρε μαγκες(T.A.S.) παρα πολυ καλο το game!!!
Καλη η συμμαχια των HADES-TAS αλλα επρεπε να παμε τελικο.... ;D ;D ;D ;D
Γιατι νομιζετε καναμε συμαχεια μαζι σας 8) 8) 8) 8)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

leonardo sunbird

Αγαπητοί Φίλοι...
Το να χαιρεσαι ένα παιχνίδι Airsoft σαν παίκτης εχει το "κάτι".....το να χαίρεσαι ακόμα περισσοτερο ένα παιχνίδι σαν κριτής έχει την απόλυτη μαγεία του.
Να βλέπεις τον Ζίνζα στην απόλυτη έκρηξη αδρεναλίνης του,
τον Silver να σου αλλαζει δωμάτια σαν τον φαντομά,
τον Spook να σημαδεύει το παγούρι του Reagal,
τον Sapper να καλεί τους αντιπάλους "έχουμε τη σημαία ελάτε να την πάρετε",
τον Khan  από τις τρύπες του να κάνει απίστευτα "kill"
τους νέους παίκτες να αγωνιούν γιατί δε γνωρίζουν το χώρο και δε ξέρουν από που να προφυλαχθούν,
τον "Γενικό" να παίρνει ένα παιχνίδι και Κύπελλο στο ντεμαραζ,
και όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι να έχουν αψογη συμπεριφορά......
επιτρεψτέ μου να πω, ότι έπρεπε να είχαμε 76 κυπελλακια , ένα για τον καθένα ξεχωριστά.

Συγχαρητήρια Κύριοι !!!!

Αυτά τα ολίγα.. ;)
OUT!!!

Με Εκτίμηση
Leonardo !!!

mirrage

Πράγματι ήταν ωραίο και απαιτητικό το παιχνίδι καθώς η πίεση του χρόνου, του deathmach και των περιορισμένων BBs
μας έκανε να προσέχουμε το κάθε τι.
Εγώ έπαιξα με 30+30+21(sidearm)ΒΒs και τελικά στον 1 αγώνα που έκανα έριξα μόνο 4-5 μπίλιες.
Ευτυχώς πιάσαν τόπο! ;D

Είχα και μία απώλεια...
Έχασα έναν φακό σαν αυτόν από κάτω.
Αν τον βρήκε κανείς παρακαλώ να με ενημερώσει.

Fluffy Cthulu

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα στους διοργανωτές, για μια άψογη συνάντηση. Δεν θα το κρύψω, όταν είδα πόσοι έρχονται στην αρχή είχα αμφιβολίες για το κατά πόσο θα διεξαχθεί το παιχνίδι ομαλά και χωρίς παρατράγουδα. Κι όμως χαίρομαι που αποδείχθηκα απαισιόδοξος διότι το παιχνίδι τελικά ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Eternals οι οποίοι με πήραν στην ομάδα τους και συμπεριφέρθηκαν υποδειγματικά, δείχνοντας ήθος και ομαδικότητα, που τιμά και το airsoft και τους ίδιους, και ζητώ συγγνώμη που η ελλειπής μου εμπειρία δεν με άφησε να τους βοηθήσω όσο θα ήθελα μέσα στο παιχνίδι.  :)

I\'m sorry, I can\'t hear you over the sound of how awesome I am...

mirrage

Στο woodland ε?Εγώ έλεγα οτι αν βρισκόταν θα ήταν μόνο μέσα στο ξενοδοχείο.
Λόγω χρώματος το είχα ξεγραμμένο αν είχε πέσει έξω.
Anyway...Ευχαριστώ και όσο για τhn αμοιβή θα τα βρούμε σε BBs! ;D

ZINJA

Μπραβο καθαρματα τα καταφερατε τελεια!παντα τετοια και καλυτερα! :D :D :D
και το καλυτερο απο ολλα ηταν στο τελος που φαγαμε το καλυτερο γυρο του κοσμου,μιας και πηνουσα σα λυκος! ;D ;) :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Cartman

CongratZ στους διοργανωτές για το χθεσινό παιχνίδι. Σαν νέος παίχτης δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω μιας και ούτε το hotel ήξερα ούτε και εσάς.. Το πεδίο είναι απλά καταπληκτικό! Χίλια μπράβο στα δύο κομάντα που ανέλαβαν το tour του χώρου. Άκρως κατατοπιστικοί αμφότεροι. Οι υπόλοιποι παίχτες ήταν πάρα πολύ φιλικοί και πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μου άκυρες και μη και τους ευχαριστώ πολύ. Special thanks στον φίλο khan (αν θυμάμαι καλά..) που με βοήθησε πολύ στον μηδενισμό του red dot μου , στον Cthulu, στους Ι-4 που παίξαμε παρέα και στον Goodspeed που ανέλαβε την "κηδεμονία" μου εχτές.  

Αναμένω για Κυριακή σαν τρελός...
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

harvester

Ευχαριστουμε για την ομορφη εμπειρια θα ειμαστε στα πεδια των μαχων οσο ποιο συχνα μπορουμε .
Zinja εφυγα την ωρα που επαιζες οποτε σου στελνω το τηλ.  για εποικινωνια σε αυτα που συζητησαμε. 21 5760991 Μαριος.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

Haroth

Τα εύσημα στους TAS για ένα πολύ καλό event  :D

Πρώτη μου φορά στο πεδίο αυτό και νομίζω ότι είναι καταπληκτικό αν και δεν το χάρηκα όπως όλοι εσείς που γνωρίζετε τις καβάτζες  ;)

XARAMADAS

Παιδιά δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω κι εγώ εχθές, αν και το ήθελα πάρα πολύ. Διάβασα ότι περάσατε πολύ καλά. Τίποτε φωτογραφίες θα ανεβάσει κανείς, να τις δούμε και να κάνουμε χαρακίρι που δεν είμασταν και μεις εκεί;
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

Goodspeed

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με την μηχανή μου είναι στο αντίστοιχο νήμα.

Δεν έχουν την ποιότητα και τις μάχιμες στιγμές όπως οι φωτογραφίες του Θάνου αλλά είναι φωτογραφίες.  8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

MediCat

Αρχικα θελω και γω να συγχαρω την ομαδα των ΤΑΣ για την αψογη οργανωση του παιχνιδιου. Συγχαρητηρια και στους νικητες και παραστικα στους τραυματιες  ;D
Παντρεμενη με τον Mitsos_O_Yakuza

leonardo sunbird

Παράθεση από: MediCat στις  07 Σεπ 2009, 23:25:03 ΜΜ
Αρχικα θελω και γω να συγχαρω την ομαδα των ΤΑΣ για την αψογη οργανωση του παιχνιδιου. Συγχαρητηρια και στους νικητες και παραστικα στους τραυματιες  ;D

Ευχαριστώ έσενα και τον αντρα σου για το ενδιαφέρον.......  ;) ..... ΤΗΑΝKS!!!! :-*

MitsoS_O_Yakuza

Καταρχας θελω να ζητησω συγγνωμη σαυτους που δεν χαιρετησα δια χειραψιας επειδη ημουν πολυ απασχολημενος και προσηλωμενος με την προετοιμασια της ομαδας και των οπλων. Συγχαρητηρια στους νικητες και στους ηττημενους για την ευγενη τους αμιλλα. Τελος θα κλεισω με ενα τεραστιο μπραβο και ενα  ;D :-* στους διοργανωτες και φιλους μου τους ΤΑS  ;D :-* για την τελεια οργανωση τους για το παιχνιδι! Cya στα επομενα παιχνιδια
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

silver

kalispera kai apo mena, tha arxisw dinontas ta efsima stous paixtes tou telikou (reckies kai red cyrcle Vs ravenshields) giati an den penepseis kai to spiti sou tha pesei na se plakwsei, stin omada twn reckies gia tin kataktisi tou tropeou kai eidika ston geniko pou eixa tin apolafsi na paiksoume oi dio mas ton teliko sta isa . tin epomeni fora oi roloi tha antistrafoun file... xaxaxaxa. peran aftwn tha ithela na dwsw ta efsima stous T.A.S gia tin protovoulia kai tin ilopoiisi tou prwtou prwtathlimatos, pou para to sintomo xroniko diastima itan arketa kala stimeno me ti parousia kritwn etsi wste me xara na diapistwsw tin apousia kafrwn/athanatwn kai loipwn parelkomenwn. episis mou arese para poli to klima pou epikratouse kai i diathesei olwn  gia na apolafsoume tin "arwstia mas", kathws episis ka iti proselefsi pollwn kainourgiwn me diathesi kai oreksi na mathoun kai na akousoun afta pou prepei na exoun sto mialo tous otan paizoun se tetoious xwrous.

goodspeed opote thes ta leme gia na sizitisoume afto pou legame. episis ipirxe kai kapoio allo palikari pou travouse fotoes gia asxolisou na vgoun ki aftes...

loipon kai pali congrats se olous ti simetexontes kai sintoma na vrethoume kai pali se mia tetoia diorganwsi me simetoxes toses toses kai alles toses kai apo oloi tin ellada akoma.

xairetw...

Dennis

Μπραβο T.A.S. παντα τετοια παιχνιδια να διωργανωνετε!!! Συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες που ελαβαν μερος και ενα ευχαριστω στους (reckies kai red cyrcle) που ημουν στην ομαδα τους εγω και ο SOAP και βοηθησαμε ο ενας τον αλλον να φτασουμε τελικο και τελος ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον geniko που εβαλε goal στο 93'' και μονος του..

Hitman

Συγχαρητηρια στους T.A.S για την σκεψη και την υλοποιηση.  Πιστευω οτι για πρωτο τουρνουα στευθηκε  με επιτυχια. Συγχαρητηρια και σε ολους που πηραν μερος. :D

Μακαρι να ακολουθησουν και αλλα τετοια τουρνουα.

Ενα ''μελανο'' σημειο υπηρχε: Η απουσια του Επισημου και ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΥ Μετρ του ειδους ΘΑΝΟΥ. Χωρις φωτογραφο τουρνουα δεν υφιστατε ;D :D