06/09/2009 - " Bring it home " Teams Tournament - Hotel (CQB)

Ξεκίνησε από Goodspeed, 29 Αυγ 2009, 02:10:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ?!!!!!!!! ;) ;) ;)
Θα φωναζω την στιγμη που θα σας ριχνω ββς<συκοσετο το τιμημενο> ;D
Ερε που παει αυτο το αθλημα τελος παντων?και κυπελο?και απονομη!? ;D ;D ;D ;D
ΟΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ???????????????????????? ;D
                                              ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

XARAMADAS

Συγχαρητήρια για την ιδέα, μου ακούγεται πολύ καλό. Εκτός απροόπτου, θα συμμετάσχω κι εγώ στο τουρνουά.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

Attila

paidia mhn to ksexasw! den exw metaforiko kai 8a prepei na syndramei kapoios. menw ampelokipous. an boleyei kapoion to kin m einai 6942289907. stavros.
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

MitsoS_O_Yakuza

Παιδια ειναι καλο παιδι οποτε ας την κανει καποιος την καλη δεν θα σας βαλει χερι μεσα στο αμαξι  ;D ;D ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Cartman

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα κατάφερα να αποκτήσω και εγώ το AEG μου (CA-G36C) κάμποσα bb's, κρανάκι, γυαλάκια και μερικά ακόμα βασικά κομμάτια του εξοπλισμού μου. Χρειάζομαι πολύ πράμα ακόμα και για την ώρα μοιάζω με καρνάβαλο αλλά όπως είναι φυσικό ανυπομονώ να συμετάσχω σε ένα απο τα Κυριακάτικα παιχνίδια. Ωστόσο επειδή είμαι ο πιο νέος στο airsoft και χωρίς μεταφορικό αναρωτιέμαι εαν γίνεται κάποιος απο εσάς να φιλοτιμηθεί να μαζέψει το νέο  από την λεωφώρο Μεσογείων στο ύψος της μελοντικής στάσης του Χολαργού για το μετρό. Έαν ζητάω πολλά τότε μήπως κανένας γνωρίζει πως ερχόμαστε Hotel με συγκοινωνία?  

Anyway.. Αν κάποιος απο έσας περνάει απο έκει και μπορεί ας μου κάνει ενα pm με το κινητό του για να επικοινωνήσω μαζί του για τα  υπόλοιπα..  Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ingame και ο Cartman λοιπόν εαν βρεί μεταφορικό/συγκοινωνία. Λυσάω απο τώρα..

EDIT : Problem solved. Thanks  ;D ;D ;D
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

WAR ANGEL

προς τα παιδια χωρις μεσο που μενουν κατα μηκους της Λ. Συγγρου εχω χωρο για να εξηπηρετισω καποιον.Οποιος θελει ας στειλει ΡΜ  ;D

bomber

Μπορω να ερθω να παρακολουθησω; ειμαι καινουργιος και θελω να γνωρισω αυτο το χομπι

Goodspeed

Παράθεση από: bomber στις  01 Σεπ 2009, 11:45:06 ΠΜ
Μπορω να ερθω να παρακολουθησω; ειμαι καινουργιος και θελω να γνωρισω αυτο το χομπι

Βεβαίως και μπορείς.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

jumbo

Παράθεση από: Cartman στις  01 Σεπ 2009, 01:52:46 ΠΜ
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα κατάφερα να αποκτήσω και εγώ το AEG μου (CA-G36C) κάμποσα bb's, κρανάκι, γυαλάκια και μερικά ακόμα βασικά κομμάτια του εξοπλισμού μου. Χρειάζομαι πολύ πράμα ακόμα και για την ώρα μοιάζω με καρνάβαλο αλλά όπως είναι φυσικό ανυπομονώ να συμετάσχω σε ένα απο τα Κυριακάτικα παιχνίδια. Ωστόσο επειδή είμαι ο πιο νέος στο airsoft και χωρίς μεταφορικό αναρωτιέμαι εαν γίνεται κάποιος απο εσάς να φιλοτιμηθεί να μαζέψει το νέο  από την λεωφώρο Μεσογείων στο ύψος της μελοντικής στάσης του Χολαργού για το μετρό. Έαν ζητάω πολλά τότε μήπως κανένας γνωρίζει πως ερχόμαστε Hotel με συγκοινωνία? 

Anyway.. Αν κάποιος απο έσας περνάει απο έκει και μπορεί ας μου κάνει ενα pm με το κινητό του για να επικοινωνήσω μαζί του για τα  υπόλοιπα..  Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ingame και ο Cartman λοιπόν εαν βρεί μεταφορικό/συγκοινωνία. Λυσάω απο τώρα..

EDIT : Problem solved. Thanks  ;D ;D ;D

εαν ερθω στο παιχνιδι,θα κανονισουμε να σε παρω εγω,ουτος ή αλλως στον δρομο μου εισαι...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Cartman

Ευχαριστώ φίλε Jumbo. Θα με μαζέψει ο Goodspeed. Μπορείς να με γυρίσεις όμως  :P
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

MitsoS_O_Yakuza

;D ;D Cartman απλα προσεχε τον....αυτον μη σε διαγειρει σε προτιμισεις τριτων ομαδων  ;D ;D ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

KAMENOS 12

Hitman

Μετα απο καιρο (λογω χαλασμενου οπλου) μεσα και εγω! ;D

Dennis

Μεσα εγω κι ο SOAP με ενα ? ο καθενας.

GeoKalpi

harvester

Μέσα και εγώ θα φέρω και ένανς φίλο.
Αντε και καλή αρχή να έχουμε. 
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

misericord

theon

Προσοχή στο θέμα του PARKING όλα τα αυτοκίνητα στο οικόπεδο και όχι μπροστά στο hotel (πλευρά πισίνας) γιατί έχει δημιουργηθεί μείζον θέμα απο τους κατοίκους και έχουμε και μεγάλο event τον άλλο μήνα γιαυτό τον νού σας! ;)
Και τα σκουπιδια επίσης!
AIRSOFT σημαίνει πολιτισμός όχι καφρήλα!!
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

queef

MitsoS_O_Yakuza

τελικα κανενας γαμος δεν θα με εμποδισει να ερθω την Κυριακη φιλε Goodspeed αφου ειμαι τρελος ρε boy και το ξερεις ολα ακυρα για το airsoft  8) ! Λοιπον εγω και η γυναικα μου MediCat θα ειμαστε στις υπηρεσιες σας καθως και ο φιλος και αδερφος Rogue μαζι με αλλα δυο ατομα (Bennett+αδερφος του)!!Αλλα περιμενε το post του για σιγουρα πραματα οχι παπατζες  ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE