airsoft minigun's

Ξεκίνησε από vivident, 15 Σεπ 2009, 22:01:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vivident

Τι εχετε να πειτε για αυτα τα οπλα?

Αν ερθει καποιος στο πεδιο με ενα τετιο θα ηθελα πολυ να δω πως θα καταφερει να μετρησει τα fps του ο zinja!

http://www.youtube.com/watch?v=ZsfY_4vWN5A
http://www.youtube.com/watch?v=7W67wphFn9I

η αγορα ενως τετιου αποτι ειδα σε site airsoft αλλης χωρας πλησιαζει τα 4000 ευρω.....

alekoukos_kalashnikov

πολυ σκληρος τυπος αυτος στο πρωτο video...0:29 sec....watch  ;D
why so serious...?

Nikolai

Αυτο θα σε τριπαει αν σε πετιχει αφου σπαει την τηλεοραση  :)

Εγω παντος δεν θα το επερνα ποτε εκτος οτι ειναι πανα κριβο δεν ρειχει μια μια . Επισεις κατι τετια τα εχει μονο ο Rabo  ;D   ;D

vivident

Παράθεση από: Nikolai στις  10 Οκτ 2009, 14:54:01 ΜΜ
Αυτο θα σε τριπαει αν σε πετιχει αφου σπαει την τηλεοραση  :)

Εγω παντος δεν θα το επερνα ποτε εκτος οτι ειναι πανα κριβο δεν ρειχει μια μια . Επισεις κατι τετια τα εχει μονο ο Rabo  ;D   ;D

πιστευω πως μπορει να προκαλεσει ζημια μονο αν ριχνεις συνεχομενες ριπες (οπως και με ολα αυτο γινετε).

ναι, αν το γυρισεις αναποδα γραφει εγκεκριμενο απο τον silvester stalone :P

Drago

Αν γίνετε, βάλε κάποιο site όπου το βρήκες πρως πώληση, απλά για να δω τι δε θα πάρω μάλλον ποτέ! Πάντος θα είχε πολύ πλάκα να σκάσει κανείς σε κάποιο πεδίο με ένα τέτοιο!!!!

Noob

εγω θελω να δω πως θα θεσεις μετρο σε αυτο το όπλο 250 ΦΠΣ
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

JAMES

Εγω σκεφτομαι να το παρω αλλα περιμενω πρωτα να βγει η θηκη μηρου αλλιως πως θα το κουβαλαω? :P

Noob

Δε θελεις μετα γυμναστηριο.. αφου ζυγιζει μολις 16 κιλάκια και ρίχνεις 3000 bbs / ανα λεπτό...

Ο γεμιστήρας του είναι 1600αρης οποτε σε 3-4 πατηματα σκανδαλης θες γέμισμα ( α και να κουβαλας σε καθε παιχνιδι 10.000 μπιλάκια)

και συμφερει οικονομικα αφου κοστιζει πανω κατω 3.000 ευροπουλα :P
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

BEAST

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ........ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ

MitsoS_O_Yakuza

BEAST εσενα σκεφτηκα μολις το πρωτοειδα... :-* αντε καλοριζικο ρε αδερφε.. ;D ;D ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE