OPERATION YEMEN 10/05/2015

Ξεκίνησε από NIGHTFOX, 19 Απρ 2015, 19:40:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Θα ξεκινήσω όπως είχα γράψει κάποτε στον φίλο Βασίλη διοργανωτή ατελείωτων παιχνιδιών ότι :

«Σου κάνω την τιμή να έρθω στο παιχνίδι σου από την στιγμή που μου κάνεις τιμή να με καλέσεις.»

Και επειδή είμαι υπέρμαχος του σεβασμού απέναντι στους διοργανωτές και στο πρώτο πόστ που δημοσιεύετε και αναφέρει ώρες, σημεία, ενδυμασία, σενάριο, κανονισμούς κλπ και επειδή όπως πολλάκις έχω πει αν δεν σου αρέσουν όλα αυτά μην έρχεσαι να παίξεις γι' αυτό :

Ζητώ συγγνώμη από τους διοργανωτές την ομάδα τους και όσους ανθρώπους μόχθησαν για να γίνει αυτό παιχνίδι για την λάθος συμπεριφορά μου που ήταν και απέναντι σε κάτι που είχαν τονίσει ιδιαίτερος.

Φιλικά Τάλων.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Sierraxray

Αν λάβουμε υπόψη τον αριθμό των παικτών, τα υψηλά FPS και τον δυνατό αέρα, το παιχνίδι όχι μονο κύλισε ομαλά... αλλά ομαλότατα!!!.
Μέσα στα πλαίσια του λογικού μπορεί να υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις ιδίως όταν άρχισε να βγαινει κούραση, αλλά πάλι μου φάνηκε εξαιρετικά ήρεμο παιχνιδι!

5/5 stars για το ποστ του Τάλων. Thumbs Up!
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

ΓΙΩΡΓΟΣ140

μπραβο στη διοργανωση πολυ καλο game  και ενα μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετείχαν