ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ξεκίνησε από PILOT, 20 Αυγ 2009, 08:28:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PILOT

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ LINKS ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΛΩΝ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ  ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ?ΘΕΛΩ ΜΕΣΟ INTERNET ΝΑ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΩ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΞΕΙΜΟ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται.

mirrage

Μπες εδώ και κοίτα όσα είναι κάτω από το EUROPE.
http://alturl.com/wpit

SAPPER

Καλός ήρθες στην παρέα μας Νίκο  :)
Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις (Διεθνής κανόνας Forum)

Όσον αφορά το ερώτημα σου γιατί δεν κοιτάς και την εγχώρια αγορά από την οποία μπορείς να έχεις την ευχέρεια να δεις και να πιάσεις κάτι από κοντά πριν το αγοράσεις, να σου απαντηθούν τυχόν απορίες και να έχεις και την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας  ;)

jumbo

καλησπερα νικο καλως ορισες , ο φιλος SAPPER  εχει δικιο, καλητερα να κοιταξεις πρωτα την ενχωρια αγορα τουλαχιστον σαν αρχαριος που ουτως ή αλλως πιστευω οτι εχει μια ικανοποιητηκη γκαμα aeg και εξαρτηματων και οταν δεις οτι σ'αρεσει ψαχνεσε και για κατι πιο εξειδικευμενο στο εξωτερικο. ;)

φιλικα παντα
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Greek_soldier

Παράθεση από: Gimli στις  21 Αυγ 2009, 13:45:55 ΜΜ
Ειναι σιγουρο οτι θα ερθουν γιατι εχω βαλει στο ματι ενα l85 army armanent blow back ενα western arms m4 gas blowback και ενα  stg44 shoei gas blowback και αν τα παραγειλω απο το -------------- που ειναι βρετανικο site εντος ευροπαικης ενοσης θα φθασει σπιτι μου η θα το θεωρισουν οπλο οπος και κατι διακοσμιτικα μαχαιρια που ειχα παρει και θα το κρατισουν ?

Edit by Admin.
WARNING
Απαγορεύετε η δημοσίευση καταστημάτων χωρίς την έγκριση από κάποιον συντονιστή.

Από τη στιγμή που δεν είναι όπλο ή εξάρτημα πυροβόλου όπλου (χρειάζεται άδεια εξαγωγής, συν όλα τα άλλα προβλεπόμενα από το νόμο έγγραφα), δεν υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε τα εμπορεύματα ελέγχονται πριν την αποστολή τους σε άλλη χώρα της Ε.Ε.