Σε ομαδα η μονος???

Ξεκίνησε από Spartan, 20 Αυγ 2009, 05:10:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Σε ομαδα η μονος???

Σε ομαδα
Μονος

jumbo

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  01 Mar 2010, 22:27:09 ΜΜ
             Φιλε μου αυτο που προσπαθεις να πεις , πρεπει να ειναι οτι ομαδα δεν ειναι ενα συνολο ανδρων που απλα εχει το ιδιο σημα και ξεκιναει απο την ιδια βαση (...η respawn).

Oμαδα φιλε μου ειναι το συνολο που εχει τον ιδιο στοχο , παιζει μαζι . επιτηθετε μαζι , αμυνετε μαζι και πεθαινει μαζι... Ομαδα ειναι οταν ο αρχηγος σου ξερει ποσα fps ειναι το οπλο σου και ποιο ειναι το οπλο σου , ομαδα ειναι το ενδιαφερον και η λυσσα να βγαλεις τον καλυτερο σου εαυτο. Ανηκω στην H.A.De.S και τα παραπανω τα εχω.

Απο εκει και περα.Δεν μπορω με κανεναν τροπο να εμπλακω στο σεναριο του διοργανωτη εκτος και αν μου το ζητησει. Αλλα κανεις δεν θα μου το ζητησει γιατι θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ το αυστηρο Dress Code , θα απαιτησω ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ για την ηλικια του καθε παικτη .Θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ τηρηση ωραριου . Θα μπω διαιτητης και καθε παραπτοματιας θα αποβαλετε και θα κανω την σχετικη καταγγελια σε ολα τα forums . Θα απαιτησω απο τις ομαδες να συνετισουν τα μελη τους ΠΡΙΝ ερθουν για μετρηση και σε περιπτωση μη συμορφωσης θα ΑΠΟΒΑΛΩ ολη την ομαδα. Με λιγα λογια φιλε μου Salamine 153 θα παρω σκληρα μετρα ωστε να διασκεδασει ο εντιμος και καλοπροαιρετος airsofter.Μην γελιεσε ομως τετοια παιχνιδια εχουν γινει.

Φιλικα οπως παντα WAR ANGEL

δεν εχω να πω τιποτα παραπανω απο οσα περιεγραψε ο WAR ANGEL. το παν ειναι το δεσιμο που εχει μια ομαδα μεταξυ της και μετα ολα τα υπολοιπα.... ;) :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

eversman

Ευτυχώς δέν είμαστε όλοι ίδιοι.Συνεπώς ο τρόπος σκέψης μας διαφέρει.Όσους λόγους αναφέρω για τα "σύν" του να είσαι σε ομάδα,άλλους τόσους θα μου αναφέρει κάποιος άλλος για να μην είσαι.To σέβομαι απόλυτα.Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως το hobby αυτό είναι ομαδικό.Όντας μέλος ομάδας,έχω αρκετά προνόμια,από όσα όταν ήμουν μόνος μου.Έχω αρχηγό,οπότε και κριτή για τις πράξεις μου.Έχω θέση,οπότε ξέρω,ποιός είναι ο ρόλος μου.Έχω προπονήσεις,οπότε μαθαίνω ποιές και πόσες οι δυνατότητες μου.Έχω "ζευγάρι",οπότε ξέρω,ποιός θα είναι δίπλα μου.Έχω ενημέρωση,εφόσον οι γνώμες,προτάσεις και ιδέες,έρχονται από άτομα που ξέρω και εμπιστεύομαι.Έχω "ιεραρχία"- ή άν θέλετε διαχωρισμό θέσεων, στο παιχνίδι και έτσι αποφεύγω το μπάχαλο.Έχω συνεργασίες με άλλες ομάδες με ότι συνεπάγεται αυτό(γνωριμές,απόκτηση εμπιστοσύνης μεταξύ των ομάδων,φιλίες,prive παιχνίδια).Έχω αναγνώριση από φίλους και αντιπάλους όταν η συμπεριφορά μου είναι σωστή-άν κάνω λαδιά το χρεώνεται η ομάδα,οπότε προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και ηθικός.Έχω αυτοπεποίθηση.Ακόμα και άν χάσω στο παιχνίδι ξέρω ότι οι φίλοι μου(και εννοώ η ομάδα)θα αλληλοστηριχτούμε και θα ανακάμψουμε και γι'αυτό το λόγο στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε αναλύσει τα λάθη μας και θα είμαστε  καλύτεροι.Την καλημέρα μου σε όλους.

Kallistos

Ομάδα και κυνηγάω να ξέρω τα άτομα που θα παίξω αντίπαλός για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.
Ready... Steady... Fire...!!!

ehetlaios

Βασικα νομιζω οτι η ομαδα ειναι το καλυτερο διοτι εχεις πολλα να μαθεις απο καποιους πιο εμπειρους που μπορει να βρισκεται μεσ στην ομαδα. Επεισης μια ομαδα μπορει να κανει το παιχνιδι πιο ευχαριστο γιατι ειναι διαφορετικο να παιζεις με φιλους και διαφορετικο να παιζεις μονος σου.

MARKSMAN

Σε ομάδα γιατί είναι πιο πολύ ομαδικό παιχνίδι.

VasiliaS

Εγω ειμαι σε ομαδα κ χαιρομαι γι'αυτο!Σιγουρα εμαθα πιο πολλα με τους συμπαιχτες μου παρα αν ημουν μονος :)

Haroth

καθόλου χρόνος εκτός κυριακής, άσε που τα καταφέρνω καλύτερα μόνος.....μμμμ ποιός το είπε αυτό? α ναι ο Riddick  ;D