Νέος

Ξεκίνησε από kermit, 03 Ιουν 2009, 00:39:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kermit

Παιδιά καλησπέρα και από μένα,

Νέος και γώ στο άθλημα, μετά από έρευνα έχω κατασταλάξει στο m4 της Marui και θα ήθελα την αποψή σας όσο για το M4 όσο και για αυτό το σκοπευτικό.

CU

Kermit
While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field

el_ninio

μα εχει φερει τοσα το σεντερ που εινα και πιο φθηνα και ειναι και μεταλλικα, ασ πουμε αυτο που εχω εγω της agm

-Knights of Avalon-

SAPPER

Είναι και οι δυο επιλογές σου κορυφαίες και το σημαντικό είναι ότι μπορείς να παίζεις όπου θέλεις γιατί είναι μέσα στα όρια και για CQB & URBAN.  ;)

Dharry

Καλως ηλθες Κermit στον 'χωρο'...
Οι επιλογες τοσο του M4 και του σκοπευτικου ειναι παρα πολυ καλες....

kermit

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και καλώς σας βρήκα!
While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field

airsoftFTW

An kai egw eimai Scarakias einai kales oi epiloges sou. To m4 exei tosa attachments p h lista dn teleiwnei! Kalh sunexeia!

jumbo

φιλε ενα καλο και φθηνο Μ4, ειναι της D/BOYS, το οποιο εχω και ειλικρινα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος... :) συν οτι το σωμα του ειναι μεταλικο ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

nikos

Προσωπικα Θα σου ελεγα να κοιταξεις και το AGM. Ειναι πολυ καλο συν το ματαλικο σωμα. Ειναι βεβαια λιγο δυνατο αλλα αυτο ειναι κατι που ρυθμιζεται.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"