Νέος με πολύ όρεξη!

Ξεκίνησε από kwstas3, 23 Οκτ 2014, 15:04:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kwstas3

Καλησπέρα,είμαι νέος στο χώρο κ το forum,έχω πολύ όρεξη κ διάθεση,ψάχνω ομάδα αλλά απ'οτι βλέπω το forum δεν έχει πολύ κινηση.eny way αν κ θέλει κάποιος να με βοηθήσει ας μου πει πως να ξεκινήσω από οπλισμό,τι είναι ποιο εύχρηστο κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού,όπλο με αέρα η μπαταρία;κ γενικά τι θα ήταν καλύτερο.μου αρέσουν πολύ τα m16 τι προτείνετε αδέρφια;;;;;;

spyros_pap

Καλησπέρα και καλή αρχή , έχω να σου πω πως το forum έχει αρκετή κίνηση .
Για αρχή ελπίζω να είσαι πάνω από 18.
Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με όπλο μπαταρίας (AEG) όσο για το την επιλογή του όπλου μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα όπως το Airsoft Club που έχει και το forum ή όποιο άλλο θες και δεν από κοντά το όπλο που σου αρέσει .
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

kwstas3

Σ'ευχαριστω που απάντησες κατ'αρχην!ειμαι αρκετά πάνω από 18 για την ακρίβεια 30,εννοούσα για την κίνηση του forum ότι δεν έχει κίνηση γιατί είδα σε πολλά θέματα αρκετά παλιά posts γι'αυτο το είπα κ σε καμία περίπτωση για να προσβάλω η Να θίξω το forum κ τα μέλος του,άλλωστε θέλω κ γω να γινω ενεργό μέλος αυτής της ομάδας που αγαπά το airsoft.εχεις δίκιο κ άμεσα στις επόμενες μέρες θα πάω στο κατάστημα του airsoft club για αγορές γιατί το άλλο ΠΣΚ κάθομαι κ ελπίζω να γίνει κάποιο παιχνίδι να πάω κ γω!!