LIPO μπαταρία σε CYMA AK

Ξεκίνησε από christellisstr, 19 Οκτ 2014, 18:29:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

christellisstr

Καλησπερα σας προσφατα αγωρασα ενα cyma ak και με συμβουλεψαν να αλαξω την υπαρχουσα μπαταρια με μια lipo για ενα εχω καλητερη αποδοση.Θελω την γνωμη σας για ποια θα ητανε η καλητερη επιλογη ωστε να εχω τις μεγηστες δυνατοτητες του οπλου μου χωρεις να μου βγαλει καποια ζυμια παρακαλω να μου δωσετε αν σας ειναι ευκολο και τα στοιχεια της καθε μπαταριας που πρωτινετε δλδ v,mah,c επισεις το οπλο εχει μεταλικο gearbox 3 .Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων για την βοηθεια σας

sparvar

Γνωμη μου ειναι , αν εισαι ακομα  εντος εγγυησης μην το πειραξεις  . Μεγαλυτερη μπαταρια  =  περσσοτερη ταχυβολια  αρα  κ πιο πολυ ζορισμα στο μοτερ  . Γενικα απ οτι μου εχουν  πει υπαρχουν πολλες επιλογες για αναβάθμιση αλλα πρεπει να γινονται σε συνδιασμο , πχ μπαταρια  + ενισχυμενο gear box + μοτερακι για να δουλευει απροβλημάτιστα . Τα cyma γενικα  δεν βγαζουν προβληματα στην εργοστασιακη τους κατασταση κ εκτος απο το service που γινεται 1 φορα το χρονο  δεν θελουν κατι αλλο . Τωρα μετα την παροδο εννος χρονου  ,οταν θα το πας για σερβις εκει που το πηρες , μπορεις να του κανεις κ μια αναβάθμιση αναλογος του τη θελεις  , στο μαγαζι.
Κ μια απορια , αν περνει ak stick type battery, τη lipo ,που θα την βαλεις ??
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------