Airsoft - Μεταλλεία 14-9-14 (2 GoPros' Test)

Ξεκίνησε από BladeGT, 16 Σεπ 2014, 14:28:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BladeGT

Το πρωτο μου βιντεο με 2 gopro... Δυσκολευτηκα καμποσο με το μονταρισμα κ κουραστηκα οποτε το αφησα στα 17 λεπτα οπου ειναι καπως μεγαλο ...
Αφου μετα το κοψιμο του βιντεο δεν μπορεσα να προσθεσω εφε γιατι θα εχανε η 2η εικονα το συγχρονισμο
Πιο πολυ ειναι πειραματισμος παρα gameplay..
Χαλαρη δραση καθως πιο πολυ ψαχναμε ( προσωπικα δεν πετυχα και κανεναν )
Πειραματιζομαι με το μονταζ - ληψη κλπ γενικοτερα μιας και μου αρεσει αλλα εχω πολλα να μαθω ακομα...
Οποτε οπως και να χει συγχωρεστε με για το μεγαλο ισως και βαρετο βιντεο με το προχειρο μονταζ....

https://www.youtube.com/watch?v=H0W6unCDHfM&list=UU9tjqDg8D3PSnLBnCko458g

PS: Επειδη πολυ σωστα εγινε η επισημανση του λαθους στο βιντεο ( στο 4ο λεπτο ακριβως ) να διορθωσω...
κατα το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου βιντεοσκοπουσα και ασχολιομουν με το θεμα της καμερας (μιας και 1η φορα εγραφα με 2 )
Και επισης διαπλεκτιζομουν με τον φιλο-συμπαικτη Βασιλη (χρονια γινεται αυτο το πραγμα :P ξερει αυτος) 
Μετα απο εκεινο το σημειο βγηκα. Παντα ακομα κ φορες που δεν με εχουν πετυχει μπιλιες βγαινω ... Ο διαπλεκτισμος μας ηταν μη βγαινεις μπροστα μη καθεσαι ορθιος μη κανεις μη δειχνεις.. Ειμαι υπερ του να βγαινω χυμα κ ας με φανε αφου θα ξαναμπω! (ο καθενας εχει το τροπο του τελος παντων)
Απλα εκεινη τη στιγμη νομιζα οτι ηταν κατι αλλο που ακουστηκε και εψαχνα αν επεσε κατι κλπ κλπ..
Επειδη το βιντεο ηταν πολυ κουραση και μου πηρε 12 ωρες να το φτιαξω εστω και ετσι οπως βγηκε δεν εβαλα τη συνεχεια. Επισης Το μεγαλυτερο κομματι που εκοψα απο το βιντεο ηταν οι φωνες του φιλου που παιζαμε μαζι που μου επρηζε τα "μπιλακια" :P 
Οποιος εχει αμφιβολια εχω το υπολοιπο βιντεο ανεβασμενο σε αλλο λογαριασμο οπου ψαχνομαι τι εγινε και αν επεσε κατι κατω (επισης αν καποιος με πετυχε να με ξαναπετυχει) καθως και το διαπλεκτισμο με τον συμπαικτη μ.. θα το στειλω με ΠΜ εαν καποιος επιθυμει.
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Vangelis

Καλό!   ;)
Εγώ ήθελα στο 1:14 καθώς νόμιζες ότι σε κρατά ο Vassilis... τελικά να σε άφηνε... να βλέπαμε "κατάβαση" πλαγιάς!  :D
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Borned_Killa

Αφου εισαι noob! Καθεσαι σαν μπαστακας και προδιδεις την θεση μου! :P ;D