παιδια βοηθειστε μας

Ξεκίνησε από spartan7479, 09 Σεπ 2014, 22:29:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spartan7479

γεια και χαρα σε ολους.μενω στη περιοχη της νεαπολης λασηθιου κρητης(διπλα στον αγιο νικολαο) ειμαστε μια παρεα που ενδιαφερομαστε να προμηθευτουμε οπλα αεροσφαιρισης.ομως πρεπει να μαζευτουμε δυστυχως καμποσοι και πρεπει να ξεκολλησουμε καποιους που κοιτανε διστακτικα αυτη τη κινηση.το θεμα ειναι και εκει θελω να με βοηθησετε οτι δεν υπαρχουν στο νομο λασηθιου ομαδες αεροσφαιρισης.παρα μονο στην απομακρυσμενη σητεια δυστυχως,και μετα μονο ηρακλειο.υπαρχει κατι αλλο για το νομο λασηθιου?ειναι κριμα που μερικοι πωρωμενοι εδω δε βρισκουν καποια ανταποκριση..

Vangelis

Με λυπεί πολύ το γεγονός ότι σε ένα τόσο μεγάλο Νομό δεν υπάρχει η αναμενόμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Πιστεύω όμως ότι το φαινόμενο είναι γενικό μιας που σε ολόκληρο το νησί, η συμμετοχή θα έπρεπε να είναι πολύ υψηλότερη. Υπάρχουν βέβαια ομάδες που κάνουν ότι μπορούν, αλλά θα περίμενα να γίνεται χαμός από κόσμο.

Ίσως θα έπρεπε κάθε χρόνο να διεξάγεται ένα σενάριο μεγάλης κλίμακας σε διαφορετική κάθε φορά πόλη/περιοχή της Ελλάδος.

Τώρα ως προς το θέμα που έθιξες:
Δεν ξέρω πως μπορούμε από εδώ που είμαστε να σας βοηθήσουμε και με ποιον τρόπο. Πες μας τι έχεις κατά νου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να σας συνδράμουμε δωρεάν με Promotion. Προσωπικά πιστεύω ότι οι  ομάδες των μεγάλων πόλεων (που συγκεντρώνουν και τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών) θα μπορούσαν να συνδράμουν όπως αυτές μπορούν και στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, διαφημίζοντας ομάδες από άλλες περιοχές της χώρας.

ΥΓ. Είμαι Κρητικής καταγωγής από Νομό Χανίων.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

spartan7479

φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και σε ενημερωνω οτι καταφερα να μαζεψω γυρω στα 15-20 ατομα ενδιαφερομενα,και θα εχουμε πρωτη συναντηση τη κυριακη.οσον αφορα το θεμα του promotion που ειπες σε ακουω..σε ενημερωνω βεβαια οτι δεν εχουμε εξοπλισμο και ενδιαφερομαστε να αγορασουμε