Καλως σας βρηκα

Ξεκίνησε από eiffel, 12 Αυγ 2009, 17:57:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eiffel

Διαβαζω το forum καμια βδομαδα τωρα, πηρα λοιπον την αποφαση να ξεκινησω. Μιας και ειμαι καινουριος 2-3 διευκρυνησεις για αποφυγη λαθων.
Παω λοιπον αγοραζω απο αλεξανδρας ενα Aeg. πατελονι στρατου, αρβυλα  γυαλια(τα ειδικα για το airsoft), καπελακι, παιρνω και τον ασυρματο μου ενα μπουκαλι νερο bbs και ερχομαι στην επομενη συναντηση στην Αθηνα.

Δεν ειδα καπου να χρειαζεται να ερθω με ομαδα, αυτη τη διευκρυνιση ηθελα και αν ξεχναω τπτ παραπανω...

liongreek

Αν πριν από αυτά έχεις διαβάσει και κατανοήσει όλους τους κανόνες ασφαλείας και συμπεριφοράς του airsoft, το μόνο που σου λείπει είναι...καλή διάθεση και θα περάσεις άψογα!

Η ένταξη σε ομάδα δεν είναι υποχρεωτική, όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ AIRSOFT ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ!!

..γιατί αν νομίζεις ότι θα μείνεις σε αυτά που πρωτοαγόρασες...

MitsoS_O_Yakuza

liongreek simfono apolita mazi s!!den pezei n minis se afta p protoagorases aderfe....kali arxi pados oson k an apofasiseis n mas kanein tin timi k emfanisteis se kapio pexnidi
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

eiffel

Η τιμη δικη μου, θα χαρω πολυ να συναντηθουμε, αυριο Αλεξανδρας για Aeg λοιπον. Εκτος απροοπτου τα λεμε το ΠΣΚ. Πιστευω οτι εχω καταλαβει τους κανονες, θα με βοηθησει ομως περισσοτερο η πραξη. Με τη βοηθεια σας πιστευω οτι θα μαθω airsoft...

Θάνος

Το Airsoftcenter (το κατάστημα στην Αλεξάνδρας δηλαδή) έχει πάει διακοπές. http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1107.0.html

Καλύτερα να πας από βδομάδα.  ;)

Καλώς ήρθες καί καλά παιχνίδια.
:)
keep safe distance...

eiffel

ευχαριστω που μου το ειπες.