ΝΕΟ

Ξεκίνησε από spown, 02 Σεπ 2014, 20:31:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spown

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM...ΕΙΜΑΙ Ο ΨΑΡΑΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ...SPOWN  ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Brave

Μπορείς άνετα αρκεί να είσαι πάνω από 18 !!

Vangelis

Παράθεση από: spown στις  02 Σεπ 2014, 20:31:21 ΜΜ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM...ΕΙΜΑΙ Ο ΨΑΡΑΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ...SPOWN  ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πρώτα επισκέπτεσαι τον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/board,20.0.html

Σε αυτή την ενότητά ανακοινώνονται όλα τα παιχνίδια για "Αθήνα, Αττική, Κεντρική Ελλάδα".

1ον - Εντοπίζεις το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.
2ον - Διαβάζεις προσεκτικά όλο το σενάριο όπως αυτό έχει ανακοινωθεί από την διοργάνωσή.
3ον - Ελέγχεις αν εκπληρώνεις όλες τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί από την διοργάνωση. (Dress code, εξοπλισμός, Fps του αεροβόλου, κλπ)
4ον - Μέσα από το ίδιο της νήμα της ανακοίνωσης του παιχνιδιού, δηλώνεις την συμμετοχή σου.

Εξυπακούεται ότι δεν χρειάζεται να είσαι μέλος κάποιας ομάδας για να δηλώσεις συμμετοχή.

Καλή αρχή.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

spown

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ BRAVE. ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Κ ΕΣΕΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΧΗ