Greetings Airsofters

Ξεκίνησε από Cartman, 19 Αυγ 2009, 09:59:21 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Cartman

Καλημέρα και απο μένα. Έπειτα από αρκετό ψάξιμο στο forum και μετά απο την απαραίτητη βόλτα στο  και με το μισό CA G36C στο χέρι (έδωσα μια προκαταβολή.. είναι ακριβό το άτιμο :P ) ελπίζω σύντομα να βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανταλάξω άφθονα BBs με τα ύπολοιπα τρελόπαιδα..  See you soon on the field..
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

SAPPER

Καλός ήρθες στην παρέα μας Cartman   :)

Θάνος

Παράθεση από: Cartman στις  19 Αυγ 2009, 09:59:21 ΠΜ
Καλημέρα και απο μένα. Έπειτα από αρκετό ψάξιμο στο forum και μετά απο την απαραίτητη βόλτα στο  και με το μισό CA G36C στο χέρι (έδωσα μια προκαταβολή.. είναι ακριβό το άτιμο :P ) ελπίζω σύντομα να βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανταλάξω άφθονα BBs με τα ύπολοιπα τρελόπαιδα..  See you soon on the field..
Ότι δώσεις, θα λάβεις, να ξέρεις...  :P ;D
Καλώς ήρθες.
;)
keep safe distance...

Spartan

welcome man!
Με γεια το νεο σου G36C αν και δεν τα πολυσυμπαθω(ειναι πολυ καλo για CQB)
Τα λεμε σε καποιο game!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Cartman

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα. Γιατί Spartan ? Τι έχει το G36? Ανυπομονώ να δω και τα δικά σας ΑΕGs απο κοντά :D
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

Spartan

Οχι φιλε μου δεν εχει τιποτα το G36C(2 μελη της ομαδας μου το εχουν)
Απλα μου αρεσουν οι αμερικανιες (σε οπλα μονο)
M-4 και τα μυαλα στα καγκελααααααααα!!!!
sorry για το off topic.....
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Cartman

χεχεχε.. Εμένα πάλι βασικό κριτήριο επιλογής είναι το γεγονός οτι δεν ήθελα "αμερικανιά" για πρώτο ΑΕG :P