Πρώτη επαφή με το airsoft.

Ξεκίνησε από maurommatianos, 04 Ιουν 2014, 00:48:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

maurommatianos

Γειά σας και από εμένα.
είμαι 31 ετών και μένω Αθήνα.
Με τα πολύ λίγα που έχω δει και διαβάσει για το airsoft, μπορώ να πω ότι με κέρδισε!
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω πως μπορώ να έρθω σε άμεση επαφή, για πρώτη φορά με το άθλημα.

Tyropitaki

Καλημέρα και καλωσόρισες στο airsoft!

Η καλύτερη πρώτη επαφή που θα μπορούσε κάποιος να έχει στο airsoft (κατά την άποψή μου και μετά από προσωπική εμπειρία) είναι αυτή της παρακολούθησης ενός παιχνιδιού.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις σε άμεση επικοινωνία με τον εκάστοτε διοργανωτή ώστε να ρυθμιστεί η φυσική σου παρουσία σε αυτό. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να διαθέτεις προστατευτικά γυαλιά σύμφωνα με τις προδιαγραφές και καλό θα ήταν να είσαι εφοδιασμένος με αρβύλες ή κάποιο μποτάκι που θα προστατεύει τον αστράγαλο λόγω των ανώμαλων εδαφών.

Το να παραστείς ως θεατής, θα σε βοηθήσει όχι μόνο στο αν πραγματικά θες να ασχοληθείς με το airsoft αλλά να μπεις για τα καλά στο κλίμα του. Θα μιλήσεις και θα παρακολουθήσεις τόσο τους κανόνες ασφαλείας των παιχνιδιών αλλά και το πνεύμα fair play που πρέπει να διακατέχει το airsoft.

Να είσαι σίγουρος πως όλοι οι παρευρισκόμενοι θα είναι στη διάθεσή σου για ότι χρειαστείς!

nekhun1980

Καλώς ήρθες αδερφέ στην μαγεία του Airsoft !

Για τις ερωτήσεις σου πιστέυω πως σε κάλυψε ο φίλος Tyropitaki!
Σου προτείνω να ελέγχεις σε τακτά χρονικά διαστήματα το forum της σελίδας για να ενημερώνεσε για τυχόν νέα οργανώμένα αλλα και φιλικά παιχνίδια (πραγματοποιούνται κυρίως κυριακές) οπου και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή!
Στην περίπτωση που η ομάδα που ανήκω πραγματοποιήσει κάποια προπόνηση αυτές τις ημέρες θα σου στείλω pm άν θέλεις να γνωρίσεις το Airsoft απο κοντά αφού πρώτα οργανωθείς με τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά και παπούτσια ύπου μποτλακι - αρβυλάκι !!!
Καλώσορισες και πάλι !!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

G.E.A.R.  (GREEK - ELITE - AIRSOFT - RANGERS)

maurommatianos

Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας και κάθε πρόσκληση δεκτή! Γυαλιά έχω και από μποτάκια υπάρχουν ορειβατικά, ελπίζω να κάνουν. 
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.