Σύγκρηση

Ξεκίνησε από Γιάννης Λ.Ο.Κ, 22 Mar 2014, 16:11:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Γιάννης Λ.Ο.Κ

Θέλω βοήθεια σε ποιό να επιλέξω απο τα δύο και γιατί. Σημείωση το 2) εχει δυνατότητα να αγοραστεί με δόσεις γιαυτό και το σκέφτομαι.

1) http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1160

2) http://www..com.gr/index.php?MDL=pages&Branch=N_N0000000002_N0000002001_N0000002002_N0000002003_N0000002563_P0000008471

vampiros

το πρωτο γιατι ειναι g&g και γιατι το παιρνεις απο εξειδικευμενο καταστημα και οχι απο super market
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

Γιάννης Λ.Ο.Κ

ποιο super market?
απο εκει πηρε και ο κολλητος μου το οπλο του και ειναι ευχαριστημενος.

sartz

Γιαννη συγνωμη αν θα φανω αγενης και επιθετικος αλλα μεσα σε ενα μηνα εχεις ανοιξει ουτε που ξερω ποσα θεματα για το ποιο οπλο θα παρεις!Μπορεις λα λυσεις ολες τις αποριες σου σε ενα μονο θεμα,δε χρειαζεται να ανοιγεις καινουριο μολις αλλαζεις γνωμη για το ποιο θα ειναι το πρωτο σου οπλο!Κατανταει πολυ κουραστικο. :'(
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

vampiros

Παράθεση από: Γιάννης Λ.Ο.Κ στις  22 Mar 2014, 19:47:14 ΜΜ
ποιο super market?
απο εκει πηρε και ο κολλητος μου το οπλο του και ειναι ευχαριστημενος.

super market

...και θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω.
εδω κι ενα μηνα εχουμε σκιστει ολοι να σε βοηθησουμε να διαλεξεισ οπλο αν κι εσυ δν ενοεις να διαβασεις λιγακι και να καταλαβεις απο μονος σου τι σημαινει οπλο airsoft...
και τωρα ?
τι ? ? ?
παλι απο την αρχη ?
ΕΛΕΟΣ ρε φιλε/// πραγματικα !
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

ScoobySti

Παράθεση από: vampiros στις  22 Mar 2014, 19:43:50 ΜΜ
το πρωτο γιατι ειναι g&g και γιατι το παιρνεις απο εξειδικευμενο καταστημα και οχι απο super market
Μην είσαι προκατειλημμένος! Μόνο σούπερ μάρκετ δεν είναι όπως λες ο βασιλικός.
Το ότι μερικά μαγαζιά δεν ασχολούνται ΜΟΝΟ με το airsoft και δεν το διατυμπανίζουν στο όνομα τους, δεν σημαίνει ότι απέχουν πολύ απο την αξιοπιστία.

KRITIKOS

Γιαννη με 350 €  αγοραζεις  οπλο που γαμα...  και  εχει και διαρκεια,τωρα για δοσεις σε καρτα δεν τα βαζεις  η κανω λαθως ,αν θες να παρεις κατι πες μας κατι συγκεκριμενο για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε,και οσο για το μαγαζι που λες ειναι μπακαλικο οχι super market,και για να στο λενε ατομα που εινα καιρο στο χωρο κατι ξερουνε

Dulas

Παράθεση από: ScoobySti στις  22 Mar 2014, 20:46:44 ΜΜ
Μην είσαι προκατειλημμένος! Μόνο σούπερ μάρκετ δεν είναι όπως λες ο βασιλικός.
Το ότι μερικά μαγαζιά δεν ασχολούνται ΜΟΝΟ με το airsoft και δεν το διατυμπανίζουν στο όνομα τους, δεν σημαίνει ότι απέχουν πολύ απο την αξιοπιστία.

+1 και για να για να γνωρίζουμε λίγο την ιστορία, ο βασιλικός είναι το πρώτο κατάστημα που κυκλοφόρησε AEG στην Ελληνική αγορά και ξεκίνησε αυτό που γνωρίζουμε σαν airsoft σήμερα.
Πέρα από αυτά για να μην κάνουμε διαφήμιση/δυσφήμιση πάμε και στο θέμα επιλογής AEG για το παλικάρι.

Και τα link άλλων καταστημάτων αν θυμάμαι καλά δεν επιτρέπονται από τους κανονισμούς.

Στο θέμα επιλογής αν αντέχεις μέχρι τα 350euro  εγώ θα κοίταγα προς "Lower Receiver Set, Specter Fixed Stock."(140euro)+"Upper Receiver Set, Specter Rifle" (για τα δασικά παιχνίδια στα 110eur0)+ "Upper Receiver Set, Specter CQΒ" (για τα οικιακά γούστα στα 99euro) σύνολο 350euro και έχω συνολικά δυο όπλα και μακρύ και κοντό.
Τα οποία είναι full metal, το G&G είναι carbon.

Βασικά το πορτοφόλι είναι δικό σου και ότι πληρώσει παίρνει κανείς σε αυτή τη ζωή.

Το google είναι φίλος μας, ψάξε λίγο και διάβασε για συμπαίχτες στο εξωτερικό που το έχουν δουλέψει.
Και μην μπεις στο τριπάκι με τα fps/πολλά/λίγα κτλ αυτά είναι τελευταία που θα σε απασχολήσουν.

ASG Specter MWS

Από το 1:10 και μετά το έχει σε λειτουργία
Airsoft On the Range SWAT Style

Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα