GLOCK 18C

Ξεκίνησε από Nikolai, 05 Αυγ 2009, 15:17:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikolai

apofasisa telika na paro ena AEP kai pio poli mou arese to glock 18 aplos h8ela na ma8o kapia akoma stixia posa ekotosta einai h kani tou ? poso eu8ibolo einai ; posa fps einai kai an tou balo sigastira 8a einai pio e8ibolo

VagBlack

www.google.com

όσο για τον σιγαστήρα ΟΧΙ.

Nikolai

Nikolai

kita3a sto internet alla den brika tipota

leonardo sunbird

πρόσφατα αγόρασα το ΑΗΠ της MArui Glock 18c .... Θέλετε να σας πω??? :)

το όπλο ειναι τελειο για αηπ.... 230φπς  με μία ευ8υβολία χαρακας...... ακτινα δράσης?? για αηπ και 230 φπς ακομα 8α μετράτε.... το αγόρασα από το αιρσοφτ σεντερ 144 ε με την εκπτωση του 15% που γίνετε στα μέλη του φορουμ** ( τουλαχιστον 1 μήνας ενεργού μέλους και ποσταρισματα κλπ κλπ)

Νομίζω ότι ειναι Καλή Αγορά,  για ΑΗΠ πάντα.

**ΑΗΠ αυτοματο ηλεκτρικο πιστολι(στα ελληνικα)

**AEP automatic Electic pistol(in english)

Σκίζω Ατσαλακωτε.... ;D ;D ;D ;D

elricd

εγω προσωπικα εχω το usp κ πρεπει να ομολογησω πως ειναι αρκετα καλο....αλλα  aep? κατεντησε λιγακι βαρετο....
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Ozymandias

Ειμαι ιδιοκτητης ενος GLOCK 18C της CYMA. Σε γενικες γραμμες ειναι καλη αγορα, ειδικα αν λαβει κανεις υποψιν την τιμη του, αν και εχει τα προβληματακια του, κυριως με την σκανδαλη (καμμια φορα κολλαει)

Αν το χρημα δεν αποτελει προβλημα, θα προτεινα να πας κατευθειαν σε MARUI, ειδαλλως, αγοραζεις ενα CYMA και ο,τι βγει...

Για τη δουλεια που θα το χρειαστεις,  νομιζω απο fps εισαι οκ, ομοιως και απο ευθυβολια.

Kallistos

Απο FPS και ευθυβολία θα μείνεις υπερερχαριστημένος.
Παρε ΤΜ Glock βάλε rail απο πανω, mini red dot, φακό, 100αρη γεμιστήρα και το σιγαστήρα που φορτίζει τα φωσφορίζοντα bbs. Θα παθεις πλακα με το τι SMG θα έχεις στα χερια σου!

;D  :P
Ready... Steady... Fire...!!!

M1911

πιστευω πως τα ηλεκτροκινητα εχουν μικρο κοστος χρησης αντιθετως με τα αεριου που θελουν αερια, συχνα καθαρισμα κ.α απλως τα αεριου ειναι πιο "αληθηνα" απο οτι αυτα με την μπαταρια

Nikolai

Πηρα ΑΕΡ και απλος οτι δεν δεινεις σε αεριο το δεινεις σρην ΔΕΗ ( οχι ακριβος γιατι εγω προσοπικα το αεριου το χρισιμοπιο περισσοτερο γιατι το χερομαι περισσοτερο

panosmaster

καλή επιλογή το glock 18 αυτό εχς και εγώ τα σπάει
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

Scharfschütze

Εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα ως σχημα.  ;)

Ειναι επισης εργονομικο.  ;)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Hornet

Το USP παιρνει μπαταρια 500 mah μονο αυτο η μπορει να παρει και το GLOCK 18C?
you'll fire your musket but l'll run you through...

Nikolai

Νομιζω οτι περνουν την ιδια μπαταρια

SAPPER

Όλα τα ηλεκτρικά της Tokyo Marui παίρνουν την ίδια μπαταρία.

Tsag

μέσα στην εβδομάδα αγόρασα και εγώ ένα Glock 18C της TM και είμαι υπερευχαριστημένος. Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι πόσες βολές βγάζει με την 500αρα μπαταρία;

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

εγω εχω μπερετα αεριου κ αυτο που μου αρεσει ειναι η αληθοφανια στην χρηση του( επανοπληση, αλαγη γεμηστηρας, το κλειστρο μενει πισω οταν αδειαση η γεμιστηρα κ.α που το ηλεκτροκινητο δεν κανει. οποτε καλω ειναι να δεις κ τα αεριου κ να διαλεξεις, παντως την γεμηστηρα σε αγωνα δεν την εχω αδιασει ποτε ολη

kaliostro

Το AEP Glock 18C της Cyma λέει τίποτα?είναι πάρα πολυ φθηνό αλλά τα 190 FPS είναι ικανά για να νιώσει κάποιος παίχτης οτι χτυπήθηκε ή θα έχουμε ιστορίες του στυλ "σε πετυχα-δεν με πέτυχες"???
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

morfeus1712

Παράθεση από: kaliostro στις  01 Μαρ 2010, 02:31:25 ΠΜ
Το AEP Glock 18C της Cyma λέει τίποτα?είναι πάρα πολυ φθηνό αλλά τα 190 FPS είναι ικανά για να νιώσει κάποιος παίχτης οτι χτυπήθηκε ή θα έχουμε ιστορίες του στυλ "σε πετυχα-δεν με πέτυχες"???

εχω το G18 της Tokyo Marui και μετριθηκε προσφατα στην καισαριανη 218 - 215 - 220 - 217 αρκετα για να το νιωσεις ...
ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος και με την δυναμη του και ιδιαιτερα ικανοποιημενος με την ευθηβολια του !!! Τολμω να πω οτι εχει ευθηβολια ενος sniper αλλα φυσικα σε κοντινοτερες αποστασεις (που αρμοζουν στα fps του G18) ακομα και κατα ρυπας !!! και χωρις κανη ακριβειας !! και να πω οτι το θεωρω περιτο και να του βαλω κανη!! απο ταχυβολια καλο 30 rds σε 2.7 second δεν χρηζει καμιας μετατροπης η βελτιωσης (γνωμη μου παντα) αντε κανα red dot για την παπατζα η σαν βοηθημα στην σκοπευση !!! το hop up του αριστο !! αλλα η τιμη του ισως να αποθει λιγο  :-X 170 euro... θα λεγα ομως οτι σε βγαζει ασπροπροσωπο και σε κανει να θες να ψεκαζεις συνεχεια  :P

The Hawk 1

παιδια εγω πηγα σημερα να το αγορασω αλλα δεν ειχε φορτιστη της μπαταριας καιμου ειπαν σε 10 μερες τουλαχιστον??????
hello???? 2010 ειμαστε τοσο αργα?????